Heaven And Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En hamar felbasztam az agyam rajta.Delete!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egyébként szerintem nincs semmi baj a grafikával, pont okés.
A figurák néha egész poénosan viselkednek, meg be is szólnak!
Végigvitte már valaki?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az egyetlen baj ezzel a jatekkal hogy inditaskor 3 percet (lemertem) tolt majd ujjab 2 percet azutan es lassan a Save is 1 perc szal a jatekot elinditas utan 6 percre ra tudgyk jaccani es nekem nem szar gepem van. 512 ddram es 1600+ Xp procinal...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hulye cdv ilyen szarokat ad ki a GA helyett 😞(
May the force serve you well!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem tudom, szerintem meg túlbonyolították a sokféle varázsló, és rendfentartó egységgel.
Meg hiába állítható meg az idõ, akkor is egy klikkelésbajnokság, ha el is akarsz érni valamit.
Mindezek ellenére nekem tetszett ... a Settlers 3-4 vagy Northland-nál szerintem jobb.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Eleg pici a gepigenye.
Multija is van, max. 8-an lehet nyomni, ket csapatban.
Egyenlore ennyi, lassan mar felinstallalom, es megnezem en is... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...