Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
néztem a meccset,és milyen jól tettem!!! kurvajó focit nyomattok,Alaba nagy spíler,jól tolta!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
én meg megint elfeledkeztem h ma játszunk...<#merges3>

lol egy fürth ellen...azt hiszem a télen megerõsödött Galata ellen elégé elszállni látszanak így az esélyei..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Tisztába vagyok ezzel, meg mint modntam nem is tudnám már máshogy elképzelni a bayernt.
csak amióta Bajorországot jobban megismertem(ezt olyan szinten mondom, hogy 2-3 éve még a bayern címerének a közepén lévõ kék,fehér zászlóval se voltam tisztába, hogy mi😄)
azóta valahogy jobban ütne ha az elsõszámû bajor csapatnak a hazai színei lennének a dominánsak.

egyébként az 1860-ról el is feledkeztem, hogy õk kék-fehér-be játszanak, a címer fekete-fehér és emiatt fel se tûnt az, h kék-fehér a színük...

Gatti
Szép eredméyn ez is , viszont a Schalke megint égett , hihetetlen.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Robbennek szarabb volt úgy tûnt, lefújáskor egybõl leszaladt a pályáról, amíg a többiek pacsiztak...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88
milyen szar lehet már gomeznak😄

csoda 76.perc és kettõs cser😄😄😄

Mandzukic<#taps>

Effe88
Mandzu...szépen termel😊

Effe88
😄 + 1 db r😄

nem fog hát, majd a 88. percben bejön shakiri meg a 90. timoscsuk😄

Nem is tudtam hogy már a steam-en is van Bayern meccs...<#vigyor0>

K...a szarul játszunk, de az egyetlen értelmes támadásunkból vezetünk.

Heynckes persze nem fog cserélni, még a végén életet lehelne ebbe a nulla játékba egy Robben vagy Shaqiri...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
Müller 0-1!!!!!!!!!!!

Effe88
Jogerõre emelkedett a három év kilenc hónapos börtönbüntetése Brenónak, a Bayern München brazil futballistájának, aki 2011 szeptemberében felgyújtotta a villáját.

A 23 éves hátvéd a vád szerint saját kezûleg idézte elõ a tûzesetet a bajor város elõkelõ Grünwald negyedében, amelynek következtében a ház teljesen kiégett, és másfél millió eurós (435 millió forint) kár keletkezett. A légióst kisebb füstmérgezéssel kórházba szállították, de komolyabb baja nem esett.

A tavaly júliusi ítélet óta vizsgálati fogságban lévõ Breno ügyvédje felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a bíróságon, amely kedden indokolatlannak minõsítette és elvetette azt.

A négy és fél évet a Bayernnél töltött - ám csak 33 meccsen pályára lépett - játékos szerzõdése májusban járt le. Korábbi klubja, a brazil Sao Paulo decemberben szerzõdést kínált neki abban bízva, hogy idõ elõtt szabadlábra helyezik.

Effe88
steamet vki pls!

Bercy
Nekem is ez a kék csíkos a kedvencem és nagyon örülnék egy ilyennek ismét (akár idegenbeli, vagy BL meznek).
Effe88
igen?
ez jó hír!

Szalai tudtommal el van tiltva.

Effe88
9 idegenbeli bundes meccsünkön eddig 1 gólt kaptunk😄
van egy olyan érzésem, hogy ma szalai vág egyet😄
nyerünk ma?

Effe88
egyébként valami ilyesmi mezt szeretnék újra
ez az egybe piros már uncsi nekem😄

Effe88
nekem is van
13-as Basleres
csak már kicsi rám kb. 15 éve kaptamXD

uuu...nekem van egy ilyen (a függõleges csíkozású) 😮

Amúgy volt olyan elsõ számú mezünk, amiben a kék dominált:

Illetve az azt követõ is, bár az már jóval sötétebb:

Bercy
Kell egy bohóc a válogatottba 😄
Effe88
A NAP MONDÁSA
„Luiz Gustavo mondta, de azt hittem csak viccel. Aztán megláttam, hogy 50 nem fogadott hívás van a telefonomon. Akkor tudtam, hogy igazat beszél.”

Dante, a Bayern München hátvédje 29 évesen kapta meg elsõ behívóját a brazil válogatottba.

Bercy
Nézd, megalapítanak egy csapatot. A régió/ország stb színeit vagy beleveszik a mezbe vagy sem.
A Bayernnél nem vették bele (lehet nem is akarták, lehet az 1860 miatt nem).
Viszont egy csapat színei egyé válnak a cspattal, nem lehet õket megváltoztatni. Képzelt el a fradit kékben, az MTK-t pirosban az Újpestet meg narancsban....furcsa lenne, nem? Vagy a holland válogatottat a narancs színük nélkül.
DasIsFuck
de akkor miért nem azt hívják bajornak?😄

logikusabb lenne úgy nekem😄

meg amúgyis mi vagyunk az elsõszámú, régebben eleve nem mi voltunk aztán lettünk azok.

bár az is igaz kék,fehérbe nem tudnám elképzelni már a bayernt😄

antijuve
Petersen egész jól tolja Brémában

ups and downs

Talán mert a másik, korábban alapított Müncheni klub már elvitte azt a színösszeállítást?

