Westel900

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
nekem t610 es sonyericsson om van és mindig westel900 at ir 😊
(amugy ami benne van kártya az 1998 óta megvan szóval õsrégi 😛 )

Super Mario
Ez van <#szomoru1>

https://supermario4ever.wordpress.com

PResident Evil
lol hír 😄 ennyit ért a westel 😄

cSuwwi
hmmm, a mai papírújságban én is láttam a sting koncertnél, ahol ugyanezt írták, csak másképp... Egyébként tényleg furcsa lenne, de a telefon tárolja a szolgáltató nevét, nem a sim kártya. (A régi 3110-esem szerint még mindig Westel-900 van)

shit happens

Dzsini
hmm, papírújságban azt mondták, hogy megmarad a név, és nem hajlandóak megváltoztatni... hát, majd meglássuk 😊 furán fog kinézni a telefonyomon a felirat... napokig :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
Jee. Úgy tûnik hogy a jóöreg Westel név megy a sûlyesztõbe. Lesz helyette nálunk is T-Mobile...

NOL cikk

shit happens

Jano
HUÁ!

De mivel nem mondják ki a másik szolgáltató nevét, csak "enyhe" utalások vannak a clipben, ezért nem számít összehasonlító reklámnak.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

nagyon durva... ezek a mobilszolgáltatók nem normálisak...

Davidus
ANYÁDBAN IS WESTEL SZÍV DOBOG!

V9ykn8_TZL0

2XP
Én kicsit örülök is neki. Haveromnak folyton küldözgették a hülye sms-eket az ismerõsök, s most, h ez megszûnt, már kell egy kis ész hozzá, h vki megtalálja az sms küldõ helyeket, s kiszûrõdnek az alacsony iq-sok, akik "nem rendeltetésszerûen" használják a dolgot... Elképzelhetõ, h õk is benne voltak a megszüntetés indokában.

Pempő
A westelnek volt egy évekig futó ingyenes SMS küldõ szolgáltatása (kiegészítõ, grátisz jelleggel - egy filléredbe nem került), amit aztán jól megszûntetett. Hol itt a szemétség? Szíve joga. Lehet hogy pár szerencsétlent ez kellemetlenül érintett, de aki nem bírja kifizetni az SMS-ezés költségeit, az ne tartson telefont. Ezen kívül számtalan ingyenes szolgáltató marad továbbra is erre a célra.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Kandurex
Ennyire loal nem lehetsz...ami ingyen van az az ingyen van...érted már..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pempő
Nem megy, magyarázd el!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
LOÁL!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Kandurex
Megcsekkolom..köszike😊

Loál János
Akkor gondold át mégegyszer!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pempő
izé, ez nem kérdés akart lenni

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Továbbra se értem, hogy miért szemétség?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Kandurex
hmmm...nem láttam

RelakSfromhome
szted? Mellesleg az még augusztus

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Már nem emléxem pontotsan, de a vége az volt, hogy leparkol a taxi, és az apróbetût hajtogatja, hogy igaz, hogy olcsó, de a lefedettség az nem 100%, és ez van ott apróval. Meg elõtte a trikós csávó hablatyolt valamit az apróbetûrõl, de késõn figyeltem fel

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kandurex
Milyen új reklám?

Pempő
Egyébként miért szemétkedés, hogy megszûnik az ingyensms?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Melyik reklám?

kurvanyu jó-johánzon!!44

RelakSfromhome

Pheel
Szerintem ez csak jó a Vodafone-nak, elvégre a Westel már ellenfélnek tartja õket 😊))))))))
RelakSfromhome
Láttátok a legújabb reklámjukat? Ha a Vodafone nem pereli be õket hitelrontásért, akkor vagy higgadtak, vagy mivel nincs benne a reklámban név szerint, hogy szar a szolgáltatásuk, ezért úgy sem nyernék meg. De ez olyan kötekedés, mint amikor a pannonnal kezdtek számháborút.

RelakS
JAJAJAJAJAJJJ!!! Teljesen el is felejtettem a tájmtubikúlt!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Munch
Neten is lehet wapozni, már csak keresnem kell egy 30-as ismerõst... de asszem maradok inkább a time2bcool-nál vagy az 1rstwap-nál meg az icq sms-nél... úgysincs más választás.

Kandurex
😊

RelakS
vag=vagy

RelakS
De gyors vag, és még gondolatolvasó is 😄

RelakS
BZDMEG WESTEL!!!
link!!!

Innentõl kezdek el a vodán gondolkodni. Ha most ezt meglépi, mi lehet a következõ?

Kandurex
sms megszûnés?