14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    Grt!Grt!!!Remek munka!Sajna nem tudtam nézni, de lehetett volna ez nagyobb arányú is, ahogy olvastam :)
  • B0B0
    3:0 is lett :)

Zé Roberto nem kis gólt lőtt! :)
  • France men
    3:0 lehetne :( kurva spori...
  • 5w0rdf15h
    Basti góljával már 2 (:
  • antijuve
    Klose góljával 1-0
  • France men
    Fantastico Luca, FerraRibery is sérülés miatt ment le, majd végül Klose amikor lenyomta a cukaharát, ő is megsérült! No mind1 a lényeg, az, hogy hosszú idő után ismét önfeledten tudtam örülni!!! Szerdán FIO, élőben a TV6-on!!!
  • antijuve
    nehezen, de igen.
  • Benajun89
    Csak összejött.. :)
  • antijuve
    Klose góljával 1-0
  • Taranov
    Bizony ám :)
  • Benajun89
    Hajrá Bayern!
  • France men
    Ezen a meccsen nem is játszott.. :)
  • forsbergp21
    Én jelen pillanatban észszerű döntésnek tartanám, ha Rensing pihenne egy kicsit egy-két bajnoki erejéig.
  • OPM
    tesztmeccsen 1-0ra kikaptunk az FC Ingolstadt-tól

de ami a meglepőbb hogy Butt védett!
  • B0B0
    Hmmm
  • France men
    Várjunk azzal, hogy az öreg beszól... az egy dolog, hogy az nso mit ír, és hogy mi a valóság! Tegnap szerkesztő kollégám volt kedves lefordítani a Kahn interjút a bundesliga.de-ről, és egy kicsit másképp jött le a dolog! link
  • antijuve
    ez igaz, de ideje bőven lett volna h felhozza a csapatot, mert nem 7-8 fordulóval a szezonvége előtt vette át Magath-tól
  • B0B0
    Igen. Úgy, hogy évközben vette át a csapatot.
  • forsbergp21
    Egy negyedik helynek most jobban örülnénk. Persze még mindig korai bármit is kijelenteni, hiszen a nagy "riválisnak" kikiáltott Bréma megint a szokásos formáját hozza (nyerjünk egy nagyot, veszítsünk egy nagyot).
    Hamburg nekem úgy rémlik, hogy tavaly is nagyon jól indult, bajnokságnyerésről beszéltek, aztán a második részben összeestek.
    Persze lassan már bekövetkezhetne a javulás, mert rendesen benne vagyunk a bajnokságban.
  • antijuve
    Hitzfeld-del is lett negyedik a csapat (az UEFA kupás indulás előtti évben ugye)
  • Taranov
    Hát ő nyilván udvariasságból sem lenne őszinte.
  • forsbergp21
    Én a másik "Öreg" véleményére is kíváncsi lennék (Hitzfeld). Bár ahogy elnéztem a vb-selejtező eredményeket, Ő inkább a saját csapatával foglalkozik most:
    Szeptember 6. Izrael-Svájc 2-2
    Szeptember 10. Svájc-Luxemburg 1-2
  • B0B0
    Az Öreg beszólt! Már vártam :)))
  • antijuve
    a Bréma addig nehezen lesz igazán "nagy csapat" amíg idegenben ilyen simán kikapnak 4-1re...

ad 2:ha nem jönnek az eredmények a csapatnak, az sem feltétlenül csak az edző hibája.Nem tud gólt lőni a csatárok helyett(már...pedig néha jó lenne ha beállna...)
  • B0B0
    Mondom, nem védem Klinsmannt, szerintem sem való oda. Csak azt mondtam, hogy az nem az ő hibája, hogy a csapat 2 perc alatt kap 2 gólt. