Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
1:0-ra megyünk a félidõben 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jo ez a nagy bizalom,csak majd a meccs után is igy lássuk.Szerintem hatalmas érvágás hogy nem Kahn áll a kapuban.De hát valóban itt az alkalom hogy Rensing egy igazi nagy nemzetközi meccsen is bizonyitson.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Szerintem se

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Nincsen semmi gond Rensinggel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hát jó hogy nem azt mondják hogy Rensingre mindenki lesajnáló pillantásokat vet,Hitzfeld elõre elkönyvelte az öt gólos vereséget,Rensing meg bevallotta hogy fel se mer menni a San Siro gyepére... <#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Falconer
Irjak bayern oldalan, hogy Rensing Hitzfeld es a csapat teljes bizalmat elvezi, es eg a vagytol, hogy jatszhasson 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

B0B0

Mor3llo
Örüljek ? Ennek ? Már ne is haragudj, de ilyenért eltiltani vkit nevetséges dolog.Olli meg hiába öreg, még mindig a világ 1ik legjobb kapusa...bebizonyította már Õ az utóbbi években, hogy vannak reflexei, és elég magasat is ugrik..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0

inkább örülj... Bommel is megúszta a mutogatását, legalábbis visszavágón játszhatot..

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

,,pedig kapusnak nemsok értelmét látom hogy doppingol, miért lenne attól jobb nagyobbat ugrik"

jobban lát, ami Kahnnál elkelhet 😄DD

Amúgy jobb reflex, stb.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0

France men
Egy jó pár évet eltöltött játékos a fociban aki már karrierje végén van szinte biztos nem fog kockáztatni... hiszen ez kettévághatja hirnevét..
Kettõ pedig kapusnak nemsok értelmét látom hogy doppingol, miért lenne attól jobb nagyobbat ugrik 😄 😄 áá kamu, egy riportban részletesen elnézést is kér és elmond mindent hogy ivott egy csomot és ugy sem birt pipilni... bezzeg a bundás csapat az ott van.. akikról bebizonyosodott hogy bundáztak... a BL-ben sem kellett volna elindulniuk :@ egyértelmû hogy az uefa nem kedveli a német csapatokat mindenbe amibe csak lehet beleköötnek a jo ku***a a**kat.. azt..

München ist ROT!!!

B0B0
Oli biztos nem

Taranov
Egyetértek. Remélem Olli és Lucio nem doppingol.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9
nem ment el a vizsgálatra

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
Hát igen. Mondjuk én a doppingoláson kapott sportolókat én örökre kizárnám. Így nem tét nekik, belegondolnak, hogyha lebuknak kivárják at a pár hónapot (évet). De ha örökre eltiltanák, kicsitt jobban meggondolnák!

Taranov
Õ doppingolt is, vagy csak megtagadta a vizsgálatot?

nyugodjatok meg, nagyon örülhetünk hogy ilyen enyhe ítélet született... gondolok itt Rio Ferdinand esetére anno...

B0B0
Szerintem is!

Mor3llo
Egy ilyen dolog miatt...áhh...bekaphatja az UEFA !!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Taranov
Hát el tudom képzelni, hogy kicsit fenn hordják az orrukat, a sportolókkal ez gyakran elõfordul.

Bercy
"Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága egy mérkõzésre eltiltotta Oliver Kahnt, a Bayern München kapusát, mert helytelenül viselkedett a március hetediki, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntõt követõ doppingvizsgálaton.

A kapus így nem védhet az AC Milan elleni negyeddöntõ elsõ felvonásán, április harmadikán, Milánóban.

Kahnnak 12 339 euró pénzbüntetést is be kell fizetnie. Csapattársát, Lúciót, aki szintén ott volt a botrányba fulladt ellenõrzésen, nem tiltották el: a brazil légiós megúszta 6 171 eurós bírsággal.

