Spyware támadás!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. újraindítás csökkentett módban
2. futtatás-> regedit
3. a köv. helyen HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Run töröld a UserSystem bejegyzést
4. ugyanezt tedd meg a HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\ Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run helyen.
5. regedit kilépés
6. töröld a %WinDir%iexplore.exe fájlt. a windir értelemszerûen a windows rendszermappája
7. újraindítás normál módban
8. futtatás->regedit
9. a szerkesztés menüben klikk a keresésre, majd írdd be: smartsearch.ws, az összes kikeresett kulcsot töröld ki (lesz jónéhány).
10. újraindítás, ha minden igaz smartsearch nélkül😊
forrás: kephyr
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Nekem is ua.a problémám,mint "Fboy"-nak.Az ie.-ben nem tudom eltüntetni az about-blank-ot.Vki segítsen!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Használd ezeket. Spysweeper után mehet a hijakthis.
Olvass vissza a vírus topicban.
találsz infot a hijackthisrõl.
Ne törölj figyelmetlenül!!!!!!!!
Ugye nem kell mondanom, hogy CSÖKKENTETT MÓD mind a két proginál!!!!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A haveromnak is ez van!
Nekem Fent van a Ad-Aware 6 és a Spware Doctor!
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Saját tapasztalat, aki irc-zik mostanában nagyon elterjedt megont egy tetvews trójai. A kicsike azt csinálja, hogy a te tudtod nélkül oldlakat linkel be az aktuális irc csatira. A többiek látják, de te nem.
A kis ribanc a wsz32.exe-t pakolja fel. Ezt a norton antivirus a legfrisebb updat-el nem szedi le. Asegített az az AVG 7.0 és a JV16 ami kapásból kimutatta az induló programok közül.
Ez akettõ simán lenyomja a gyereket.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
a webroot spysweeper-je nálam egy általam kreált internet.ink nevü parancsikont is kémmodulnak hitte.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
Istennõvagy!!!!!!!!!!!

vezérlõpult--->felügyeleti eszközök--->szolgáltatások
itt az Üzenetkezelõ -t az inditás tipusánál Letiltva-ra rakod és elmúlik az az üzenetküldõs marhaság😊
XP Antispy
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Elindítom booletproof spyware remover-t, az elsõ 3 percben kiírja: INFECTED 165. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adaware, meg a fa*om!
Semmi nem használ, már vagy öt fajta spyremovert felraktam és semmi. Nem használok messengert elvbõl, de szinte állandóan megy irc, dc++-al szinte mindig online vagyok.
IE6-ot használok,media playert szinte sose.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Lenne egy írtozatossan idgesítõ problémám. Valami tettves rohadt oldal állandóan üzeneteket küld a géper: Üzenetküldõ szolgáltatás. Már próbáloztam mindenne de semmi nem segített. Ilyebn 5 percenként megjelenik ez a rohadás itt nekem. Valamio rohadtviagrát reklámoz.
Elõre is köszi.
Az oprendszer winxp home magyar. Amit használok: Symantec Client Firewall, JV16, Windoktor, ADaware, Spybot, AVG 7 vírusírtó. Ezek közül semmi nem találta meg a hibát 😞(((((((((((
Szetneztem kicsit meg a neten a hasonlo progik utan es ezt talaltam:
SpywareBlaster
Futasa kozben szuri az ilyen kellemetlen alkalmazasokat,bar meg csak ma raktam fel igy nem volt idom tesztelni.
Most a Spybot S&D es a SWBlaster fut egyszerre a hatterben...valamire csak jo lesz 😉)
Valamit csinalt mert ujrainditas nelkul csak probalt csatlakozni arra a szutyok oldalra! 😊
Most pedig kikapcsolok es holnap megnezem mi lett az eredmeny!
Joejt 😉
Googleben keress rá a spybot s&d-re, töltsd le az 1.2-t, frissítsd és futtasd le.
Majd meglátod, hogy megtalálja, és leirtja.
Pont tegnapelõtt szembesültem ezzel ujra. Egyik ismerõsömnek 10 percenként 6 szexoldal nyílt meg automatikusan, és valami okostojás az adawaret tette fel neki. Mondanom sem kell, hogy lefutott, 2 dolgot talált, aztán ugyanúgy folytatódott minden tovább.
Feltettem neki a spybotot, talált 15 féle exploitot, kémrobotot, futó programot, registry bejegyzést, adatgyûjtû cookiet stb. Leirtotta mindet, és azóta hawaii.
Nekem meg tegnap ota olyat csinal hohy mikor az IE-ben a "Lap nem jelenitheto meg " szoveg futna akkor automatikusan betoltodik ez a szutyok keresooldal:
http://www.smart-finder.biz/
Ad-Aware atfutott es Tauscan figyel allandoan a hatterben! Tudja valaki hogy lehetne kifingatni esetleg registry-bol?
töröld a Downloaded Program Files-ból is, valamint az indítópultlistából, internetcsatlakozás elõtt, és a futó programokból szedd ki ezt a férget. Utána mehet a delete
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=506&file=3&evp=e8dfcff8a08317299d7b10f6b2673364
echelon.uw.hu
Windows Media Player 9 Series veszi: saját
FlasGet 0.76- veszi: Aureate / Radiate
GetRight 4.0-ig veszi: Aureate / Radiate, a legfrissebb 4.3-tól már tisztított verziók (aki 4.3-nál régebbit használ, javallott frissíteni, mivel az már nem sneak.
Real Player 7.0 veszi: Comet Cursor
web: http://echelon.uw.hu
Selwik: nem tudom, érdemes lenne utánanézned, mitõl van az a sok pop-up!
web: http://echelon.uw.hu
Itt találtok infokat róla:
http://www.lavasoft.de/

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.