14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11253 huhuu -
lord nihilus #11252 ROOOOOOOOOOOBBBBBBBEEEEEEEEENNNNNNN -
#11251 Na akkor harcra fel!:) -
lord nihilus #11250 -
#11249 113. éves ma a klub :) -
#11248 nagy meccs lesz -
lord nihilus #11247 Na ha ma a Dortmundnak is bebizonyítja a csapat, hogy mennyire epic, akkor bizony reszkess európa :D (egyébként tényleg kéne már egy igazi revans a tavalyi kudarcokért)... -
#11246 Na a Dortmund megint X elt. Mi meg nyertünk 6-1 re. Innen már azthiszem nem lehet elrontani:). 63-8 gólarány , sztem ez rekord lesz már nem?:D hatalmas formába van a csapat , és szerintem európa legjobbjai, talán már a barcelonát is átléptük. -
#11245 egyébként a tegnapi 2 gólja volt a 100. és 101. találata bajor színekben -
#11244 igen a csoportkörbe az a 2 gól ritka szép volt tőle, de utánna el is tűnt:D
-
#11243 igen, ráférne a frissítés -
#11242 héééé, első gólnál h vette át akkor? másodiknál meg éles szögből kilőtte a hosszú pipát :)) és a portugayoknak is bólintott egyet :D -
#11241 De Gomez nem foghat ki rossz napot, neki vagy nagyon rossz napja van vagy rossz :D
EBn is szépen játszott, Hollandiának talán lőtt 2 gólt úgy hogy másodpercekig volt nála a labda :D
De ha tovább kéne vinnie akkor annyi xD -
lord nihilus #11240 Nem bántásképp, de mostani bannernál kéne valami szebb (legyen szerintem az örök kedvenc Dante és Gomez rajta) :D -
#11239 én átveszem a hg szerepet, de akkor egy kurva nagy Gomez kép lesz a háttér, és a bannerban is az IGAZI Mario fog rátok mosolyogni. na? :D
(amúgy én nem akarok :D -
#11238 miért?leterhel a házigazdáskodás? :D -
#11237 át akarod venni a Chievo-topicot, mi? kis hamis :DDDDDDDdd -
#11236 ok
igazad van
"A BL-döntő is csak, és kizárólag rajta ment el :)"
ilyet kurvára nem mondtam de leszarom
elég volt
más: vki nem akar hg-lenni? -
#11235 De gondolom az nem volt baj, amikor Real, Man City-féle csapatoknak lőtte a gólokat. És persze más csatár sosem foghat ki igazán rossz napot, csak Gomez. A BL-döntő is csak, és kizárólag rajta ment el :)
Uhhh... -
#11234 na azt meg nem is írtátok, hogy az öreg svejni tesót meg kölcsön adtuk az unterhachingnakXD -
#11233 vagy ha Gomez nem szerencsétlenkedi el a helyzeteit:) -
#11232 mentségünkre legyen szólva, magyarok vagyunk, nekünk sose jó igazán XD -
#11231 Én sose mondtam, hogy Mandzukicot sokkal többre tartom Gomeztől:D
egyébként nem érdekelne, hogy hogy szerzi a gólokat, ha tényleg minden meccsen megrugdosná és nem csak azt látnánk tőle, mint rengetegszer, hogy egy labdát nem tud átvenni...
illetve ha gólt szerez akkor is csak ilyen 20cm-ről üres kapuba gólokat. -
#11230 Bayern München-Werder Bremen 6-1 -
Gabe18 #11229 Ide is beírom.
Páran úgy vannak már Gomezzel, mint a nyuszika és a sapka esete, hogy ha van rajta akkor azért verjük meg ha meg nincs akkor azért. -
#11228 jók ezek a mi lett volna ha dolgok.....
pl. tavalyi BL döntőben mi lett volna ha van egy értelmes csatárunk
ott bizonyította gomez milyen veszélyes is igazán
de legyen az , hogy idén a bl döntőben az ő góljával nyerjük meg a döntőt:)
-
#11227 az tuti. tipikus belebotlós Gomez gól lenne :D hogy képzeli h így szerez gólt??? :D
-
#11226 kíváncsi lennék, ha Gomez lőtte volna kedden a 3. gólunkat, akkor mi menne itt :D
kb már el is temettétek volna :DD -
#11225 csak az a baj,hogy csak ilyen gólokat képes rúgni.
-
#11224 Németországon belül lehet így van néhány csapat, de végül is mindig is ilyen kategóriába voltunk...
annyiszor vertük már agyon a mezőnyt, hogy ez szerintem nem mostanába alakulhatott ki.
-
#11223 jó meccse volt na
aranylabdát neki:D
ez a bréma aztán a világlegjobb csapata
nehéz lehet ilyen védelem ellen játszani:)
óriási volt 20 centiről begurítani:P -
#11222 szar meccse volt, fogadd el ;) -
#11221 Jaj, nemár...
Rúgott 2 gólt, kiállítottak róla egy embert, gyakorlatilag adott egy gólpasszt.
Mondjuk minek is mondom ezeket, akik ezeket nem akarják meglátni, azok úgysem látják meg :D
Én inkább örülök a 2 gólerős csatárunknak, oszt ééénnyi -
#11220 Én szeritnem a sportban nem így gondolkodnak.
Pont, hogy a kisebb csapat mindent belead a nagyobbak ellen, mert meg akarja mutatni. És sokszor még az is segíti őket, hogy nincs rajtuk nyomás, hisz nem várja el tőlük senki igazából, hogy győzzenek.
Viszont ha nyernek az nagy dicsőség nekik. -
#11219 jaja
nagy cselesen úgy szépen szélre el akarat helyezni
de megvalósítani nem tudta:D
mindegy végül i belőtte:D
de a legszebb az üres kapu volt
év gólja:D
-
Gabe18 #11218 Azon gondolkodom hogy mostanában jutottunk el arra szintre ami az utóbbi években nekem a Barcelona irányában egy véleményem. Miszerint nem azért nyernek újra meg újra mert ők egy legyőzhetetlen csoda ufó gépezet, meg minden hülyeség amit a sajtó rájuk aggat, hanem részben azért mert az ellenfelek jó része már a meccs előtt feladják az egészet. Persze ezt sosem fogja meccs előtt lenyilatkozni senki, de a fejekben már ott van.
Úgyhogy mostanában úgy érzem már minket is így kezel néhány ellenfél. Egy fajta ilyen halálraítélt mentalitással, csak legyünk már túl rajta... -
#11217 hát nem tom
egy 10 emberrel játszó harmatgyenge ellen ez a minimum
gomezre én nem számítanék azért:D -
#11216 Nagyot mentünk ma :)
Robben meg Gomez pedig bizonyította, hogy lehet rájuk számítani! -
#11215 bele is rúgta csak bepattantXD -
#11214 ja les volt
de így is majdnem belerúgta a kapusba gomez:D
jó kis edző meccs volt
na szerdán bvb!