2084
VIRTUAL DJ
-
Kopasz22 #682 Sziasztok. légyszi valaki küldje már el nekem a cdj 200 + djm 400-as skint. Fontos lenne:) Előre is köszönöm:)
[email protected] -
#681 Ha valaki esetleg egy régebbi VDJ-t is keresne az itt megtalálja:http://rapidshare.com/files/48094441/Atomix_Virtual_DJ_2.06___crack__skins.rar
-
Rena11 #680 ha van 5-1-es hangkártyád akkor a virtual dj settingsbe be tudod lőni -
USPalermo #679 http://www.riccardo_g.cjb.hu/ -
#678 nem az én feltöltésem! -
#677 letörölted már? -
USPalermo #676 -
lilgame #675 csőő!
a segítségeteket szeretném kérni mégpedig abban hogy azt hogyan tudnám megcsinálni hogy az egyik fülemen az egyik lejátszó szóljon a másik lejátszó meg a hangfalakon.
amugy egy egyszerű hifi van rádugva a gépre...ennyi
vagy keverő kell hozzá? -
Virtual DJ 4.3R12
Easiest: fit with an evolutionary interface engine, the look and feel of VirtualDJ adapts itself to your level. Start with an easy-to-use skin to learn with, then choose amongst the dozen skins available on this website, from the simplest to the most complex ones.
Powerful: VirtualDJ is today's only software to provide:
- A clear superimposed view of the music beats
- A synchronized sampler for intuitive live remixes
- Music video scratching, with an unrivalled fluidity
- An anti-skip technology, when scratching with timecoded vinyls
- And many other extraordinary features as you'll soon discover...
Do not hesitate any more, there's a reason why VirtualDJ has been adopted by more than 4.000.000 users in the world, making it the most used DJ software on the market.
39 skins pro
139 plug-ins presets
120 audio samples effects
Format: .rar
Size: 93 Mb
Password: www.magesy.net
Download -
Dj Repy #673 Hali
Mixvibes pro 6-os és virtual dj 4.3-as full verzióval megtudna lepni vki?:D pls fontos lenne!!!
-
K.András #672 Ilyen esetben elsöként mindig a gyártó oldalán kell a megoldást keresni:
Tessék itt megtalálod a drivert. -
brawo1 #671 helló!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mi a teendő,ha a hercules mk2-es dj consolom telepítő cd-jét elhagytam:((..drivert azt tudtam ugyan leszedni a konzolhoz..de az eddig letöltött vdj-k egyike sem működik rendesen.(akadozik..a potik késnek..a számok iszonyú lassan töltődnek be)
Bármilyen ötlet érdekel!
Előre is köszi! -
USPalermo #670 hülye vagyok nah! a csúszkát a bal-oldalra kell hőzni ahol van a fasters!
a 1024 (23ms) meg a többi opció a ütemkijelző ablakra vonatkozik, hogy milyen gyakran frissítse! overclock-ot be kell pipálni, és a safe mode (biztosnságos mód)-ot se árt! -
USPalermo #669 rájöttem a hibád javítására! eddig nem pattogott a vdj nálam, de most nemtudom valamiért mindha bakeliten pörögne, és tényleg lehetett hallani a pattogásokat, elég szépen, ami szétvitte a fejemet így a buli előtt egy nappal! rájöttem a megoldásra, igaz közben elszívtam 6 szál cigit az idegtől, de megvan! Config/Performances azon belül a csúszkát 1024 (23ms)-re húzni, és a Overclock-ot bepipálni, de valamikor elég csak az Overclock-ot bepipálni és már nemis pattog!
UI: Legalábbis nálam működött a dolog! :D -
napalm75 #668 bocs, nem Virtual DJ, hanem XYLIO (bcd2000-hez adott szoftver)
esetleg valaki aki ilyet használ? -
USPalermo #667 Passz! -
napalm75 #666 miért van az hogy behúzom a tracket (mp3-at) a Virtual DJ tetszőleges A vagy B részébe és az előre beállított potik (gain, volume poti) felugrik a maximumra (na jó a gain az általában visszaáll középre, de az sem mindig, néha 75%-ra) -
USPalermo #665 Most szombaton megint lesz vdj party! :D -
USPalermo #664 Huhh tegnap milyen jó party toltam le!
A Virtual DJ gyönyörűen viselkedett, sose egy akadás, soha egy lefagyás!
