Bűnösnek vallotta magát az egykori Intel mérnök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja persze, mert voltál már 3 hónapig, lelkinyomás alatt. Szerintem 1 hónap útán bármit megtennél, amit csak akarnának.
tiszta lol naívitás.
tiszta lol naívitás.
ez az alvásmegvonás meg teljes elszigetelés mért olyan rossz? Hogyhogy ez pszichikailag megtöri az embert?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
rá lehet, már a második világháborúban a németek is nagyon profi modszereket fejlesztettek ki (alvásmegvonástól kezdve a fizikai környezettõl (tapintás, látás, szaglás, hallás) tökéletes elszigeteltségig, erre jött még rá a vegyi anyagok kutatásának robbanása, a mindenféle kábitó és az agyat befolyásoló szerek
az ember már nagyon jól ismeri az agya és szervek befolyásolásának módszerét, a középkori kinzásoknál sokszorta jobbak vagyunk 😞
az ember már nagyon jól ismeri az agya és szervek befolyásolásának módszerét, a középkori kinzásoknál sokszorta jobbak vagyunk 😞
jah és 3 nap alatt hogy lehet rávenni egy átlag "amerikait" vagy "embert" ?? Tényleg csak érdekel nem kötözködni akarok!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Mûveltség...:-D
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
és még büszkélkedsz vele?? hogy milyen emberek vannak...
😊)
😊)
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Ez tiszta 1984 😊
"...beismerem továbbá, hogy szándékosan fertõzõdtem meg szifilisszel, és fertõztem meg vele feleségemet, és gyerekeimet." 😊
"...beismerem továbbá, hogy szándékosan fertõzõdtem meg szifilisszel, és fertõztem meg vele feleségemet, és gyerekeimet." 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
lol
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egy teljesen épp és egézséges embert kb. 3 nap alatt rá lehet venni, hogy akár a Holokauszt-ot is magára vállalja és még csak nem is kell hozzá fizikai kínzás. Ez a fazon hónapok óta fogságban van, fene tudja mit csináltak vele ... ellenben kell valami (kamu) indok, amivel az ellenségképet fentartják egyesek.