17
-
Power #17 Ja persze, mert voltál már 3 hónapig, lelkinyomás alatt. Szerintem 1 hónap útán bármit megtennél, amit csak akarnának.
tiszta lol naívitás.
-
#16 ez az alvásmegvonás meg teljes elszigetelés mért olyan rossz? Hogyhogy ez pszichikailag megtöri az embert? -
#15 De a neve sem áll jól neki :)) -
Cat #12 rá lehet, már a második világháborúban a németek is nagyon profi modszereket fejlesztettek ki (alvásmegvonástól kezdve a fizikai környezettől (tapintás, látás, szaglás, hallás) tökéletes elszigeteltségig, erre jött még rá a vegyi anyagok kutatásának robbanása, a mindenféle kábitó és az agyat befolyásoló szerek
az ember már nagyon jól ismeri az agya és szervek befolyásolásának módszerét, a középkori kinzásoknál sokszorta jobbak vagyunk :( -
#11 jah és 3 nap alatt hogy lehet rávenni egy átlag "amerikait" vagy "embert" ?? Tényleg csak érdekel nem kötözködni akarok! -
#10 nájsz logó! -
#9 teljes mértékben! -
#8 Műveltség...:-D -
#7 amerika=diktatúra -
#6 Művelődj bogaram! Ez az Orwell-i 1984-ből való... -
SirBubu #5 és még büszkélkedsz vele?? hogy milyen emberek vannak...
:)) -
#4 Ez tiszta 1984 :)
"...beismerem továbbá, hogy szándékosan fertőződtem meg szifilisszel, és fertőztem meg vele feleségemet, és gyerekeimet." :) -
#2 lol -
Inquisitor #1 Egy teljesen épp és egézséges embert kb. 3 nap alatt rá lehet venni, hogy akár a Holokauszt-ot is magára vállalja és még csak nem is kell hozzá fizikai kínzás. Ez a fazon hónapok óta fogságban van, fene tudja mit csináltak vele ... ellenben kell valami (kamu) indok, amivel az ellenségképet fentartják egyesek.