136
Mit vegyek? Ti mit mondtok.....
-
#94 OK. Akkor majd sztem olyan oktoberbe fogok venni procit. -
#93 "Ja amúgy a HL2 inkább Radon 9500Pro felett fog normálisan futni,"
De ez az egész pc-s játék dolog, csak a programozástól függ.szerintem.. De amekora parasztok vmi 3ghz super gépre programozák a game-t.
Ez a szörnyü számomra. Ha abba belegondolunk, hogy egy ps2-nek milyen hardveres képessége van és ahoz képest milyen szép gameket programoznák rá. Fix hardver előnye.:) -
#92 hallgass Gerry-re és vegyél egy 1400-es celeron-t, mert az majdnem egy P3-as teljesítményét hozza, gyorsabb még egy 2000-es celeronnál is! nagyon megéri és nagyon olcsó, és a mostani procidhoz képest nagyon nagy ugrás lesz! -
#91 Baszus milyen lapos és kurva jó monitoruk van... -
#90 Nem menne bele, mert az 1700-as celeron az Socket 478-as mint a P4, tehát csak P4-es alaplapba megy bele. Ja amúgy a HL2 inkább Radon 9500Pro felett fog normálisan futni, nem pedig GF4-en, de az alá már provi is kell majd, ja amúgy ebbe az alaplapba még bele lehet rakni az 1400-as Celeront, ami sokkal erősebb mint az 1700-as, mivel 256k L2 van benne, és jobb a felépítése is. -
#89 Lekaptam a gépem..:))))))))))))))
-
#88 Vegyen a rák, alaplapot, memoriát, és tápot is. :)
Asszem megveszem a gf4-et és hagyom a picsába az egészet.:)
Jöjjön ki a hl2 azt fusson azt kész.:)
Ha meg frankon gamezni akarok akkor itt van a ps2. Mint már mondtam pc-n imádom a bf42-őt és lényegébe csak ezzér veszem
Abit VH6T alaplapba, meg nem menne bele a 1.7ghz celeron?? Ja és a ventilátort kihagytad.:)
-
#87 Ehhez ugye alaplapot kell cserélned, nomeg memóriát, és talán tápot is, és az 1700-as celeron nagyon gyenge, inkább vegyél egy 1.6-os P4-et, és húzd fel, sokkal gyorsabb lenne a géped! -
#86 Lol mi?!:) Azzér van így, mert sorba vettem őket... 512mb most vettem nem rég.
Nincsen egy nagyon huzzos ára a procinak se... :) legalábbis ha nem P4-est vesz az ember.
Intel Celeron 1700 processzor 478pin szerintetek egy ilyen jó lenne a gépembe?(igaz most nagyon nincs kedvem procira költeni.-no money-no proci:)) -
mustar #85 Lalee, teljesen új gép lesz. Nem csak videókártya. -
#84 Jól tudod, azoknál a celeronoknál 1100 volt a plafon. -
#83 Ez télleg csak 128k. Az gáz elég lassú. Az ez után következő celeron sorozat kapott tualatin (P3) magot, ami csak abban különbözött a P3-aktól, hogy 133 helyett 100 volt az FSB. na azok nagyon jók és 1000 ill 1400 MHz közötti frekiken adták ki őket. a régebbi sorozatnál (ami neked is van) a max freki volt asszem 1100.
A tualatin celeronokat eredetileg csak notebookokba tervezték, de aztán - sokak örömére - kijöttek destopokba is. -
#82 Ez egy sima 1100-as celeron, nekem is van egy ilyen, nem igazán lehet húzni, legalábbis az enyémet, és sajna jóval gyengébb mint a Tualatin magos (abban van 256k L2 Cache), de nekem így is bőven elég, mert csak Office+Internet fut azon a gépemen. Ja, mellesleg jól összeválogattad a memóriákat, ilyen felállást még nem is láttam... :) -
#81 Memória foglalatok
1. DRAM foglalat 256 MB (SDRAM)
2. DRAM foglalat 128 MB (SDRAM)
3. DRAM foglalat 512 MB (SDRAM)
Ez AIDA32ből van.
