2084
VIRTUAL DJ
  • Kopasz22
    Sziasztok. légyszi valaki küldje már el nekem a cdj 200 + djm 400-as skint. Fontos lenne:) Előre is köszönöm:)
    [email protected]
  • stef666
    Ha valaki esetleg egy régebbi VDJ-t is keresne az itt megtalálja:http://rapidshare.com/files/48094441/Atomix_Virtual_DJ_2.06___crack__skins.rar

• Rena11
    ha van 5-1-es hangkártyád akkor a virtual dj settingsbe be tudod lőni
  • USPalermo
    http://www.riccardo_g.cjb.hu/
  • VinylToy #678
    nem az én feltöltésem!
  • FLeT
    letörölted már?
  • USPalermo
  • lilgame
    csőő!

a segítségeteket szeretném kérni mégpedig abban hogy azt hogyan tudnám megcsinálni hogy az egyik fülemen az egyik lejátszó szóljon a másik lejátszó meg a hangfalakon.
    amugy egy egyszerű hifi van rádugva a gépre...ennyi
    vagy keverő kell hozzá?
  • VinylToy #674

Virtual DJ 4.3R12

Easiest: fit with an evolutionary interface engine, the look and feel of VirtualDJ adapts itself to your level. Start with an easy-to-use skin to learn with, then choose amongst the dozen skins available on this website, from the simplest to the most complex ones.

Powerful: VirtualDJ is today's only software to provide:
    - A clear superimposed view of the music beats
    - A synchronized sampler for intuitive live remixes
    - Music video scratching, with an unrivalled fluidity
    - An anti-skip technology, when scratching with timecoded vinyls
    - And many other extraordinary features as you'll soon discover...

Do not hesitate any more, there's a reason why VirtualDJ has been adopted by more than 4.000.000 users in the world, making it the most used DJ software on the market.

39 skins pro
    139 plug-ins presets
    120 audio samples effects

Format: .rar
    Size: 93 Mb
    Password: www.magesy.net

Download
  • Dj Repy
    Hali

Mixvibes pro 6-os és virtual dj 4.3-as full verzióval megtudna lepni vki?:D pls fontos lenne!!!
  • K.András
    Ilyen esetben elsöként mindig a gyártó oldalán kell a megoldást keresni:

Tessék itt megtalálod a drivert.
  • brawo1
    helló!
    Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mi a teendő,ha a hercules mk2-es dj consolom telepítő cd-jét elhagytam:((..drivert azt tudtam ugyan leszedni a konzolhoz..de az eddig letöltött vdj-k egyike sem működik rendesen.(akadozik..a potik késnek..a számok iszonyú lassan töltődnek be)
    Bármilyen ötlet érdekel!
    Előre is köszi!
  • USPalermo
    hülye vagyok nah! a csúszkát a bal-oldalra kell hőzni ahol van a fasters!
    a 1024 (23ms) meg a többi opció a ütemkijelző ablakra vonatkozik, hogy milyen gyakran frissítse! overclock-ot be kell pipálni, és a safe mode (biztosnságos mód)-ot se árt!
  • USPalermo
    rájöttem a hibád javítására! eddig nem pattogott a vdj nálam, de most nemtudom valamiért mindha bakeliten pörögne, és tényleg lehetett hallani a pattogásokat, elég szépen, ami szétvitte a fejemet így a buli előtt egy nappal! rájöttem a megoldásra, igaz közben elszívtam 6 szál cigit az idegtől, de megvan! Config/Performances azon belül a csúszkát 1024 (23ms)-re húzni, és a Overclock-ot bepipálni, de valamikor elég csak az Overclock-ot bepipálni és már nemis pattog!

UI: Legalábbis nálam működött a dolog! :D
  • napalm75
    bocs, nem Virtual DJ, hanem XYLIO (bcd2000-hez adott szoftver)

esetleg valaki aki ilyet használ?
  • USPalermo
    Passz!
  • napalm75
    miért van az hogy behúzom a tracket (mp3-at) a Virtual DJ tetszőleges A vagy B részébe és az előre beállított potik (gain, volume poti) felugrik a maximumra (na jó a gain az általában visszaáll középre, de az sem mindig, néha 75%-ra)
  • USPalermo
    Most szombaton megint lesz vdj party! :D
  • USPalermo
    Huhh tegnap milyen jó party toltam le!
    A Virtual DJ gyönyörűen viselkedett, sose egy akadás, soha egy lefagyás!
    Nagyon tetszett! ;)
  • K.András
    Szerintem meg a letöltött hanganyag számlájára irhatók ezek a pattogások, de persze lehet neked van igazad. Tényleg évente mennyit romolhat egy DJ hallása, mert ugye azt nem lehet mondani, hogy a sok-sok évnyi nagyteljesitményü hangfalak mellett eltöltött idö az javitaná, sokkal inkább kárositja.
  • Ice Cortez
    Egyből le lehet vágni egy mixről hogy valaki virtuallal csinálta, lehet hallani a kis "pattogásokat, ugrásokat" szóval egy szar, de azért kemény!
  • Ice Cortez
    Na hát igen a hangzás... egy kicsit elörébb írtam is erről hogy szerintem nagyon szar hangzása van a Virtualnak! Szóval szerintem ezt kéne elsősorban kijavítani!
  • napalm75
    hali!
    nekem is hasonló gondjaim vannak, mik a laptopod paraméterei?
  • VinylToy #659
    Na ez az ami mindig is a hibája marad ezeknek a programoknak, illetve a DJ-k se waveform alapján kevernek, hanem fülre. A hangzás pedig mindig is a legrosszabb volt az ilyen programok között, vegyük akár a mixvibes-t, traktor-t, pcdj-t, vagy bármelyik másikat.
  • USPalermo
    Hallod ütemek a grafikus kijelzőn egyezést mutatnak, hangban meg kurvára elütnek! Valamikor olyanokal kell korrigálni, hogy a graf kijeltőn nem fedik az ütemek egymást, hanem legalább 1mm hely van köztük, szóval látom mindkét ütemet, és hangzásban úgy a jó! :D ezt nem ártana ha javítanák! :D
    meg kicsit a hangzást is lehetne javítani, de az nem olyan rosz, elösször az ütemeket tegyek rendbe! :D de ebben javítást kérek, az ütemeggyezésben is! mert valamikor nem lehet úgy belőni, a két számot hogy tökéletesen feggye egymást, pl ebben is javítást kérek! halaknak azért, de sztem még nagyon béta verzóban vannak! :D
  • Ice Cortez
    Hát jah, lenne mit javítani!