DasIsFuck
egyébként miért nem kék fehér a színünk?

Bajorországnak is kék fehér a színe akkor nem logikusabb lenne, ha az elsõszámú bajor csapatnak is ez?😄

DasIsFuck
Na szorosoodik a 4.helyér való küzdelem😄
Schalkénak meg nincsennek jó hetei😄

Mi meg innen már el se tudjuk veszíteni a bajnokságot, ideje a BL-re koncentrálni...

Effe88
na szépen beálltunk ezekre a 0-2-re😄😄
a mainz azért keményebb lesz...

jupp azért szépen cserélt
88.89. perc😄

Effe88
Mandzu😊

Végülis nem hülyeség.

Effe88
azzal tisztába vagyok
ugye boateng és badstuber se játszik, elõbbi 2 meccses eltiltása miatt, utóbbi sérülés miatt...
de ez így elég para, hogy már buyten játszik most miközben boateng meg teljesen egészséges ül a padon...
na mindegy

Állítólag Buytent nyomatjuk hogy az Arsenal ellen õ kezdhessen majd, és legyen reális esélye hogy kiesünk...

Effe88
Aufstellung:
Neuer - Lahm, van Buyten , Dante , Alaba - Javi Martinez , Schweinsteiger - T. Müller , Kroos , Ribery - Mandzukic

Reservebank:
Starke (Tor),Boateng,Rafinha,Robben,Shaqiri,Tymoshchuk,Gomez

Boateng csak csere lesz most már???

DasIsFuck
De Falcao az jöhetne..😊

Effe88
nem i kell, hogy megnyíljon a pénztárca...
teljesen fölösleges, bõven jó a keret...
nem tudom miért találnak ki ilyeneket

Bercy
Hummels konkrétan a Bayerntõl került a Dortmundhoz. Náluk nem számítana, hogy "rivális" õk nem ultrák.
Neuer az volt... és itt van.
Viszont abba nem hiszek, hogy a bayern skót pénztárcája egyszerre csak így megnyílik.
Effe88
pihenj inkább

"Götze, Hummels? Az életbe nem fognak átmenni a nagy riválishoz."

Neuer-rõl is ezt gondolta az összes Schalke szurkoló.

Zenszkij
Beckenbauer alap tézise, hogy játékosért nem fizet 12 Euronál többet. Valószínûleg ez már pár esetben megbukott, de abban biztos vagyok, hogy nem lesz nálatok nagy bevásárlás. Götze, Hummels? Az életbe nem fognak átmenni a nagy riválishoz. Õket maximum egy Real Madrid vagy egy angol csapat fogja majd elvinni irreális áron. Ide egy jó formában lévõ Falcao kéne ésszerû összegért. Robben meg egy óriási klasszis, be kell állítani a sorba, letörni a szarvát és minden rendben lesz.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
78 millió?😄
még az is sok
kirchhoff már jön
pizzaro helyére kéne venni valami jó kis gyors technikást csatárt max 20 milláért
és kész
nem kell ide senki más
meg ha robbent elzavarja guardiola akkor helyére még vki és annyi

Szerintem ha vesszük azt az állítólagos 278 millió eurót és levágjuk a kettest az elejérõl még talán, esetleg reális az ár.

DasIsFuck
hát ha azt nézzük, hogy eleve az, hogy egy Guardiolát ide hoznak mennyire lehetetlen elképzelés lett volna pár éve akkor akár még ezt is komolyan lehet venni.
Bár szerintem is hülyeség, ez talán egy manchester city vagy chelsea-nél lenne elképzelhetõ, nem a Bayernél.

Mor3llo
túlélted a neked címzett videót? huh.....😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
remélem nem igaz

Bercy
Én nem tudnám elképzelni itt 😊
Nincs vele bajom.
bakkerman
szenzációhajhász cikk,szerintem befog próbálkozni 2-3 spanyol játékos leigazolásával,de annyi. Egyébként ti Villat eltudnátok képzelni nálatok? Szerintem jól tolná a Bundesben,én amúgy örülnék neki ha Pep hozzátok vinné,még van benne legalább 2 jó szezon 20-25 góllal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
Én neked ezzel és ezzel a videóval kedveskednék, hogy milyen is az amikor kipukkan a mázli lufi ^^
antijuve
na már csak õ hiányozna 😄 már a gondolattól is kiráz a hideg

ups and downs