25
a topicot azért nyitottam mert 30 év után a Honda leállította ennek a csodálatos motornak a gyártását viszlát FIREBLADE!
-
JAMES FRENCIS G #25 figyu azt szeretném kérdezni hogy a cbr1000fireblade repsol nak menyi a végsebessége
-
#24 én már csak tudom.. emléxem még vagy 2 éve mentem a postára szórólapozni, és az első feljáró alá bebasztam az összeset majd hazafutottam meg vissza a postára, és szétízzadt fejjel elememltem a 3k bankót :-DDDDDDDDDDDDD -
#23 LOOL -
#22 hát a szórólapozás jól fizet ;-P -
#21 Újonnan picit "2-3X" annyi :) Nyílvánvaló, hogy 15 évesként a csávó megkeresi...majd apuci -
#20 Egy 97 -es használt CBR 900 Fireblade 1.560.000 Ft, keresd meg a nyáron "szarember" -
#19 igaz, hogy lassan vége a nyárnak -
#18 rendes tisztességes munka volt. -
#17 anyád! 1 milküt kapott? mennyit dolgoztatok? illeglális munka volt? -
#16 a végén még Zaki is kedvet kap egy kis nyári munkához -
#15 Meglehet az árát keresni egy nyár alatt,csak dolgozni kell mint az állat.Én is ezt teszem,de nem motort fogok venni...asszem. -
#14 hát én egy nyáron unokatesómmal melóztam
nem mondom hogy mit mert kétkezi paraszt munka volt ő keresett 1 millt.Én meg kaptam 2k-t -
#13 jóember, ne mondd nekem, hogy egy nyár alatt megkeresel annyi zsét, amennyibe egy ilyen moci kerül -
#12 zaki & kandurex:
de nagy szaremberek vagytok, istenem! -
#11 az volt hogy a 2002-es cbr is már 930 cm3 volt és
most már 1000-es lesz -
#10 van aki dolgozik nyáron és nem apuci-anyuci pénzén
van.Nálatok biztos úgy van! -
#9 amugy hogy hogy nem gyártják tovább????
hisz ez a legkomolyabb motor... -
#8 faternak kettő is volt.. alegelső csont ugyan igy nézett ki.. a második fekete és rikito narancssárga szinű volt.. alias NH1 festés:) nagyon dög volt a szine -
[Walaki]D`Lair #7 Leszarom....rühellem a motorokat mint a szar... -
#6 biztos anyuci-apuci majd megveszi neki karácsonyra -
#5 Amugy ha nincs jogsid (gondolom a törvényi korhatár miatt) akkor honnan lenne pénzed ilyesmire? -
#4 Ja, hogy neked...a többségnek nem. -
#3 amúhy telni telik rá csak még nem lehet rá jogsim hhehe -
#2 Nagyonszomorú lettem ma amikor megtudtam hogy már nemkészül több Fireblade.Ezért is nyitottam a topicot
CSak főbb vonalakban a Tűzpenge:
Szerintem máig a legszebb a 2000-2001-es Fireblade
Ő az utólsó Cbr 900
-
#1 Na és? Úgyse tellett és telik rá....