Neked mik a gondjaid vele?
  • USPalermo
    Faszom jöhetne már a 4.4-es verzió!
    Adnék pár tippet azért hogy mit kellene még javítani a mostani verzióban!
  • USPalermo
    http://www.djtommx.hu/Flyer/Augusztus_11.jpg

Hopáá hopáá! Megyek is rá! :D
  • rik78
    Sziasztok!

SEGÍTSETEK HA TUDTOK!!!!!

Behringer bcd-2000 -es külső keverőm van,és virtuállal szeretném használni,de csak szeretném,mert állandóan megmakacsolja magát,és kikapcsol az egész gép,mintha reseteltem volna.Utána meg a "rendszer súlyos hiba után állt helyre"hibaüzenetet kapom.Eleinte csak a virtuállal csinálta,de most már a gyári progijával sem stabil. SPeter01 is hasonló gondokkal küzdött de én nem szeretném traktorra cserélni,mindenféleképpen a virtuállal kellene megoldani.lvileg támogatja is ezt a ptogramot. Ha valakinek van valami ötlete, vagy ismerőse aki keni ezeknek a programoknak a beállításait ,annak a segítségét nagyon megköszönném! S.O.S. !!!

Ja,és laptoppal nekem sem működött,pedig erősebb volt mint az asztali gépem.
    ...és atorz zúgást is tapasztaltam,ki is ugrott a magassugárzóm,de nem tudom milyen időközönként jelentkezik a hiba,4-6óránként.
  • mila69en
    pioneer pioneer tököm televan már a divat pájonírral:DD

keverő terén igencsak elbújhat a pionér a vestax mögött:) pedig mindenki pioneer áhh gáz ha lejátszó pioneer ha keverő pioneer... lótúrót ha keverő akkor vestax=minőség most nem azt akarom omndani hogy nem jó a pioo de mindenhol csak ezt hallani ez épűlt be pedig annyira nem is jó:D
  • USPalermo
    Mért a Pioneer nem az? :D :D :D :D
    Vagy Technics? :D
  • mila69en
    vestax=minőség:)
  • USPalermo
    Nah a skint már meg is oldottam! .)
  • USPalermo
    Ja meg izé, valaki löknetne nekem egy Pioneer CDJ 1000 MK3-mas skint!
    Ott a címem alul! Kösz!
  • USPalermo
    Hello Tomi! Hát izé, és általában 21:00tól, reggel 05:00ig zenéleg vele, és nem lépek ki, és nem vettem még észre ilyet, de ha mondod akkor mostantól figyelek majd a végén!
    Timedcode lemezek hogy bírják? Mikor vetted őket, mert engem is érdekelne a dolog!
    MSN: [email protected]
  • Tomeeye
    Sziasztok! T
    Látom vannak itt néhányan, akik fellépéseken is használják a VDJ-t. Ti hogy oldjátok meg azt a problémát, amit elvileg egy beépített bug okoz, hogy kereken 6 óra mixelés után, a kimeneteken a zene helyett valami torz zúgás jelenik meg. És csak úgy lehet kiküszöbölni a problámát ha újraindítom a VDJ-t. Utána 6 óráig újra működik minden. Ti találkoztatok egyáltalán már ezzel? Ez állítólag a feltört verziókban van. Ti mit tudtok erről?
    Köszi!
    Ja, egyébként Hercules MK2-vel használom a VDJ-t és timecode lemezekkel.
  • USPalermo
    Háhhhááá! Akkor inkább normál keverő, és 2 db XP10-es! :D :P
  • Ice Cortez
    Tisztasor, csak szerezz egy ilyet!
  • USPalermo
    Ejj ha! na ilyennel már tolnám azért! :D ez kicsit más mint a bcd 2000-res :D
  • VinylToy #643

Ez viszont jól néz ki, csak nem olcsó és Magyarországon nem is kapható! :S