32
-
#32 Sziasztok! Én ezt találtam: http://livexptunning.extra.hu/USBBootDisk.html
Csak éppen már Floppy meghajtóm nincs
-
#30 ja boccs hogy azokon még nem volt 8mega cache? mert nem volt rá zseton/vásárló elégnagy buxával? -
#29 nézd meg mit tudtak a SCSI-k! hogy lehet hogy behozta a SCSI-t az IDE szabvány??? -
#27 kissebb a különbség mint gondolnád! ja és 3 éve nem voltak 50-60fokos wincsik! -
#24 abban van valami! de mostanában nem hallani semmi ilyesmiről! -
#20 98 körül olvastam, hogy jönnek a szilárdtest tárolók, amiben nincsen mozgó alkatrész kezelésük viszont a vinyóéval azonos. Ha végre TÉNYLEG bevezetik a cuccost, akkor majd lesz értelme a sata300-nak, vagy még többnek is. Hajrá fejlesztők! -
#19 amúgy ez a 16 megás cucc 1 qrva nagy vicc! mi a szar az a 16 mega? 0!
h legalább 128/256 megás lenne akkor aszondom jóvan pubi! de így... -
#18 lehet hogy a cstoló felület gyors mint állat de te milyen wincsit dugnál rá, ami tudja a 133Mb/s-et, mert én olyanról nemtudok! -
tehen_m #17 Szerintem elgondolkodtató. -
tehen_m #16 www.tomshardware.hu/storage/03q1/030204/serial_ata-17.html
--------
sata 150mb/s ? <---Nem!!!!!!!!!!!
by:eXo -
#15 Utána kellene ennek olvasnod egy csöppet! Ajánlom figyelmedbe a developer.intel.com -on található SATA tanulmányokat, különös tekintettel a SATA és SAS roadmap-ekre... -
#14 "Látszik, hogy igazi lehetőségek még mindig csak az ATA-ban vannak"
Tényleg? hol látszik? Az ATA teknológiából már mindent kisajtoltak, a flash drive még fejleszthető -
IrkaBirka #11 Rolee: ugye hallottál már a raid megoldásokról :) -
watermark #9 100 ev ezelott meg tollat viseltek ugy. Most ujabb divat rendszergazdiknak?!?:) -
Genesis #5 Talán egy ilyen PenDrive sebességét nem kellene egy HDD-hez hasonlítani ....