32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5972 Mi??? Milyen költözés? Sorry, de nem értem. Az újságpapírt pl. miért kell költöztetni? -
Cassano #5971 jaaa én meg a program files-nál néztem, köszi -
#5970 az mp3-akat a Dokumentumok/EA games/The Sims 2/music könyvtárba kell, az avikat meg gondolom a /movies-ba :) -
Cassano #5969 Gondolom kérdezték már, de nem találom a választ.
Hova kell bemásolni az mp3 és az avi fájlokat? -
#5968 Na mi van? Mindenki most játszik? :-) -
#5967 azt gondoltam, de hogyan lehet belépni? :)
nem az SG-s névvel/jelszóval? -
#5966 azt már próbáltam de semmi....
azér kösze...... -
#5965 Igen, csak az a gáz, hogy nem is beszéltem crackről vagy törésről!Pont ezt írtam, hogy olvass vissza, és törölték! :) -
#5964 Ennyit olvassanak vissza? -
Cat #5963 crackkal, töréssel kapcsolatos kérdések mennek a levesbe, olvass vissza hogy miért -
#5962 Nekm is meg van az emberkéim nek az vólt a legszarab hogy lett gyerekők és nem lehetet kilépni csak ha kilépsz a játékból!!!! -
Cat #5961 a simed saját lakásba költözhet -
#5960 Ezt viszont sosem értettem, mi a funkciója ennek a bizonyos "Find Own Place"-nek? Szelektív hulladékgyűjtés? -
Tucok #5959 THX! -
Coolfire #5958 Újság v. számítógép segítségével.Find place own és kijelölöd,már jön is érte(ük) a taxi. -
Coolfire #5957 controllshiftcé..nem próbáltam,de elvileg egy fehér csíknak felül be kellene jönni.. -
Tucok #5956 Helló!
Hogyan költözhet el a családtól a megnősült gyerek? -
#5955 ennek semmi köze az sg vip regisztrációjához:) -
#5954 hi mindenki
help
hogyan müxik a cheat ha müxik egyáltalán valakinek..... -
#5953 Nem tudom, ki törölget, de állíthatna magán... -
#5952 a jogtalan törölt üziket valószínűleg -
Coolfire #5951 Lehet,hogy ez az üzi is megy a levesbe.:)Egyébként mit hiányolsz? -
#5950 Pff... fórum az ilyen??Ahol kiveszik az userek üzeneteit?Szerintem nem! -
Coolfire #5949 Summa summarum sztem sehogy..az a lényeg,hogy jó íród legyen,kb. 4x írd,és legalább 5-ös legyen a ccd valamint a daemon 3.47 úgyhogy írd ki rendes cédére.:) -
Coolfire #5948 Igen így másolás röptében-nel meglehet csinálni.Újra nem fogsz tudni képet csinálni,mert olvasási hibákat fog jelezni.Ez a legújabb direkthibás SD3 védelem.Valszeg a gyárikat sem lehet klónozni(de lehet,hogy zölcséget mondtam).Én is kihegesztettem,és egy darabig működött is,de amikor cd-kpet akartam csinálni,nem ment.Utána meg beszart az egész.:)Még jó,hogy anno minden opció nélkül kiírkáltam,így nem kell újra letöltenem.:) -
#5947 Bocs, hogy most off leszek, de van egy hírem. Lehet, hogy volt már róla szó, hogy meg lehet csinálni, de most sorry, nem olvasom vissza. Valahogy sikerült egy újraírható lemezre kiírnom az image-ket, úgy, hogy MINDEN hiba nélkül elindul róla a gamma az eredeti exe fájlával, mountolás nélkül! Krekk nélkül! De az a nagy bajom, hogy ezt a CD-t egyszerűen nem tudom lemásolni 1:1-be, de ezzel a módszerrel mégegyszer már nem sikerült lemásolnom az imaget. Ahogy én másoltam: Daemon -> All ON -> CDRW berak -> CloneCD elindít -> Forrásmeghajtó a virtua meghajtó, cél a CDRW.... lényegében 1:1-ben lemásoltam a virtuális meghajtóban lévő image fájlt. Az viszont a nagy helyzet, hogy amikor legközelebb meg akartam csinálni, akkor vagy nem 1:1-lett, vagy pedig csontig fagyott a windows.... Szal ez a nagy helyzet. Van valakinek ötlete, hogyan tudnám reprodukálni a CDRW-t? -
#5946 VIP részen mi lesz majd elérhető? -
#5945 van már valami a VIP részen? mert nekem nem történik semmi, ha beírom a jelszavam... -
Coolfire #5944 Ha emlékeim nem csalnak,ez az XP SP2 bétával,v. bétaverzás directx-el van kapcsolatban.Próbáld meg módosítani a Dx-et,márha olyan van.Legegyszerűbb a registryben átírni pölö 6-ra a verziószámot úgy bármilyet rá tudsz rakni.Ja és a diagnosztikát először lefuttatni persze. -
#5941 ...ha... -
#5940 szvsz nyugodtan tőtögess házakat, egyebeket, gondolod:))) -
#5939 kössz:) -
Coolfire #5938 öhm..egy icipi fogalmazási hibácska..:)
"Csak a CloneGame-s verzió működik, mivel még egy crack teljesen működő crack sem jött ki!"
-
#5937 Haver adta!! -
Redfox #5936 Thx! -
#5935 ma már kevesebb van, igyekszem kigyomlálni -
#5934 Tsáó... Lehet hogy fasságot fogok kérdezni de hogy lehet házatépíteni??? Erre nem jöttem rá sehogy sem... -
#5933 köszi, király vagy -
#5932 mellesleg honnan van olyanod? csak nem megvetted? -
#5931 jah, az karajság. jó neked:)