Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintka
Hogyan lehet gyereket csinálni?

vicces gyerek 😊)))

nem megyek bele a ki az öregebb, ki mióta PC-zik, ki mióta jáccik témába, mert sajnos alul maradnál 😊))))))

gihi...

/me nagyon de nagyon röhög 😊

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

cSuwwi
ne flémeljetek már pls.

zaki, te se flémelj már, inkább töröld ki pár hozzászólását, majd csak észreveszi magát

shit happens

hornbali
Lehet több játékkal volt dolgom életemben mint neked.
És eddig is a Crack-es játékokat szedtem le, és nem különösen frissítgettem, mert nem volt rá szükségem.
Jah és ha annyira frissíteni akarod, akkor megsúgom, hogy lehet hogy az összes netre kikertült SERIALT tiltólistára teszik, és akkor b*szhatod az eredetinek TÛNÕ Sims 2-det.

Hentes Bill
akkor szerintem húzz el innen a p*csába, mert olyan szánalmas vagy, hogy a fél fórum rajtad röhög

Boldog Karácsonyt!

a.carkey
Közben én is rájöttem! De azért köszi!

Nagyon jó a házépítés rész is. Közben rájöttem, mivel lehet levágni a parkettát is. Tök jó. A tükörben látod az emberkéd, a víz víznek néz ki. Jó.

A medve nem játék.

hornbali
hehe ....

Nem érdekel, ez akkor is sz*r. (Nekem)

nem is tud, mert fingja nincs az egészrõl 😊)))

hehe ....

ennek a gyikgyurinak nem jo az eredeti game, amit nem kell Crack-kelni, nyugodtan lehet frissíteni bármikor, meg sorolhatnám tovább, mire is jo egy eredetinek tünö alcohol clone 😄DDDDD

hornbali
Hát nem is nagyon terveztem jáccani vele.

akkor ne merj jatszani ezzel a verzioval!!!!!

hornbali
Na akkor vegyük sorba:

© joe69:
Ha neked ez alkotás, akkor én "isten" vagyok, mert elég sok játékot berippeltem már...

© 12346:
Egyenlõre sztem még én döntöm el, hogy hova írok, kapise?

Hentes Bill:
Ennek a pöcsnek nem köszönök meg semmit majd a crack-es versió "készítõinek" köszönöm meg.

Mellesleg bocsi, hogy én annyira igényes mertem lenni, hogy egy ilyen Alcohol Image-el nem érem be...

Hentes Bill
te ember, annak a láma pöcsnek köszönheted, hogy nem kell megvenned eredetibe a gémet, és tolhatod ingyér. ha meg nem megy a játék, akkor meg is érdemled. na pá

Boldog Karácsonyt!

12346
akkor húzzá má odébb

"Fikazni konnyu, alkotni nehez"

hornbali
Mert, mert ami sz*r az sz*r, nem tom mit kell védeni...
Várok inkább a Deviance, Razor 1911, Immersion Vengance vagy esetleg más crack-es törésre, mert nekem ez így nem nagyon fekszik.

Hentes Bill
jesszusom te mekkora furulya vagy

Boldog Karácsonyt!

12346
szvsz te se vagy kisebb alma
mûxik? ja. akkor meg?

Adam5
fasza!
de te hogy vetted fel ilyen jó minõségben?

hornbali
Egyébként ha valaki nem fogná, a crack azért van hogy ezeket a b*ziságokat kiiktassa, és ne pofázzon a virtuális meghajtók miatt.

