32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#2161 Tenkjú! Működik. Remélem nem áll le... -
Coolfire #2160 WinRar 3.30 -
Coolfire #2159 Esetleg úgy,hogy daemonnal kiszeded a képből acc egy emilcímet elküldöm és pölö egy újráscédére adatban felírod. -
#2158 és hanyar rarral csomiztad ki? -
Coolfire #2157 Én 3.43-as Daemonnal csináltam,de már kihegesztettem cd-re arról játszom. -
Coolfire #2156 Ha a Megacity atw-s akkor mennie kell..én is azért válottam ftp-re mert minden második file 503 volt.. -
#2155 Akkor a saját zenéket meg filmeket a C-n lévö Dokumentumok mappában léztrehozott EA könyvtárba kell másolni ahol van tv, music...stb mappák? -
#2154 Dokumentumok, EAGAMES, sims2, storyteling vagy mifene. Elég hülyén van megoldva, de ez van. -
#2153 most az a baj hogy amit én mountolok abba nincs ilyen. és crc vel ellenöriztem a rarokat abban pedig nem volt crc. szal nem vágom hogy most mi van. mivel mountolod? -
#2152 Nem az a baj!!
Nekem "rendes" letöltéssel is ezt csinálja a wanadoo-nál!!
Most épp ez miatt szedegetem egyesével a fájlokat!! -
Coolfire #2151 pölö:ftp://smsweb.atw.hu jelszó: pass :1000-es port -
Coolfire #2150 Igen van.128 byte az egész.kell? -
#2149 Nem tudja valaki, hogy Total Commanderben (vagy valami más ftp programban) miket kell beállítani, hogy az atw-s szerverre csatlakozzak. Én speciel a megacity-ről húzom, de a tököm tele van vele, hogy a file-ok fele 503.php, nem pedig a normális rar, r01, r02, stb...
Szóval lehet egyáltalán ilyen oldalakról "ftp-szerűen" tölteni?
Előre is köszi a választ! -
Coolfire #2148 Hol vannak a képek nem tudja vki? -
#2147 srácok, nálatok az 1es cdn van olyan fájl hogy /Tsdata/control/ control1 nevezetű fájl?
mert már másodszorra próbálom ,nem rakja fel és nem is crcs a cucc ...mindjárt megörülök....... -
#2146 Valaki nem tudni nekem adni privibe egy kódot, le vagyok égve. Ha valaki küldene nagyon megköszönném: NAGYON KÖSZ!!! -
#2145 De olyat nem lehetne,amit te csinálsz??
Pl:snagit-tal vagy valami ilyen progival. -
Coolfire #2144 Persze,csak meg kell keresni,hogy hova rakja a fotókat.Pill asszem az eljegyzésemről és az esküvőről is készített automatán.V. nem? -
#2143 Ez azért van mert már mindenki nagyon szeretne vele játszani!! -
Coolfire #2142 Minden lowon van.Aránylag jól.Egy kicsit beszaggat pölö olyankor,ha taxival kimegyek valamelyik boltba akkor mikor fentről közelít a terepre,és ha sok emberke van ott perpill.De a lakásban egy throw partyn se szaggatott be.(igaz csak 6-an voltunk) -
Matheus #2141 bocs 2x ment -
#2140 Tudnál nyomni pár screenshotot,hogy hogy néz ki a te gépeden a game?? -
#2139 Az lenne a LOL ha 80 évesen is menne a wahooo...:) -
Matheus #2138 és jól fut??? -
Matheus #2137 és jól fut??? -
Coolfire #2136 Na ugye ami még teccik,hogy lehet egyéjszakás ottalvás pölö a csaj részéről..:)És mehet a Wahoooo..:)) -
sorted #2135 noh megjöttem látom atw is megy...bár ennyi anyázást nem sokszor láttam eddig :))) -
#2134 nem onnan szar a letöltés, hanem az atw-ről:) -
Coolfire #2133 Visszavettem a procit 700mhz-re az egyik ram kifingott,tehát 160MB RAM van és egy gefmx440 karesz....na ez a vas emberek..:) -
#2132 Hát bizony én se!! nem rossz oldal csak hát egy "kicsit" szar a letöltés róla! -
Coolfire #2131 Még a minimumot sem éri el..:) -
Coolfire #2130 Sztem próbaáljatok meg monnyuk leapftp-vel egyből az atw szerverre kapcsolódni. -
Matheus #2129 mien a géped? -
Matheus #2128 oks -
#2127 na en se toltom le tobbett errol a szar wanadoo oldalrol az biztos 10bol 5 fajlt hibasan szed le -
#2126 Ez a ramtól függ,és neked is csak 512 van belőle! -
Coolfire #2125 Szóval:csúcs ez a game még a legótvarabb gépen is(enyém).Rögtön saját karakter,összejöttem a Ninával,eljegyzés,házasság.Az ágyban wahooo és rögtön teherbe esett.Most spec. az az egyik félelme,hogy a public wahoot az emberem elutasítja.Reggeli rosszullét,hányás stb..Megyek vissza játszani,mert most fog jönni nekem is a gyerek!:)Summa summarum:QRVA JÓ!!!:))) -
#2124 -
#2123 akkor azért swappol egy kicsit szerintem
az enyémnél nem fog szeritem kukkancs lejjebb -
#2122 Nem tudom,mert még nem töltöttem le a játékot!!