Viszlát CBR 900 Fireblade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figyu azt szeretném kérdezni hogy a cbr1000fireblade repsol nak menyi a végsebessége
én már csak tudom.. emléxem még vagy 2 éve mentem a postára szórólapozni, és az elsõ feljáró alá bebasztam az összeset majd hazafutottam meg vissza a postára, és szétízzadt fejjel elememltem a 3k bankót :-DDDDDDDDDDDDD
Újonnan picit "2-3X" annyi 😊 Nyílvánvaló, hogy 15 évesként a csávó megkeresi...majd apuci
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy 97 -es használt CBR 900 Fireblade 1.560.000 Ft, keresd meg a nyáron "szarember"
Meglehet az árát keresni egy nyár alatt,csak dolgozni kell mint az állat.Én is ezt teszem,de nem motort fogok venni...asszem.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hát én egy nyáron unokatesómmal melóztam
nem mondom hogy mit mert kétkezi paraszt munka volt õ keresett 1 millt.Én meg kaptam 2k-t
nem mondom hogy mit mert kétkezi paraszt munka volt õ keresett 1 millt.Én meg kaptam 2k-t
jóember, ne mondd nekem, hogy egy nyár alatt megkeresel annyi zsét, amennyibe egy ilyen moci kerül
faternak kettõ is volt.. alegelsõ csont ugyan igy nézett ki.. a második fekete és rikito narancssárga szinû volt.. alias NH1 festés😊 nagyon dög volt a szine
Leszarom....rühellem a motorokat mint a szar...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Amugy ha nincs jogsid (gondolom a törvényi korhatár miatt) akkor honnan lenne pénzed ilyesmire? 

Nagyonszomorú lettem ma amikor megtudtam hogy már nemkészül több Fireblade.Ezért is nyitottam a topicot
CSak fõbb vonalakban a Tûzpenge:

Szerintem máig a legszebb a 2000-2001-es Fireblade

Õ az utólsó Cbr 900
CSak fõbb vonalakban a Tûzpenge:

Szerintem máig a legszebb a 2000-2001-es Fireblade

Õ az utólsó Cbr 900