32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
snt #9073 Én is odaadom szívesen a faq-ot, csak legalább szóljon, írjon egy mailt, vagy íron az oldalam fórumába... Szivesen odaadom, hisz azért lett csinálva, csak ne szó nélkül copyzza ki, mert az pofátlanság :)
üdv.
snt -
Coolfire #9072 Na megtaláltam.Igazán nem kellett volna sokat visszaolvasnod.#8963 -
Coolfire #9071 Én odaadom szívesen a faq-t akárkinek,csak írja oda,hogy honnan a f@szból szedte.:) -
Coolfire #9070 De odaírta a forrást..:)) -
Coolfire #9069 Valahol már írtam a kicsomizó progiról..azzal egy az egyben ki lehet venni a package file-okból a zenéket. -
#9068 bekel dugni a fütyikét a cunciba
megjelenik valami opcio azt nemtom hogy ágyon -e -
#9067 Higyan tudok saját mp3-at berakni? -
#9066 be van :D -
snt #9065 Ki csinálja ezt az oldalt?
Baszki egy az egyben lenyúlta a leírásomat ami a dchelpdesk.fw.hu -n volt!!!!
Ez kész...
-
#9064 Öcsém! Láttátok ezt? http://simsblue.gportal.hu/ -
snt #9063 Mind2 Sims relaxáljon, aztán try for baby... ennyi. Nem biztos h első alkalommal lesz gyerek.. Barátnőmmel már van 1 kölykünk, kurva aranyos :))
Ha vkinek nem idul a Sims2 (mert nem eredeti :)) akkor nézzen el ide:
http://dchelpdesk.fw.hu
üdv.
-
tonnni #9062 Hali!nem tudja valaki hogy kell bébit csinálni????????
minden rendeben dúl a love, összeházasodtak és akarnak egy babát! -
Torry #9061 Nah újból felraktam.
Sajnos ismét jelentkezett az ATI driver bug(4.9-estől felfelé érdekes dolgokat művel).Midegy annyira nem zavaró.
A legjobb az egész játékban a ZENE!Már a sima sims-ben is nagyon állat zenék voltak, de itt valami hihetetlen jók lettek!
Nem tudja valaki, hogy lehet kiszedni a zenéket? -
#9060 -
#9059 hangfalt kapcsold be -
#9058 -
#9057 halió!! Na elindult a játék a daemonnal és építkezni is tudok, csak éppen nincs hang!!! Ez már röhejes :DD -
#9056 mért az imege fájlokat nem tetted át?! -
#9055 Valaki tudna segiteni?Installaltam a jatekot a haverom vinyojarol lecrackeltem akkor elindult visszavittem a vinyot es azota nem indul a jatek mert keri a cd-t.Van valahol no cd crack vagy esetleg valamilyen athidalo megoldast tudnatok adni? -
#9054 Nekem le kellet szednem az alcoholt, hogy elindúljon a game...
CSak a Demon van fent... -
#9053 Magyar van fönt? Akkor mit nem értesz?? -
#9052 gyermekjáték az egész -
#9051 Van alkohol 120 a gépemen, de én ezekhez a virtuális meghajtókhoz nem értek. -
#9050 jóvan na nemkell egyből leteremteni az embert:D
akkor vedd úgy hogy ottvan előtte a "szerintem" :)
Különben igazad van sry -
#9049 Semmikepen sem neveznek nullanak! Egyszeruen ugyanolyan modok, mint az eddigi skin modok, kiegeszitve zenekkel es teveanimokkal. Ez azert nem nulla, foleg nem a HL fanoknak.
OFF
Tenyleg nem kotekedni akarok - sem kedvem, se energiam - de jo lenne mar leszokni errol az "akarmi is az, szerintem szar es nulla" felfogasrol, illetve kozleserol, foleg ha semmi igazsagtartalma nincs a kijelentesnek. Vagy akkor tedd hozza, hogy "szerintem nagy 0".
(...)
