Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
No, ki gondolta volna, hogy még az elsõ hivatalos kiegészítõlemez elõtt elõkerül egy újabb? Hát én biztosan nem. jd koma dobta át a hamarosan megjelenõ University kiegészítés CD képének hátoldalát, aholis kivehetõ, hogy a következõ addon a Nightlife lesz. Szerintem leginkább az elsõ rész korábbi kiegészítéséhez, a Hot Date-hez hasonlít legjobban. Lényegében a randizás, a bulizás, az éjszakai élet lesz a középpontban. Hát, majd meglátjuk. Ja igen, a megjelenés 2005 õszén várható.
GameStar
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
nice legs. what time to open?
köszy
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
ha pisi akkor is...
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
szal nem értek teljesen egyet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
:-)
Ez a játék alapvetõen életszimulátor, emberszimulátor. A nézõpont minden esetben valamely sim szigorúan vett egója. Hiába játszol akár egy többfõs családdal, egyszerre mindig csak egy simet irányítasz, és olyankor mindig csak azt a "szûk", szubjektív világot manipulálod. Ha egy állapotot jellemezni akarnál, mindig úgy kezdõdnének a mondatok, hogy [i]ez a sim úgy látja, hogy..., ez a sim úgy viszonyul valamihez, hogy...[i] stb.
Ebbe a koncepcióba nem fér bele például az emberek közti kapcsolatok automatikus szimulálása. A program nem rendelkezhet önálló intelligenciával, nem befolyásolhatja a rendszert semmilyen elõre definiált, indirekt vezérlõ elv, olyan elv, amely, mint szimulációs mechanizmus, befolyásolná a rendszer azon jellemzõit, melynek változását kizárólag tudatos beavatkozás hivatott kiváltani.
A nevelés kérdésével kapcsolatban pedig annyit említenék, hogy a gyereknevelés igenis jelen van a játékban (bátorítani valamilyen tulajdonság kidomborítására saját személyiségében, járni, beszélni tanítás, leckeírás stb.). Ugyanakkor ezek is a játékos által direkt kiváltott akciók formájában valósulnak meg. Önmagától nem fog a gyerek tanulni, nem tapasztal lényegében semmit a külvilágból. A Sims 2 esetében rendszeridegen volna a Black & White káprázatos mesterséges intelligenciája.
A szimulációban az azonos jellegû dolgok azonos reprezentációban szerepelnek. Épp ezért ugyanaz a mechanizmusa valamennyi simnek. Vagyis, ha úgy vesszük, hétköznapi (vagy szigorú) értelemben nincs személyiségük. Valójában a játékos irányítása során végbement állapotváltozások regisztrált eredményhalmaza (amely természetesen elviekben bármely sim esetében egy az egyben reprodukálható) reprezentálja az egyéniség fogalmát.
Na, kellõképp áltudományos eszmefuttatásom mindössze kivonata egy sor még áltudományosabb, koncepcionálisan szervezett gondolatnak, amelyeket lehet, egyszer bõvebben is megfogalmazok, de ennek kevés az esélye, mert minek. Meg lusta vagyok. Viszont a Sims 2 kétségtelenül gondolatébresztõ jelenség, ráadásul a céljait tekintve már-már kifogástalannak mondható opusz.
már senki nem játszik a sims-szel?
vagy már mindenkinek fut, lés nem kell megkérdeznie hol a crack?
Másik: mindenki túl jó, túl kedves, a gyerekek miért nem rosszalkodnak, sározzák össze magukat, miért nem lehet a gyereket ha rssz megszidni, ha valamiben ügyes, megsdicsérni. Beletehettek volna vmi kis nevelgetést is.Akivel nem foglalkoznak a szülei antiszociális lesz, aki nem jár társaságba, elõbb-utóbb zárkózott és embergyûlõlõ, stb
ilyenem meg nem volt :)
a charisma-jat toddler koraban felnyomta 4-5-re, aztan gyerekkent ezt egy nap alatt kimaxolta apuka pulpitusat hasznalva <#wow1>#wow1>
most volt masodik nap suliban (tehat csak egyszer csinalt lecket) mar A+
most mar csak azt nem tudom ilyen kepesegekkel inkabb kozossegi embert (baratkozas ezerrel) vagy tudost faragjak belole...
privat suliba tuti benyomom, meg gyerekkent, az fix
szerintetek szamit a sim gyereknel, hogy milyen beosztasuak a szulok?
