14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
lord nihilus #11973 PROGRAM:
- Május 4 - Borussia Dortmund - FC Bayern München
(Előrehozott BL döntő, presztízsmérkőzés)
- Május 11 - FC Bayern München - FC Augsburg
(Salátástál átvétele, Meisterfeier, Új mez bemutatása)
- Május 18 - Borussia M'gladbach - FC Bayern München
(A Bundesliga utolsó fordulója)
- Május 25 - Borussia Dortmund - FC Bayern München
(Bajnokok Ligája döntő a Wembleyben)
- Június 1 - VFB Stuttgart - FC Bayern München
(DFB kupa döntő) -
#11972 sziasztok
mikor lesz a döntő? -
#11971 hát azért csak a pep féle barcás vonalat vertük most tönkre..
meg azért nem volt csaapt a bl-be akik akár megszorongattak volna minket.
már bajnokok vagyunk és 100%-hogy kupagyőztesek is és bl döntősök.
-
lord nihilus #11970 -
#11969 hát azért várjunk még ezzel
majd ha triplázunk akkor azt mondom oké
-
#11968 én úgy tudom, hogy eleinte úgy volt, hogy szezon végén mindneképp befejezi.
aztán meg felröppentek olyanok, hogy lehet mégsem.
ezt meg a bl meccs után nyilatkozta. -
#11967 Rosszul tudtam, mea culpa.
De akkor nem is önszántából mondott le hanem amiatt mert jön Pepp? -
Gabe18 #11966 Barcelona - Bayern összefoglaló Indavideon. -
#11965 "döntést csak június 1-jével fogok csak hozni a jövőmről."
még az se biztos, hogy visszavonul. -
Gabe18 #11964 Csak az a baj, hogy az elmúlt egy hétben pont azt romboltuk porig, amivel Guardiola sikeres volt.
Persze eleve remélni lehetett hogy nem egy az egyben akarja a Barcelona játékát majd a Bayernre ráhúzni, de most már nyilvánvaló hogy ezt meg sem próbálhatja. -
#11963 Heynckess visszavonul az év végén úgyhogy mindenképp kell új edző és Pepp elég sikeres, fiatal remek választás.
Ebben az évben nagyon jól jött ki eddig a lépés, de ne feledjük, hogy volt már, hogy a siker kapujban buktunk el. Dortmund kemény lesz. Ha a BL döntőben nyerünk akkor az elégtétel lesz mindenért. De nyerni kell! Muszáj. -
#11962 amikor vele megállapodtak nyílván nem tudhatták,hogy ekkora esély lesz nélküle is már a triplázásra -
Gizda #11961 azon gondolkodom, hogy minek ide Pep? ennél feljebb hova? -
#11960 -
#11959 -
#11958 odavágó után is írtam,írok most is,szóval gratula,minden elismerésem a Bayerné,óriási csapat lett ez,ősszel még nem gondoltam volna hogy ide jut. BL döntőt meg ha mi már nem is leszünk ott,de mindenképpen várom,jó meccs lesz,két jó csapattal,sok sikert! -
#11957 Ez még jobb...mikor beszaladt hozzá a faszi, együtt ünnepeltek vele :DD
-
#11956 Ribery:) -
#11955 Tavaly is ez volt ugyh már megszokhatták:D -
#11954 +1!! -
#11953 sírok gec :DDDDDDD nesze neked Platini :DDD
-
#11952 +100 -
#11951 majd ősszel behozza vagy ő vagy cr, de úgyis vmi latin atyaúristennek fogják adni. -
#11950 próba meccs lesz:D -
#11949 banner! -
#11948 kurva szájukat, rakhatták volna azért vasárnapra...bár hosszú a padunk most :) -
lord nihilus #11947 ^_^
-
#11946 nyilván csak ironizáltam :) de félelmetes, ami ketten leművelnek Schweinivel...
Kíváncsi vagyok, ki kapja idén az aranylasztit. Bár Messi ma pihent, szóval a hétvégén verhet majd 4-5-öt a Granadának :D -
#11945 nagyon megérte a 40 millát
de dante is és mandzu is minden pénzt megért
+ shaqiri is de még ő keveset játszott:)
szombaton
dortmund-bayern 18:30
hú de izgi lesz:D
vajon b csapat fog játszani? -
Gabe18 #11944 Jó hát annyit senki nem adott volna érte. Viszont mi jól igazoltunk vele, necces volt, de egyértelműen bejött, és még jobb is lehet. -
#11943 Szegény Bilbao most verheti a fejét a falba, amiért Martinezért csak 40 milliót kaptak :D
ez a pali kb a dupláját éri :DDDDDDd -
Gabe18 #11942 Viszont ez egy BL döntő. És nagyon sokat számíthat hogy tőlünk majdnem az egész csapat már kettőn részt vett. A Malaga ellen is, a Real ellen tegnap is látszott hogy megremegett a Dortmund a lehetőség kapujában. Igaz eddig még belefért nekik, a döntőn nem fog. -
lord nihilus #11941 A próféta szóljon belőled :D -
#11940 pont ezért lesz sima
majd meglátod:)
vissza kapják a tavalyi kupa döntőt:)
robben fog még suboticen röhögni -
SzocsA #11939 remélem nem szakad meg ez a széria!
és nem izgulják el a döntőt. -
lord nihilus #11938 Ami azt illeti a szezonbeli 2 csata elég szoros volt, márpedig azokból érdemes kiindulni. 1-1 és 1-0 volt...és azt hiszem a döntőben se lesz 4-1, 0-3 vagy ilyesmi, max. 2-1, de hogy melyik félnek....hát remélem a Bayernnek:) -
Gabe18 #11937 Valahogy bennem az az érzés van hogy ha vagy simán nyerünk, minimum két góllal, de úgy hogy végig kezünkben a meccs, vagy ha szoros lesz akkor megint elbukjuk.
Ha nagyon megy nekünk nem fognak tudni megállítani, de ha kiélezett meccs lesz, akkor jöhet a Malaga elleni Dortmund csoda... -
#11936 Az elmúlt öt évben – ha nem a Barcelona nyert – mindig az a csapat hódította el a BL-trófeát, amelyik az elődöntőben búcsúztatta a katalán csapatot: 2011 – Chelsea, 2010 – Inter, 2008 – Manchester United. -
#11935 A Bayern a hétgólos különbséggel rekordot állított fel a BL-ben: elődöntőben még soha egy csapat sem nyert ekkora különbséggel összesítésben. A rekord eddig a Manchester Unitedé volt 2011-ből a Schalke ellen öt góllal (2–0, 4–1). A BEK-ben az Eintracht Frankfurté a rekord: 1960-ban 6:1-es és 6:3-as meccsek után 12:4-es összesítéssel múlta felül a Rangerst.
A Bayern beállította a legnagyobb különbségű idegenbeli BL-elődöntős győzelmet (1996: Panathinaikosz–Ajax 0–3, 2010: Lyon–Bayern 0–3). -
SzocsA #11934