Bűnösnek vallotta magát az egykori Intel mérnök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja persze, mert voltál már 3 hónapig, lelkinyomás alatt. Szerintem 1 hónap útán bármit megtennél, amit csak akarnának.
tiszta lol naívitás.
[HUN]PAStheLoD
ez az alvásmegvonás meg teljes elszigetelés mért olyan rossz? Hogyhogy ez pszichikailag megtöri az embert?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
De a neve sem áll jól neki 😊)

rá lehet, már a második világháborúban a németek is nagyon profi modszereket fejlesztettek ki (alvásmegvonástól kezdve a fizikai környezettõl (tapintás, látás, szaglás, hallás) tökéletes elszigeteltségig, erre jött még rá a vegyi anyagok kutatásának robbanása, a mindenféle kábitó és az agyat befolyásoló szerek

az ember már nagyon jól ismeri az agya és szervek befolyásolásának módszerét, a középkori kinzásoknál sokszorta jobbak vagyunk 😞

[HUN]PAStheLoD
jah és 3 nap alatt hogy lehet rávenni egy átlag "amerikait" vagy "embert" ?? Tényleg csak érdekel nem kötözködni akarok!

[HUN]PAStheLoD
nájsz logó!

Benedekco
teljes mértékben!

Mé há nem?

HuAn82
Mûveltség...:-D

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Demon Eyes Kyo
amerika=diktatúra

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Pheel
Mûvelõdj bogaram! Ez az Orwell-i 1984-bõl való...
és még büszkélkedsz vele?? hogy milyen emberek vannak...
😊)

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

SoDI---
Ez tiszta 1984 😊
"...beismerem továbbá, hogy szándékosan fertõzõdtem meg szifilisszel, és fertõztem meg vele feleségemet, és gyerekeimet." 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Punker
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egy teljesen épp és egézséges embert kb. 3 nap alatt rá lehet venni, hogy akár a Holokauszt-ot is magára vállalja és még csak nem is kell hozzá fizikai kínzás. Ez a fazon hónapok óta fogságban van, fene tudja mit csináltak vele ... ellenben kell valami (kamu) indok, amivel az ellenségképet fentartják egyesek.