Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem megyek bele a ki az öregebb, ki mióta PC-zik, ki mióta jáccik témába, mert sajnos alul maradnál 😊))))))
gihi...
/me nagyon de nagyon röhög 😊
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
zaki, te se flémelj már, inkább töröld ki pár hozzászólását, majd csak észreveszi magát
shit happens
És eddig is a Crack-es játékokat szedtem le, és nem különösen frissítgettem, mert nem volt rá szükségem.
Jah és ha annyira frissíteni akarod, akkor megsúgom, hogy lehet hogy az összes netre kikertült SERIALT tiltólistára teszik, és akkor b*szhatod az eredetinek TÛNÕ Sims 2-det.
Boldog Karácsonyt!
Nagyon jó a házépítés rész is. Közben rájöttem, mivel lehet levágni a parkettát is. Tök jó. A tükörben látod az emberkéd, a víz víznek néz ki. Jó.
A medve nem játék.
ennek a gyikgyurinak nem jo az eredeti game, amit nem kell Crack-kelni, nyugodtan lehet frissíteni bármikor, meg sorolhatnám tovább, mire is jo egy eredetinek tünö alcohol clone 😄DDDDD
© joe69:
Ha neked ez alkotás, akkor én "isten" vagyok, mert elég sok játékot berippeltem már...
© 12346:
Egyenlõre sztem még én döntöm el, hogy hova írok, kapise?
Hentes Bill:
Ennek a pöcsnek nem köszönök meg semmit majd a crack-es versió "készítõinek" köszönöm meg.
Mellesleg bocsi, hogy én annyira igényes mertem lenni, hogy egy ilyen Alcohol Image-el nem érem be...

Boldog Karácsonyt!
Várok inkább a Deviance, Razor 1911, Immersion Vengance vagy esetleg más crack-es törésre, mert nekem ez így nem nagyon fekszik.
Mellesleg még mindíg egy LÁMA pöcsnek tartom aki feltette, nem sokat tett, a keze ügyébe került, berippelte Alcohollal, és feltette netre, na bzmm...
leszeded az a 4 imagefilet (4 alcohol image)
ha van feltéve Clone CD, akkor uninstall
ha nem 3.47-es Daemon-Toolsod van, akkor uninstall, majd felrakod a 3.47-est
feltelepíted a gammát
a daemon toolsban bekapcsolod az összes emulálálást, berakod az elsõ cd-t és játszol. ennyi.
crack még nincsen, de a mdf-es image miatt nem is kell.
shit happens
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Pár kérdésem lenne:
Van hozzá valamilyen krekk?
Milyen progikat kell törölni hogy mennyen?
Ha van egyéb mód akkor az is jöhet.
THX mindenkinek aki segít.
Boldog Karácsonyt!
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Légyszi segítsetek!!!
havernak nem rég volt win reinstall. odaadtam neki a játékot.
feltette a daemont, installálta volna a játékot, de 23%nál megakadt. feltett egy alcoholt is, majd ismét a _daemonnal_ mountolta, install, és így már mûxik neki. ezt adjátok össze...
Tehát unistallálni kell a CloneCd-t az Alcoholt és a régi Daemon Toolsot. A legújabb 3.47-es Daemon Tools viszont immunis rá, tehát ezt telepítsétek fel és ezzel emuláljátok az 1. CD-t úgy, hogy emulálás opciónál minden Safedisc; Secr... Laser.. stb kipipáljátok. Egy gyors újraindítás és menni fog a játék. Tehát ne feledjétek a Sims 2 mûködik, csak elég szivatós. 😄
carpe diem
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun