12
Valakinek van már ilyen?
-
Drizzthsz #12 Na, amit kaptam egyelőre: Sapphire PRO, de 75 zer a nagykernél, még most sikerül kicseréltetnem sima, np 9800-ra, huh, az a +20 húzós lett volna... -
#11 Én Aqua-nál láttam, monnyuk vagy 1 hete... -
Drizzthsz #9 Ma már valaki vett ilyet, akit ismerek, s ezen a néven neki mycomnál r9800 zacsisat adtak(assz. sapphire), alap:320/580, de prová flashelte... -
TheZsenyka #8 FantomaS ? -
#7 FS az mi???
Nem FX-re gondoltál??Ha igen akkor nem csak ez alázza,hanem már a 9700 is simán. -
Drizzthsz #6 Én csak a nagyker árát tudom megadni, ill. beszerzési helyét, sajnos mást nem tudok... -
#5 ATI kártáykban nem vagyok nagyon otthon, de most szeretnék beújítani egyet. Ha jól tudom ez a 9800-as az FS-alázó, ugye? :) De ahogy olvasom itt Mo-n igencsak ritka. Nem tudja valaki hogy honnan lehet szerezni egyet, és kb. mennyiért? -
Drizzthsz #3 Van különbség, de azonos gyártó egyes kártyái közt is,
1.: SE nevűt semmiféleképpen ne vegyél!!!
2.: Az órajel ajánlás:325/310(*2), hallottam olyan sapphireról, amely 290-en jár, de mindkettő bír menni memória oldalról akár 660-700 mhz-n...
3.: Általában ma Mo.-n nem lehet gagyi r9800-at venni.
Más típusokból annál is inkább... -
mustar #2 Én is radeon 9800-at szeretnék venni. Arra kérnék tanácsokat, hogy milyen órajelűt vagyek?(9600pro-nál volt ilyesmi hogy több frekvencia fajtán is adták meg mitudomén.)
És van-e egyáltalán 9800 és 9800 között külömbség a frekvenciában? És érdemes-e gyártóhoz ragaszkodnom? És ezek között van-e külömbség? Mit vegyek és mit ne a 9800-on belül? Esetleg még várjak vele? -
Drizzthsz #1 Hi! Meddig lehet húzni ezt a karit? Kb. két hét múlva lesz egy ilyenem..