Milyen Cd írót?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem árt, ha Masteren van.
Köszi! Tehát olvasót kiveszem, írót berakom, mindent ugyanúgy és ugyanoda, majd bekapcs, íróprogi felinstall, és használható is?
Lenne 1 gyors kérdésem.
Egy cd írót be szeretnék rakni ideiglenesen egy cd olvasó helyére, kell valamilyen beállítást változtatni a biosban, vagy valahol? A kábeleket is elég ugyanoda dugni, ahol az olvasónál volt?
Egy cd írót be szeretnék rakni ideiglenesen egy cd olvasó helyére, kell valamilyen beállítást változtatni a biosban, vagy valahol? A kábeleket is elég ugyanoda dugni, ahol az olvasónál volt?
Szerintem TEAC írót kell venni + akinek sok pénze van és megengedheti magának az Plextor vegyen.
Nagyon olcsóból (kb. 12e vagy alatta) LG-52/24/52 vagy ugyanilyen MSI meghajtót.
Esetleg Teac, az talán picit több. Kicsivel feljebb Toshiba. Ha a 20-25e közötti szériában Plextor 48/24/48-at, és szerintem dobozost, mert +1000-ért 5CD, kábelek, meg Nero jár hozzá.
DVD íróból:
DVD-R és DVD-RW lemzekhez:
Toshiba 5002 OEM (35-40e)
Kétnormásból meg Pioneer 106 OEM valami 52e, vagy Teac DV-W50D vagy W50E 54e, Sony DW-U10A/510A . Ebben a sorrendben. 😊
Amit nem kéne venni:
CD-íróból: Sony, Samsung, Philips
DVD-íróból: LG, Samsung
Esetleg Teac, az talán picit több. Kicsivel feljebb Toshiba. Ha a 20-25e közötti szériában Plextor 48/24/48-at, és szerintem dobozost, mert +1000-ért 5CD, kábelek, meg Nero jár hozzá.
DVD íróból:
DVD-R és DVD-RW lemzekhez:
Toshiba 5002 OEM (35-40e)
Kétnormásból meg Pioneer 106 OEM valami 52e, vagy Teac DV-W50D vagy W50E 54e, Sony DW-U10A/510A . Ebben a sorrendben. 😊
Amit nem kéne venni:
CD-íróból: Sony, Samsung, Philips
DVD-íróból: LG, Samsung
Vegyél DVD írót. 28 róka plusz fáért már kapsz.
Ráadásul kedves Anthony direkt ezért a topicért regisztrálta magát. Miért nem bír az ilyen ember körülnézni? 

Szerintem több, de most nem fogom megszámlálni.