32
  • zoliii
    Sziasztok! Én ezt találtam: http://livexptunning.extra.hu/USBBootDisk.html
    Csak éppen már Floppy meghajtóm nincs
  • Benedekco
    ja boccs hogy azokon még nem volt 8mega cache? mert nem volt rá zseton/vásárló elégnagy buxával?
  • Benedekco
    nézd meg mit tudtak a SCSI-k! hogy lehet hogy behozta a SCSI-t az IDE szabvány???
  • Benedekco
    kissebb a különbség mint gondolnád! ja és 3 éve nem voltak 50-60fokos wincsik!
  • Benedekco
    abban van valami! de mostanában nem hallani semmi ilyesmiről!
  • RelakS
    98 körül olvastam, hogy jönnek a szilárdtest tárolók, amiben nincsen mozgó alkatrész kezelésük viszont a vinyóéval azonos. Ha végre TÉNYLEG bevezetik a cuccost, akkor majd lesz értelme a sata300-nak, vagy még többnek is. Hajrá fejlesztők!
  • Benedekco
    amúgy ez a 16 megás cucc 1 qrva nagy vicc! mi a szar az a 16 mega? 0!
    h legalább 128/256 megás lenne akkor aszondom jóvan pubi! de így...
  • Benedekco
    lehet hogy a cstoló felület gyors mint állat de te milyen wincsit dugnál rá, ami tudja a 133Mb/s-et, mert én olyanról nemtudok!
  • tehen_m
    Szerintem elgondolkodtató.
  • tehen_m
    www.tomshardware.hu/storage/03q1/030204/serial_ata-17.html
    --------
    sata 150mb/s ? <---Nem!!!!!!!!!!!

by:eXo
  • Pheel
    Utána kellene ennek olvasnod egy csöppet! Ajánlom figyelmedbe a developer.intel.com -on található SATA tanulmányokat, különös tekintettel a SATA és SAS roadmap-ekre...
  • Lazarus
    "Látszik, hogy igazi lehetőségek még mindig csak az ATA-ban vannak"
    Tényleg? hol látszik? Az ATA teknológiából már mindent kisajtoltak, a flash drive még fejleszthető
  • IrkaBirka
    Rolee: ugye hallottál már a raid megoldásokról :)
  • watermark
    100 ev ezelott meg tollat viseltek ugy. Most ujabb divat rendszergazdiknak?!?:)
  • Genesis
    Talán egy ilyen PenDrive sebességét nem kellene egy HDD-hez hasonlítani ....