ON -
#9048 az élet eliir ami fiatalít hol van a játékban? -
#9047 vagyis nagy 0 -
#9046 Csak skinek, teveben animaciok, zenek, stb. ;] -
#9045 Half-Life 2 mod? Lövöldözni lehet?? :-) -
#9044 Pedig a hibaüzenet (virtuális CD meghajtót észlelt, ezért nem fut)
arra enged következtetni, hogy van a gépeden még másik CD emuláló program is.
Vagy,a másik lehetőség, hogy nem a legújabb Daemon Tools-t használod
Ha így van, töltsd le azt, s próbáld azzal
Vagy a teljesen hasonló alapokon működő Alcohol 120% nevű
progival is megpróbálhatod. -
#9043 http://www.fileplanet.com/files/140000/145727.shtml
83 megás Half Life 2 mod a Sims 2 alá
:) -
#9042 Probalgasd meg. Neha sokadjara, de azert szokott sikerulni. En is sajat varost epitettem mar a legelejen, beleraktam az alapvarosok osszes hazat es csaladjat. Megcsinaltam a sajat csaladomat (apa+lanya) es ugy kezdtem el a jatekot. Mostanra a lanyom felnott, es hazasodni keszul es gyereket szulni, en megnosultem, szulettek gyerekek, stb. Persze semmi sem elsore, de ha csak nem valami ufo gyerkeet akarsz, szokott sikerulni. Ufo gyerek kapcsan talan Riana volt aki panaszkodott hogy az istennek sem sikerult osszehozni, igy talan azzal nehezebb - en meg nem probaltam. -
#9041 Nem tudom mit szívnak egyesek a cd-s verzió rossz crackjével. Egyszerübb leszeni a dvd-s verziót (Money félét) azzal simán lehet játszani mert jó a crackje. -
Coolfire #9040 Pedig azzal jártál volna a legjobban.Egyszerűen telepítsd fel,és ne crackeld.Úgy működnie kellene.Pedig a compressed.zip könyvtárat is ki kellene tudni nyitnod,igaz ehhez javallt a winrar legújabb v. azelőtti verzája. -
#9039 nekem is 3x kellet leszednem a jatékot mire ment de most má megy -
#9038 Nyifff...
Egy érdekesség: Csináltam egy teljesen új várost és betelepítettem a saját magam által generált Ádámot és Évát, azzal a céllal, hogy majd az Ő gyermekeiket összepároztatom az NPC-kkel!
NEM LEHET! Nem született gyerek Ádámnak és Évának....vagy Éva meddő vagy Ádám lett impotens...
Azért ez elgondolkoztató....mi van a teremtés elmélettel? -
#9037 Szia! Nincs is clone c-m.
És direkt nem a clone cd-s változatot szedtem le.
Valszeg totál újra kell raknom a játékot. Remélem sikerülni fog...előbb utóbb minden összegjön.
:) -
#9036 Hogy lehet a fotóalbumba elmentett képeket kimenteni a számítógépre?
Azt meg tudja valaki mondani hogy lehet a berendezett házamat elmenteni esetleges telepítés miatt?
Köszönöm!
-
#9035 Érdekes. Nálam megy a foobar folyamatosan - mert zene kell -, megy a panda allando ellenorzessel, irc kliensek vmelyike (habar irc speciel nem tenyezo memoria szempontjabol) es maga a jatek. Mindez mindig egyszerre. Es meg sosem dobott ki, vagy lassult be. Kiveve a szokasos, 15-20 emberes comm.lot-ok, de akkor is csak beszaggat. Pedig a gepem egy kozepkategoria, talan annak is lassan az alja - 2.2XP Abit KD7es lap, ti4200 kartya, 2x512 samsung ddr400as memoria, a tobbi nem szamit. Nem valami csudamasineria. Termeszetesen a memoria nem art ah van sok, foleg XP eseteben 512 a "minimum" barmikor, de felek hogy mas is lehet a hiba oka, nem csak a sims2 memoria hasznalata. Ja es eredeti a jatek, hatha ez is szamit, de hallva kollegaim egyes panaszait, ok is szivnak vele neha. Igaz ok csak ATIval, egyedul en vagyok elvakult nvidia parti, de ez egy masik tortenet ;] -
#9034 Túlságos fárasztó beírni abba a nyomorult googleba, hogy sims 2 nude patch? Ne légy már ennyire lusta!