Nagyon tetszett! ;) -
K.András #663 Szerintem meg a letöltött hanganyag számlájára irhatók ezek a pattogások, de persze lehet neked van igazad. Tényleg évente mennyit romolhat egy DJ hallása, mert ugye azt nem lehet mondani, hogy a sok-sok évnyi nagyteljesitményü hangfalak mellett eltöltött idö az javitaná, sokkal inkább kárositja. -
#662 Egyből le lehet vágni egy mixről hogy valaki virtuallal csinálta, lehet hallani a kis "pattogásokat, ugrásokat" szóval egy szar, de azért kemény! -
#661 Na hát igen a hangzás... egy kicsit elörébb írtam is erről hogy szerintem nagyon szar hangzása van a Virtualnak! Szóval szerintem ezt kéne elsősorban kijavítani! -
napalm75 #660 hali!
nekem is hasonló gondjaim vannak, mik a laptopod paraméterei? -
#659 Na ez az ami mindig is a hibája marad ezeknek a programoknak, illetve a DJ-k se waveform alapján kevernek, hanem fülre. A hangzás pedig mindig is a legrosszabb volt az ilyen programok között, vegyük akár a mixvibes-t, traktor-t, pcdj-t, vagy bármelyik másikat. -
USPalermo #658 Hallod ütemek a grafikus kijelzőn egyezést mutatnak, hangban meg kurvára elütnek! Valamikor olyanokal kell korrigálni, hogy a graf kijeltőn nem fedik az ütemek egymást, hanem legalább 1mm hely van köztük, szóval látom mindkét ütemet, és hangzásban úgy a jó! :D ezt nem ártana ha javítanák! :D
meg kicsit a hangzást is lehetne javítani, de az nem olyan rosz, elösször az ütemeket tegyek rendbe! :D de ebben javítást kérek, az ütemeggyezésben is! mert valamikor nem lehet úgy belőni, a két számot hogy tökéletesen feggye egymást, pl ebben is javítást kérek! halaknak azért, de sztem még nagyon béta verzóban vannak! :D -
#657 Hát jah, lenne mit javítani!
Neked mik a gondjaid vele? -
USPalermo #656 Faszom jöhetne már a 4.4-es verzió!
Adnék pár tippet azért hogy mit kellene még javítani a mostani verzióban! -
USPalermo #655 http://www.djtommx.hu/Flyer/Augusztus_11.jpg
Hopáá hopáá! Megyek is rá! :D -
rik78 #654 Sziasztok!
SEGÍTSETEK HA TUDTOK!!!!!
Behringer bcd-2000 -es külső keverőm van,és virtuállal szeretném használni,de csak szeretném,mert állandóan megmakacsolja magát,és kikapcsol az egész gép,mintha reseteltem volna.Utána meg a "rendszer súlyos hiba után állt helyre"hibaüzenetet kapom.Eleinte csak a virtuállal csinálta,de most már a gyári progijával sem stabil. SPeter01 is hasonló gondokkal küzdött de én nem szeretném traktorra cserélni,mindenféleképpen a virtuállal kellene megoldani.lvileg támogatja is ezt a ptogramot. Ha valakinek van valami ötlete, vagy ismerőse aki keni ezeknek a programoknak a beállításait ,annak a segítségét nagyon megköszönném! S.O.S. !!!
Ja,és laptoppal nekem sem működött,pedig erősebb volt mint az asztali gépem.
...és atorz zúgást is tapasztaltam,ki is ugrott a magassugárzóm,de nem tudom milyen időközönként jelentkezik a hiba,4-6óránként.
-
#653 pioneer pioneer tököm televan már a divat pájonírral:DD
keverő terén igencsak elbújhat a pionér a vestax mögött:) pedig mindenki pioneer áhh gáz ha lejátszó pioneer ha keverő pioneer... lótúrót ha keverő akkor vestax=minőség most nem azt akarom omndani hogy nem jó a pioo de mindenhol csak ezt hallani ez épűlt be pedig annyira nem is jó:D -
USPalermo #652 Mért a Pioneer nem az? :D :D :D :D
Vagy Technics? :D -
#651 vestax=minőség:) -
USPalermo #650 Nah a skint már meg is oldottam! .) -
USPalermo #649 Ja meg izé, valaki löknetne nekem egy Pioneer CDJ 1000 MK3-mas skint!
Ott a címem alul! Kösz! -
USPalermo #648 Hello Tomi! Hát izé, és általában 21:00tól, reggel 05:00ig zenéleg vele, és nem lépek ki, és nem vettem még észre ilyet, de ha mondod akkor mostantól figyelek majd a végén!
Timedcode lemezek hogy bírják? Mikor vetted őket, mert engem is érdekelne a dolog!
MSN: [email protected]
-
Tomeeye #647 Sziasztok! T
Látom vannak itt néhányan, akik fellépéseken is használják a VDJ-t. Ti hogy oldjátok meg azt a problémát, amit elvileg egy beépített bug okoz, hogy kereken 6 óra mixelés után, a kimeneteken a zene helyett valami torz zúgás jelenik meg. És csak úgy lehet kiküszöbölni a problámát ha újraindítom a VDJ-t. Utána 6 óráig újra működik minden. Ti találkoztatok egyáltalán már ezzel? Ez állítólag a feltört verziókban van. Ti mit tudtok erről?
Köszi!
Ja, egyébként Hercules MK2-vel használom a VDJ-t és timecode lemezekkel. -
USPalermo #646 Háhhhááá! Akkor inkább normál keverő, és 2 db XP10-es! :D :P -
#645 Tisztasor, csak szerezz egy ilyet! -
USPalermo #644 Ejj ha! na ilyennel már tolnám azért! :D ez kicsit más mint a bcd 2000-res :D -
Ez viszont jól néz ki, csak nem olcsó és Magyarországon nem is kapható! :S