Bár hivatalosan senki sem jelezte, pontosan mi történt a kontrollon, Kahn és Lúcio a gyanú szerint inzultálta az orvost, aki éppen akkor nem tartózkodott a helyiségben, amikor a kapus kétórás várakozást követõen mintát produkált. Kahn késõbb bocsánatot kért viselkedéséért. "

Forrás: index.hu
Taranov
Miért??

France men
Király... viszont attól még nyugodtan bekaphatja az uefa!!!!!!!
Olit eltiltották az elsõ meccsrõl :@:@

München ist ROT!!!

B0B0
Van Bommel játszhat a Milan ellen!! A Bayern oldalán fönt van! 😊

ááásztá, mekkora gólt kaptunk!! <#wow3>

B0B0
A bajnokság asszem elment, miutána Schalke nyert

France men
Higgadt vagyok fõ a nyugalom...<#wow3><#boxer><#boxer> 1:0

München ist ROT!!!

ennek igazán örülök!!<#eljen><#eljen>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

B0B0

B0B0
Detto!

Taranov
Én sem.
Pizarrot sajnálnám nagyon, fõleg azért, mert Podolskival nem vagyok különösebben megelégedve.

France men
Események: HITZI MARAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

München ist ROT!!!

B0B0
Santa Cruz-t nem sajnálom

Taranov
Rensinget sajnálom, de valahol megértem, hogy nem szeretne még 2-3 évig másodkapus lenni.
Santa Cruznak miért kell mennie? Nem hosszabbítanak szerzõdést vele? Netán elküldik?
Hargreaves jó, hogy marad, de ennek ellenére kelleni fog még ember.
Pizarrot szintén megértem, mert a teljesítménye alapján a kezdõben lenne a helye, de ha Makaay és Podolski elõnyt élvez, akkor neki új csapatot kell keresnie.

B0B0
Rensing? Csodálom. Pont õ dicsekedett azzal, hogy eljön még az õ ideje Kahn után és azt õ türelmesen ki fogja várni, hadd érjen be

események

Rensing menni akar.
Santa Cruznak mennie kell.
Hargreavest tartani akarják.
Pizarro jövõje bizonytalan.

<#vigyor0>

Mor3llo
Úgy bizony...és ott ha Brazzo 1 kicsit jobban ott lett volna fejben - a Real akkor már teljesen össze volt zavarodva - akkor simán ott lett volna 3:0..v mondhatnám ott is a számtanal Poldi,Makaay helyzeteket...

B0B0
Igen, az eredményre vezethet (lásd Real)

Mor3llo
Inkább az elsõ gól után nyöszörögtessünk be még1et, és talán akkor lehet 1 PICIT visszavenni...

B0B0
Az a baj, hogy én azt látom (most így a Herta, a Real és a Werder meccsek után), hogy egygólos vezetés után nagyon kiengedünk és a második félidõben csak lötyögünk. Pedig ha végig új játszanánk, mint az elsõben, akkor tényleg bárkit lezúzhatnánk. Az a szerencsénk, hogy Milánóban kezdünk! 😊

Taranov
Sok csapatnak nehezebb a saját bajnoksága, mint a BL, pl. Liverpool, de akad más is.

Falconer
Persze, csak a Bundesligaban van szivas.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

G04LK33PeR
Szerintem ez a Bayern esélyes a BL gyõzelemre is

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Mor3llo
rosszul írtam, igazad van 😄 tehát össszesen a bajnokságba..

lál, aszittem elõször hogy most a werdernek rúgott 4et <#idiota>

Mor3llo
Egész végig mi irányítottunk, de sikeresen elbaxtunk minden ziccert, fõleg Poldi...Werdernek meg talán volt 1-2 elvétett helyzetecskéje...és kaptunk 1 malac gólt, és így köszöni szépen a Werder, röhögnek rajtunk Fringsék.

Bercy
Hmm már látom: 1:1
Pedig ahogy itt olvastam az elsõ gólnál még jól játszottunk.
Mi történt?