113
étterem, szinház,buli? És milyen volt?
-
#70 Nekem is nagy kedvem lenne hozzá, de ebben a melegben...
ON: Shell-kút -
#69 hátul a pályákon nyomtam egy kis focit -
neménvoltam #68 megcsináltad? -
#67 nyakonbasztam egy markolóst -
#66 behoztam a leveleket.. -
#65 titok -
#64 :) -
#63 hátul a pályákon megint nyomtam volna egy kis focit, ha lett volna üres pálya, és ezért elmentünk füves pályára, de már annyira ki volt kopva a fű, hogy túl sok volt a por amit felvertünk, és azt szívtuk, és majd megfulladtunk, ezért eljöttünk! -
#62 Filmek amiket most láttunk ... topic !!! -
#61 és mit? -
#60 moziban -
#59 Tüzijáték...
halászbástya...
KIGYULADT A HAJÓ!!!!!!!!LOLLLL -
#58 hátul a pályákon nyomtam egy kis focit -
#57 Petőfi híd budai hídfő- tüzijátékot lestem, most porolom a pernyét -
#56 Blank and Jones , Agnelli and Nelson parti, esztergom... jo szar buli... még mindíg nemtom felfogni két ilyen neves csapatot hogyan lehetett elhívni egy ilyen buzi helyre...
az egy dolog hogy a fél társaság cigány volt.. a másik a tipikus kigyurt kopasz blahh... de alig lehetett a helyet megtalálni.. tiszta gagyi volt az egész.. :(((((((((és ezért 3 rugo...lol...
legalább volt vagy 10 csaj akik nagyon nagyon a toppon voltak -
#55 mivel ez egy körfolyamat ! -
#54 jolvan gyerekek.. azhem 90% esetben vagy szarunk vagy eszünk...kemény statisztika.. -
#53 ARRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#52 padláson voltam... -
#50 pff :) kaját hoztam tee :) -
#49 Oda nem illik kakálni! -
#48 a konyhában -
#47 Kimentem a slozra, és toltam egy macit. De most nem brummogott. -
#46 Paris texas.
Barátnőm rendelt salit, amit a szomszédból hoztak és azonnal ki kellett dellázni a zsozsit.
:)
Nekem ez elég, hogy többet ne menjek. -
[Walaki]D`Lair #45 Én legutoljára szarni voltam... -
#44 Szőlős Mövenpickre? -
#43 Baileyst tegyél rá!!!!!!!!!!!!!!!!én mindg azt teszek rá.. mint ahogyma is -
#42 lol -
#41 nemrég kimentem fagyiért a konyhába, de mivel már fogy, mindjárt megint kimegyek -
#40 nappaliból jöttem. Épp az X-aktákat néztem meg -
#39 A fürdöszobában, a Hópihe nevű hörimet kergetve -
#38 ha itt tartunk legutoljára én is wc-n voltam -
atee #37 wc bol jovok ha valakit erdekel :) -
#36 a rocktogon egy olyan szórakozóhely, ami az oktogonhoz igen közel van egy bazi nagy pincében és a nevével ellentétben semmi köze a rockhoz...legalábbis szerintem nem sokkal jáccanak több rockzenét mint pl a bankban( pedig ott nem voltam még (nem is leszek remélem)), voltam már egy párszor de ua a sláger meg divat zene megy mint máshol...inkább a Ráday
jah most voltam WC-n -
szando #35 Bocs a duplázásért, de mostanában szaraxik velem a supergamez... -
szando #34 btw mi az a rocktogon? (elképzelésem van, de úgy pontosan nem tudom szavakba önteni... :D) -
#34 boros pincében -
szando #33 btw mi az a rocktogon? (elképzelésem van, de úgy pontosan nem tudom szavakba önteni... :D) -
#32 felszedet? meselj:) -
#31 kocsitároloban