35
Mit össze nem szemétkedik!!!
-
#35 nekem t610 es sonyericsson om van és mindig westel900 at ir :)
(amugy ami benne van kártya az 1998 óta megvan szóval ősrégi :P ) -
#34 Ez van -
#33 lol hír :D ennyit ért a westel :D -
#32 hmmm, a mai papírújságban én is láttam a sting koncertnél, ahol ugyanezt írták, csak másképp... Egyébként tényleg furcsa lenne, de a telefon tárolja a szolgáltató nevét, nem a sim kártya. (A régi 3110-esem szerint még mindig Westel-900 van) -
#31 hmm, papírújságban azt mondták, hogy megmarad a név, és nem hajlandóak megváltoztatni... hát, majd meglássuk :) furán fog kinézni a telefonyomon a felirat... napokig :o) -
#30 Jee. Úgy tűnik hogy a jóöreg Westel név megy a sűlyesztőbe. Lesz helyette nálunk is T-Mobile...
NOL cikk -
#29 HUÁ!
De mivel nem mondják ki a másik szolgáltató nevét, csak "enyhe" utalások vannak a clipben, ezért nem számít összehasonlító reklámnak. -
OPM #28 nagyon durva... ezek a mobilszolgáltatók nem normálisak... -
#27 ANYÁDBAN IS WESTEL SZÍV DOBOG! -
#26 Én kicsit örülök is neki. Haveromnak folyton küldözgették a hülye sms-eket az ismerősök, s most, h ez megszűnt, már kell egy kis ész hozzá, h vki megtalálja az sms küldő helyeket, s kiszűrődnek az alacsony iq-sok, akik "nem rendeltetésszerűen" használják a dolgot... Elképzelhető, h ők is benne voltak a megszüntetés indokában. -
#25 A westelnek volt egy évekig futó ingyenes SMS küldő szolgáltatása (kiegészítő, grátisz jelleggel - egy filléredbe nem került), amit aztán jól megszűntetett. Hol itt a szemétség? Szíve joga. Lehet hogy pár szerencsétlent ez kellemetlenül érintett, de aki nem bírja kifizetni az SMS-ezés költségeit, az ne tartson telefont. Ezen kívül számtalan ingyenes szolgáltató marad továbbra is erre a célra. -
#24 Ennyire loal nem lehetsz...ami ingyen van az az ingyen van...érted már.. -
#23 Nem megy, magyarázd el! -
#22 LOÁL! -
#21 Megcsekkolom..köszike:) -
#20 http://www.westel900.net/kapcsolat/reklam/reklamok/images/terero.mpg -
#19 Akkor gondold át mégegyszer! -
#18 izé, ez nem kérdés akart lenni -
#17 Továbbra se értem, hogy miért szemétség? -
#16 hmmm...nem láttam -
#15 szted? Mellesleg az még augusztus -
#14 Már nem emléxem pontotsan, de a vége az volt, hogy leparkol a taxi, és az apróbetűt hajtogatja, hogy igaz, hogy olcsó, de a lefedettség az nem 100%, és ez van ott apróval. Meg előtte a trikós csávó hablatyolt valamit az apróbetűről, de későn figyeltem fel -
#13 Milyen új reklám? -
#12 Egyébként miért szemétkedés, hogy megszűnik az ingyensms? -
#11 Melyik reklám? -
#10 -
#9 Szerintem ez csak jó a Vodafone-nak, elvégre a Westel már ellenfélnek tartja őket :))))))))) -
#8 Láttátok a legújabb reklámjukat? Ha a Vodafone nem pereli be őket hitelrontásért, akkor vagy higgadtak, vagy mivel nincs benne a reklámban név szerint, hogy szar a szolgáltatásuk, ezért úgy sem nyernék meg. De ez olyan kötekedés, mint amikor a pannonnal kezdtek számháborút. -
#7 JAJAJAJAJAJJJ!!! Teljesen el is felejtettem a tájmtubikúlt!!! -
#6 Neten is lehet wapozni, már csak keresnem kell egy 30-as ismerőst... de asszem maradok inkább a time2bcool-nál vagy az 1rstwap-nál meg az icq sms-nél... úgysincs más választás. -
#5 :) -
#4 vag=vagy -
#3 De gyors vag, és még gondolatolvasó is :D -
#2 BZDMEG WESTEL!!!
link!!!
Innentől kezdek el a vodán gondolkodni. Ha most ezt meglépi, mi lehet a következő? -
#1 sms megszűnés?