Figy nekem a gép sajátgép>tulajdonságok>869ram ír. -
#80 Nem tudom milyen a cache a procimnak...lehet nem 256K....
AIDA32 ezt írja róla:
CPU tulajdonságai:
CPU típusa Intel Celeron II, 1166 MHz (11 x 106)
CPU alias Celeron III, Coppermine Lite, Coppermine-128
CPU stepping cD0
Eredeti órajel 1100 MHz
L1 kód gyorsítótár 16 KB
L1 adat gyorsítótár 16 KB
L2 gyorsítótár 128 KB (On-Die, ATC, Full-Speed)
CPU fizikai információk
Tokozás típusa 370 Pin FC-PGA
Tokozás mérete 4.95 cm x 4.95 cm
Tranzisztorok száma 28.1 millió
Gyártási technológia 6M, 0.18 um, CMOS
Processzormag mérete 95 mm2
Processzormag feszültsége 1.5 - 1.7 V
Processzor I/O feszültség 3.3 V
Tipikus teljesítmény felvétel 9 - 22 W (órajeltől függően)
Maximális teljesítmény felvétel 14.0 - 33.0 W (órajeltől függően)
CPU gyártó
Cégnév Intel Corporation
Termék információ http://www.intel.com/products/browse/processor.htm
CPU kihasználtság
1. CPU 3 %
-
#79 Hogyan hoztál össze 896MB SD-RAM-ot? Ja egyébként a rendszermemóriának semmi köze a videómemóriához, tehát simán megy majd a gépedben az a VGA... -
#78 áh, dehogy.
gondolom tualatin magos cerkád van (256k cache), azzal elmegy szitne minden akadás nélkül egy jó gfx karesszal. a gf4-el és ezzel a procival még elleszel egy darabig, feltéve, hogy nem fogod a hl2-őt max részletességgel nyomatni. -
#77 nem baj az sdram -
#76 Ne a Gamerre hagyatkozz, hanem az ATI-ra!
http://www.ati.com/products/radeon9800/radeon9800pro/compare.html -
#75 Akkor ezek szerint az én gépemen is akadni fognak a játékok? C1.2 ghz 896sdram és ha majd minden igaz gf2 helyet gf4 ti 4200 128mb?? -
#74 Amúgy lenne egy kérdésem. Ha egy gépbe sdram van és ha veszek kártyát,és abba ddr ram van az nem kavar be a gépnél? Vagy a kettőnek semmi köze az egymáshoz? -
#73 Mustar, itt:
http://www.aliencomputers.hu
(Egyebkent VII. ker., Kiraly u. 69.) -
#72 Nekem is 1.3-as procim volt (tegnapig), melle 8500LE 128mb-val, es eleg elvezetesen vitt mindent 1024-ben, 1280-ban high beallitasok mellett! Most tegnap kisse turbozva lett, ejszaka, majd ma kiprobalom, kivancsi vagyok igy mit bir. (2.5-os procit kapott, meg 512 DDR, 512 SD helyett, egy NF7-S-re ratolva.)
Lehet, hogy jovo heten megkapja meg az ATI9800-at is, az lenne mar kiralysag :))) -
#71 a c1.3 hoz tok mindegy mit veszel szaggatni fog minden, nem sokkal leszel előrébb mint a g2vel -
mustar #70 Én azért nem akartam elhinni mert a mostani (C 1.3,gf2ti,512sdram) gépemen MINDEN akad, és már egy fél éve nem láttam szaggatásmentes játékot, szal hihetetlen. -
#69 Nem vagyok egy nagy kártyás de rákellett jönnöm ez a várakozás egy hülyeség... Én is várni akartam, hogy jöjjenek ki majd az ujabb kártyák és majd veszek egy 9600pro-t vagy vmit de ha ujabbak jönnek akkor az ujabbakra csinálják a gameket. Szóval pénzem sok nincs így veszek egy középmezőnybe lévő gf4 ti 4200 128mb-at. Ezt már mondtam neked bf közbe is. Amúgy ne szorakozál már, hogy akadna-e rajta a bf.. De, hogy akadnak.. olyan lesz mint a vaj....:) -
mustar #68 Én is radeon 9800-at szeretnék venni. Arra kérnék tanácsokat, hogy milyen órajelűt vagyek?(9600pro-nál volt ilyesmi hogy több frekvencia fajtán is adták meg mitudomén.)
