14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • pacclacc
    Kezezéssel kapcsolatba. Lényegtelen az, hogy miként történik a kezezés. Tudjuk az hogy a 22 játékosból, csak kettő akar szándékosan kezezni, ugye a két kapus. Meg hát persze bedobásnál :D . Tehát Ami 16-oson történik ott bármilyen kezezés befújható. Persze vannak kivételek, mikor szigorúan ügyelnek a játékosok arra, hogy a kezük a testük mellet legyen.
  • Gabe18
    Hát mikor mondjuk? Ezen a szinten, ennyire szoros meccsen ha most esetleg 2-0 a félidő, az egész párharc másképp alakult volna...
  • DasIsFuck
    ilyen témába nekem a mai napig a city-dortmund jut eszembe, mikor befújták tizire azt, amikor 2 méterről telibebombázták subotic kezét...

egységesíteni kéne, hogy mi a szándékos kezezés és mi az amikor nem tud a játékos mit kezdeni a kezével.
  • DasIsFuck
    jó hát azért ne modnjuk még ezt...
  • antijuve
    a vicc h a tavalyi elődöntőben meg befújt Alaba ellen egy olyan tizit...csak kitámasztotta a kezét blokkolás közben és abban akadt el a labda.azt persze befújta, itt meg egyet se
  • Effe88
    ja
    nagy nulla gomika
    de a vissza vágón már ott lesz:)

jó lenne ez az 1-0 is
    idegenbe is lehozhatnánk simán egy x-re
    sőt!!
    ha a psg- lehozta:)
  • Gabe18
    Kassai ahogy az várható volt dolgozik a "El Classico"-ért, már akár 3-0 is lehetne ha a két kezezésre befújja a 11-eseket.
    Mindenesetre így se rossz, de hogy bírunk-e erővel még egy ilyen félidőt...?
  • pacclacc
    Mind2ő egyértelmű!!!
  • DasIsFuck
    sajnos meglátszik, hogy goemz játszik és nem mandzu:Sű

azért az a 2 kezezésből az eggyik minimum büntető
  • antijuve
    Köszi Kassai
  • Effe88
    Müller:)
    benne nem lehet csalódni
  • IXEMGabeo
    gól
  • Effe88
    nem tudja belőni
    címeres ökör ez
    vb-döntő ment el rajta, bl döntő ment el rajta
    hatalmas lúzer pl. ballack 2
  • REALista
    Vagy egyből el is lőhette volna a bal felsőbe...
  • nagy hős
    Ugyanerre gondoltam, ha passzol ez most 1-0, ket embernek is atpockolhette volna
  • Effe88
    ááá robben nem önző
    mekkora egy fasszopó ez
    csak be kellett volna gurítania gomeznek és 1-0 ide

remélem megy a kurva annyába nyáron
  • Gabe18
    A hátsó hármasunk ma nagy teszten lesz. Kérdés Lahm vezérletével képesek lesznek-e ezt a szintet megugrani. Én ettől félek a legjobban. Elöl meg a helyzeteket kíméletlenül be kell lőni, itt most nem fér bele hogy majd a hatodik ziccer bemegy...
  • DasIsFuck
    kb amekkora Höness adócsalásos ügyére...
    :(
  • DasIsFuck
    én örülök, hogy ide igazol...sajnos azt lehetett tudni, hogy nem fog a dortmudnba maradni jövőre..
    nagyon remélem, hogy a dortmund talál megint egy nagy tehetséget aki pótolja majd:)
  • DasIsFuck
    azért Slaundraffs nem volt tehetségtelen játékos, csak Podolski szindrómába szenbedett:(
  • antijuve
    azt mondjuk nehéz megmagyarázni, hogy mi szükség volt erre a bejelentésre pont most.
  • antijuve
    akkor mond ezt, még meg is lehet érteni.
  • Zenszkij
    azért ezt én se gondolom komolyan csak fáj Götze eligazolása, árulónak tartom, rohadt pénz
  • Zenszkij
    hát mind 1 retek ezé kell götze
  • antijuve
    a Barca nem vásárolt milliókért "sztárokat": Sanchez, Villa, Chigrinskiy (haha), Ibrahimovic. Eto'o is ősbarca nevelés. pfuuhh, ha tudsz nekem mondani egy olyan NAGY csapatot (tehát ami nem a Ligue 2-ben poshad) amelyik nem költ sok pénzt játékosokra, akkor nyertél.

De nem fogsz nyerni :)
  • antijuve
    ember, inkább meg se szólaltál volna...az irónia, mint olyan mond neked valamit? ha nem, akkor nézz utána a szótárban, ott lesz az "idióta" mellett, amit a te képeddel illusztráltak.

a "kinevelni képtelen" felvetésre meg már válaszoltak korábban. További szép estét neked! :)
  • JosephShepherd
    bist du ein idiot?

"mert kinevelni képtelen"
    lahm
    hummels
    schweinsteiger
    alaba
    badstuber
    stb...
  • lord nihilus
    Ma valamiért megkergültek az emberek...csak nézek és gondolkodok, hogy bennem van-e a hiba, de nem egyértelműen rossz hatással volt egyesekre a földrengés. Hihetetlen...árad a hülyeség
  • Bercy #11665
    Hat te de gecibuta vagy :)))))))) Jot nevettem rajtad
  • Zenszkij
    te egy jó nagy idióta vagy, jöttment götze, inkább jöttment bayern igazol egy sztárt, mert kinevelni képtelen, a német real madrid, ma remélem rommá vár titeket a Barca
  • Zenszkij
    szégyen....a német foci szégyene
  • lord nihilus
    Nem kaphat, a cikkek szerint, ha innentől mindent kifizet szó sem érheti, gondolom pont ezért jelentette fel magát, hogy ne kelljen börtönbüntetéssel vagy hasonlókkal szembesülnie.
  • antijuve
    vissza a régi nagyokat tényleg! jöttment Götzéket hoznak ide milliókért..

(az időzítés tényleg gyér mondjuk).
  • Mor3llo
    Erről beszélek én :(
  • Gabe18
    Nem értem. Ki lehetett az a marha aki ezt a hírt mára időzítette? Mind nálunk, mind a Dortmundban sikerülhet elérni a totális zavart a BL elődöntő napján (illetve előtte egyel).

Nálunk mondanom sem kell Robben helyzete inntől több mint reménytelen, Dortmundban meg az egész közeg megárzi hogy egy ilyen kulcsember az egyik legnagyobb riválishoz megy.

Nagyon kellett ez...
  • Mor3llo
    Hol vannak már a Karimi, Hashemian, Schlaudraff szintű igazolások? Visszasirom a régi szép időket :D
  • Mor3llo
    Srácok, erre kell nekem hazaérni :D
    Óriási csapatunk lesz jövőre (ha lehet az ideit fokozni...). Götze egyébként gyerekkora óta Bayern drukker :)
    Este megkoronázhatjuk ezt a napot...
  • Gatti
    Ma pedig egy igen nehéz meccs elébe nézünk. Bízom a sikerben de nagyon jó játékot kell nyújtani.
  • Gatti
    közbe már hivatalos :D
  • Gatti
    "A Borussia Dortmund hivatalos FB oldalán adott ki német nyelvű tájékoztatást, melyben megerősítette, hogy a Bayern München aktiválta Götze kivásárlási záradékát és a játékos július 1-én csatlakozik a bajor csapathoz.

Tehát egy újabb név kilőve a listáról, ha egyáltalán felmerült a játékos neve azon a bizonyos listán."