Mellesleg még mindíg egy LÁMA pöcsnek tartom aki feltette, nem sokat tett, a keze ügyébe került, berippelte Alcohollal, és feltette netre, na bzmm...

hornbali
THX a segítséget.

cSuwwi
hajjjj :/

leszeded az a 4 imagefilet (4 alcohol image)

ha van feltéve Clone CD, akkor uninstall
ha nem 3.47-es Daemon-Toolsod van, akkor uninstall, majd felrakod a 3.47-est

feltelepíted a gammát

a daemon toolsban bekapcsolod az összes emulálálást, berakod az elsõ cd-t és játszol. ennyi.

crack még nincsen, de a mdf-es image miatt nem is kell.

shit happens

robotnyk
Hentes Bill
ott a pont

Boldog Karácsonyt!

ha egy lama pocsnek tartod azt aki feltolta netre akkor vedd meg a jatekot, az siman fog futni

takraj
Nem tuom volt-e már róla szó, de nekem az alcohol nem hajlandó mountolni az imageket... egyiket se.... azt írja, hogy sérült.... A "www.warezcenteronli.tk"-ról töltöttem le...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

hornbali
Vaze, nem tehetek róla hogy ezt a k**va játékot csak Alcohollal beripelte egy LÁMA pöcs. A Deviance vagy más nagyobb krekker csapat tuti dolgozik rajta, de ki akarnám már próbélni.

Hentes Bill
#3335, #3324

Boldog Karácsonyt!

cSuwwi
ha tanulnod kell, akkor ne játszál...

shit happens

Hentes Bill
bazmeg ez hihetetlen, mingyárt kilépek az ablakon a sok lámértõl

Boldog Karácsonyt!

hornbali
THX de nincs idõm, tabulnom kell

egyeb mod:visszaolvasol!!!

hornbali
Bocsi ha már írta valaki, de nincs kedvem és idõm visszaolvasni...
Pár kérdésem lenne:

Van hozzá valamilyen krekk?
Milyen progikat kell törölni hogy mennyen?
Ha van egyéb mód akkor az is jöhet.

THX mindenkinek aki segít.

uff... 3324

Hentes Bill
1-es. és jó lenne, ha visszaolvasnál, minden oldalon 5X le van írva a megoldás. pl kõkemény 4 üzenetnyire le van írva a problémára a megoldás

Boldog Karácsonyt!

Dave000
mint már írtam nekem a 3.44-be minden emul off-on(!!!) és mégis feltelepítette és megy is faszán.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

balintka
Hali! A játék futtatásához melyik cd kell? Vagy az 1-est vagy a 4-est teszem be hibát ír ki!!!
Légyszi segítsetek!!!

#3315 PLEASE HELP
robotnyk
miért lenne szégyen? lol...
robotnyk
na, szal újabb érdekesség.
havernak nem rég volt win reinstall. odaadtam neki a játékot.
feltette a daemont, installálta volna a játékot, de 23%nál megakadt. feltett egy alcoholt is, majd ismét a _daemonnal_ mountolta, install, és így már mûxik neki. ezt adjátok össze...
Buci
Lényeg, rájöttem a Sims.exe egy érdekes védelmi eljárással van felruházva. Ez annyit tesz hogy a játék megkeresi, hogy van-e feltelepítve CD/DVD emulátor. Pl: Clone Cd vagy Daemon Tools. Namármost ha nem megy a játék akkor nincs mese, uninstallálni kell az image programokat.
Tehát unistallálni kell a CloneCd-t az Alcoholt és a régi Daemon Toolsot. A legújabb 3.47-es Daemon Tools viszont immunis rá, tehát ezt telepítsétek fel és ezzel emuláljátok az 1. CD-t úgy, hogy emulálás opciónál minden Safedisc; Secr... Laser.. stb kipipáljátok. Egy gyors újraindítás és menni fog a játék. Tehát ne feledjétek a Sims 2 mûködik, csak elég szivatós. 😄

carpe diem

Ramore
Szégyen, hogy nincs benne gyárilag a magyar nyelv!
Hmuda
Hogy hogy saját fejet? Családgenerálásnál olyan fejet raksz össze amilyet csak akarsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

sapkafej
Hogy kell saját fejet beletenni (remélem, eztet még nem kérdezték)??

György

Dave000
Hehe nagyon lol 😄DD

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

de semelyik se jön be
Hmuda
Lol. Én is pont most akartam feltölteni a táncolós viedómat, hamarosan linkelem. 😄

Hmuda
Megvan. Próbálj kicsit kizoomolni és akkor próbáld meg. Nekem bejött.

azt kárdeztem elõször"hello de mikor lesz sims 2 crack????"