mert bizony apuka is kimaxolta mar a a charizmasjat, logic-jat, de korant sem ilyen konnyeden
a tinicsaj meg ahhoz kepest, hogy elvileg csaladszereto mar 3 szerelme van :)))))))))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nekem is hasonló volt az elsö neki futás... nálam a max 5 "villa" lakó volt. ugy hogy én képvisletem saját magam... meg 4 fö néni :))))gameban a Client ( asszem igy hivják öket ) tesók ( vörös és szöke hajú testvérek), házvezetö nö, Brandi Broke :)))) kicsit nehéz volt öszze hozni a dolgokat, pici pusy a másiknak és ugrott az idli együt lakás!
jó persze hösöm nem dolgozot, a nénik munka beosztás pedig ojan volt hogy aztért nek kellet unatkoznom :))))
na jó száz szónak is egy a vége azóta rendes pasa vagyok... most már dolgoztatom magam :)))))))
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
egy ébrenlét alatt megtanult beszélni, járni, 3/4-ig bilizni
mág van 4 napja, azt csinál amit akar
leginkább a nyuszi fülét szereti huzogatni
10-es outgoing, 8-as nice, és a többi is közepes körül, nem lesz elveszett ember
persze lehet, hogy a Maxis szivárogtatott ki vmit
All In The Family
A hírek szerint Szeptember, Október környékén meg fog jelenni a The Sims 2 második kiegészitõje. Itt részletesen az ovis korral foglalkoztak, mert majd a gyerek, és a Toddler között lesz még egy kor. Részletesen késöbb...
the Sims 2 World
Infó: Simmetria
a szülõk meg isszák az életelixirt, és szaporodnak mint a nyúl
de néger kisköülök az istennek nem jönne ne össze
(apuka néger, és zsaru :)))
a nemeke aránya is érdekes, 5 lány 1 fiú
másik dolog, amire nem válaszolt senki, hogy hogy tudják áthozni a simek az unokát? szal ha mindkettejüket áthívom, hozzák a gyereket is
ugyanis az õsanyának :))) az a vágya hogy babusgassa az unokáját
mi a hejzet veletek? mi jó történt mig nem voltam... ahogy olvasgattam a kiegröl, meg a magyar gameról volt szó... a kieget már én is várom :) most elkezdtem megint nyomni a gamet, de most minden cheat nélkül, semii hackelt tárgy meg ijenek, és picit nehéz :) kariert épiteni meg közbe barátkozni, hmmmmmm... nem egyszerü, de elég jól megy... pláne ugy hogy a simem aspija a csajozos :))))))
de sikerült saját kecot épiteni, van lé ugyhogy happy ezzerel:))))
azoli: faqn van az image fájl a letöltések fülecske alat, asszem van fent daemon is, de ha nincs googlebe rákeresel!
ha tudsz ftp csinálni, vagy ha érdekel van egy csomo butorom meg ijenek ... ha kell azt is elküldhetem neked valahogy :)))))))
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Valaki tud segíteni?
Elörre is köszi!
Üdvvvv
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Ha tudja vki pls segítsen! Mert ezt meg akarom csinálni! :)
Public Woohoo
Ez a rekord emberem! :)
Ez hozott a legtöbbet a konyhára mikor beköltözött hozzám!
Don Move In
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Eddig a nagy kiadók játékai csak a ritkán voltak..." (kiemelés tõlem)
Vazeg, alig pár sor az egész, de már mennyi hibát találtunk benne. Több a hiba, mint maga a szöveg. Rendkívül igényes mostanában némely sajtórészleg (mondjuk majdnem az egész).
a lemagyarítva szó pedig tömör gyönyör
remélem nem az fogja fordítani, aki a cikket irta...
akkor röhögnék nagyot, ha ilyen lenne: alszok, eszek
meg van csinálva a kaja
mondjuk nekem nem hiányzik a magyar, elvagyok nélküle jól :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ui: bezzeg a simem nem akar meghalni, pedig olyan oreg hogy napjaban 4szer jar wcre eheh, es mar a kert vegeben megcsinaltam a leendo csaladi temetot. De nem, ofelsege a simcity polgarmesterasszonya, es az istennek sem akar bekeben meghalni. Nem mintha nem szeretnem, ne ertse felre senki, az egyik kedvenc karakterem volt, de kellene a haza (egy, a legnagyobb telken lakik az egesz csalad, ott van 2 nagyhaz, 1 kis hetvegi lak es vigan elfernek). 7x napos, es ha belegondolok mennyi elixirt ivott, akkor mar 100 felett jar ;] Nomeg picit mar unalmas vele a jatek, de elkoltoztetni nem akarom, megolni sem, csak szegeny bekeben halna mar meg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”