Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
<#eljen>#eljen>
Szavazás a sport tv facebookján, hogy melyik meccset közvetítsék, a ti érdeketek is! (Oké meg lehet nézni Digin - nekem is van -, de gondoljunk azokra, akiknek nincs.)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ez az ember nem tud cserélni, sose tudott
lásd bl döntõ buyten be stb...
várom már guardiolát nagyon
A cserék meg no comment teljesen. A ma jól játszó Gomezt lecserélni Pizarro-ra, minek? Momentuma nem volt a peruinak. Aztán a Robben-Van Buyten már utalás volt arra hogy csak húzzuk ki valahogy. Hát tiszta szégyen... Miközben az elsõ félidõt tökéletesen uraltuk.
Mákos góllal nyertünk, de az összkép nekem megint nem volt pozitív, pedig az elsõ félidõ rendben volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
biztos képzelõdöm, hogy gomeztõl ilyen gólt látok😄
az eb-n szerzett góljaira modntam utoljéára, hogy na ez igen..
azt hiszem erre is azt kell mondanom..csak azt sajnálom nem mutat több ilyet, pedig ha több ilyet mutatna talán majd guardiola alatt is lenne helye😄
ház beszarokXD
torghelle tanulhatna tõlle
Shaqiri, Kroos, Robben - Gomez
pad:Starke (Tor), Boateng, Contento, Can, Luiz Gustavo, Tymoshchuk, Pizarro, Höjbjerg
Ja és hát ugye olaszok, ami általában rossz elõjel.
Szerencsére már lesz Schweini, meg gondolom Rib is.
ups and downs
ki fogja így a büntetõket értékesíteni?
vagy inkább ki nem fogja értékesíteni õketxD
amíg ezt a fecskét nem Messinek hívják😄
mondjuk én pirlótól tartok, megmondom õszintén
tuti világklasszis formát hozz ellenünk:/
szerencse, hogy sosem ezek alapján közelítem meg a meccseket 😄
Én is azt tartom, hogy maga az eredmény abszolút nem mérvadó. Max arra volt jó, hogy izguljunk az utolsó 10 percben.
vagy legalábbis elvárható lenne a csapattól.
de én nem venném most ezt az arsenal elleni visszavágót ide, szerintem nem sok köze lesz a további meccseinkhez.
tavaly pl kikaptunk a baseltõl aztán összeszedtük magunkat és elkentük õket, most azért egy igen meggyõzõ 1 meccsen vagyunk túl és ezután biztos nem követ el a csapat ehhez hasonló hibát, mint a visszavágón.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jó ez így😊
1.a juve még nem kapott ki a bl-ben( 8 meccsen), most már tuti ki fog😊
2. a juve az utóbbi 5 bl! meccsén még gólt se kapott, most fog bõven😊
jó meccs lesz az tuti