És van-e egyáltalán 9800 és 9800 között külömbség a frekvenciában? És érdemes-e gyártóhoz ragaszkodnom? És ezek között van-e külömbség? Mit vegyek és mit ne a 9800-on belül? Esetleg még várjak vele? -
mustar #67 Mayday melyik üzletben? -
TheZsenyka #66 Ennek meg 320/580, csak Mayday nem effektiv órajelet írt. (Meg kellett szorozni kettővel a memsebességet.) -
mustar #65 Már nem azért de a 9800 frekvenciája: 325/620 Mhz, ezt a gamer magazinban olvastam. -
#64 Ezt az en hozzaszolasomra irtad, vagy regebbire?
Ha az enyemre, akkor mar utanajartam kicsit a kartyanak:
ATI Radeon 9800 128MB DDR DVI + TV-OUT OEM (AGP)
PowerColor a gyarto.
Proc/mem. orajel: 320/290
Ara: netto 54960, brutto 68700 HUF
Hivtam az uzletet is, most nincs nekik, hetfon kapnak majd ujra belole. -
TheZsenyka #63 Vazz... ez nagyon noname cucc lehet. De izgatja az atrcomat. -
TheZsenyka #62 Ne szivass... észre sem vettem. Milyen lenne? Óriási királyság :D -
#61 Sziasztok,
A www.depo.hu-n nezegetve a kartyakat, talaltam egy Ati Radeon 9800-at, 68700 HUF-ert. Meseljetek mar errol a kartyarol miert "csak" ennyi? Ugy ertem, joval olcsobb, mint pl. egy 9700Pro, de nem jobb annal elvileg? -
#60 Ja, jó :)))) -
TheZsenyka #59 Jaj, hát nagykerből. :D -
#58 Én úgy nézem megéri, ha van rá gari, legalább 1 év, akkor ne foglalkozz vele, hogy honnan van nekik, vedd meg! -
#57 Mhhh és akkor ez használt vagy mi??
"esetleg nem is kell fizetniük az adott cuccért, "csak" náluk van eladásra az árú etc.)"
Vagy most úgy érted, hogy vmi gyártottol van náluk?? Mert ha ez mind igaz.. hogy VIVO-s meg tudja a ****** akkor ez megéri az árát. -
TheZsenyka #56 Két dolog lehet:
- Mégsem VIVO-s...
- Beszorult árúkészletről van szó. Egész egyszerűen megvették X ezer forintért mondjuk két hónapja (mármint az AQUA) és nem tudták eltolni. Egy bizonyos ár alá nem mennek, mert ésszerűtlen lenne (más termékek miatt, konkurencia, bekerülési költség, esetleg nem is kell fizetniük az adott cuccért, "csak" náluk van eladásra az árú etc.) -
TheZsenyka #55 VIVO= Video In / Video Out, van neki video kimenete és bemenete, szóval tudsz vele digitalizálni.
TV= van neki TV kimenete, rá tudod csatlakoztatni a TV-re SVIDEO vagy RCA porton. Ma már svideo kimenettel gyártják a "TV out-os" kártyákat, de 99%-ban van a kártya mellé dobva (ha dobozos) egy RCA konverter (pici átalakító semmi különös) amivel megtoldva a kártyesz TV kimenetét, RCA Video porton is tudsz csatlakozni a TV-re.