Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
lol egy fürth ellen...azt hiszem a télen megerõsödött Galata ellen elégé elszállni látszanak így az esélyei..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
csak amióta Bajorországot jobban megismertem(ezt olyan szinten mondom, hogy 2-3 éve még a bayern címerének a közepén lévõ kék,fehér zászlóval se voltam tisztába, hogy mi😄)
azóta valahogy jobban ütne ha az elsõszámû bajor csapatnak a hazai színei lennének a dominánsak.
egyébként az 1860-ról el is feledkeztem, hogy õk kék-fehér-be játszanak, a címer fekete-fehér és emiatt fel se tûnt az, h kék-fehér a színük...
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
K...a szarul játszunk, de az egyetlen értelmes támadásunkból vezetünk.
Heynckes persze nem fog cserélni, még a végén életet lehelne ebbe a nulla játékba egy Robben vagy Shaqiri...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A 23 éves hátvéd a vád szerint saját kezûleg idézte elõ a tûzesetet a bajor város elõkelõ Grünwald negyedében, amelynek következtében a ház teljesen kiégett, és másfél millió eurós (435 millió forint) kár keletkezett. A légióst kisebb füstmérgezéssel kórházba szállították, de komolyabb baja nem esett.
A tavaly júliusi ítélet óta vizsgálati fogságban lévõ Breno ügyvédje felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a bíróságon, amely kedden indokolatlannak minõsítette és elvetette azt.
A négy és fél évet a Bayernnél töltött - ám csak 33 meccsen pályára lépett - játékos szerzõdése májusban járt le. Korábbi klubja, a brazil Sao Paulo decemberben szerzõdést kínált neki abban bízva, hogy idõ elõtt szabadlábra helyezik.
van egy olyan érzésem, hogy ma szalai vág egyet😄
nyerünk ma?
Illetve az azt követõ is, bár az már jóval sötétebb:
„Luiz Gustavo mondta, de azt hittem csak viccel. Aztán megláttam, hogy 50 nem fogadott hívás van a telefonomon. Akkor tudtam, hogy igazat beszél.”
Dante, a Bayern München hátvédje 29 évesen kapta meg elsõ behívóját a brazil válogatottba.
A Bayernnél nem vették bele (lehet nem is akarták, lehet az 1860 miatt nem).
Viszont egy csapat színei egyé válnak a cspattal, nem lehet õket megváltoztatni. Képzelt el a fradit kékben, az MTK-t pirosban az Újpestet meg narancsban....furcsa lenne, nem? Vagy a holland válogatottat a narancs színük nélkül.
logikusabb lenne úgy nekem😄
meg amúgyis mi vagyunk az elsõszámú, régebben eleve nem mi voltunk aztán lettünk azok.
bár az is igaz kék,fehérbe nem tudnám elképzelni már a bayernt😄
Bajorországnak is kék fehér a színe akkor nem logikusabb lenne, ha az elsõszámú bajor csapatnak is ez?😄
Schalkénak meg nincsennek jó hetei😄
Mi meg innen már el se tudjuk veszíteni a bajnokságot, ideje a BL-re koncentrálni...
a mainz azért keményebb lesz...
jupp azért szépen cserélt
88.89. perc😄
ugye boateng és badstuber se játszik, elõbbi 2 meccses eltiltása miatt, utóbbi sérülés miatt...
de ez így elég para, hogy már buyten játszik most miközben boateng meg teljesen egészséges ül a padon...
na mindegy
Neuer - Lahm, van Buyten , Dante , Alaba - Javi Martinez , Schweinsteiger - T. Müller , Kroos , Ribery - Mandzukic
Reservebank:
Starke (Tor),Boateng,Rafinha,Robben,Shaqiri,Tymoshchuk,Gomez
Boateng csak csere lesz most már???
teljesen fölösleges, bõven jó a keret...
nem tudom miért találnak ki ilyeneket
Neuer az volt... és itt van.
Viszont abba nem hiszek, hogy a bayern skót pénztárcája egyszerre csak így megnyílik.
Neuer-rõl is ezt gondolta az összes Schalke szurkoló.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
még az is sok
kirchhoff már jön
pizzaro helyére kéne venni valami jó kis gyors technikást csatárt max 20 milláért
és kész
nem kell ide senki más
meg ha robbent elzavarja guardiola akkor helyére még vki és annyi
Bár szerintem is hülyeség, ez talán egy manchester city vagy chelsea-nél lenne elképzelhetõ, nem a Bayernél.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!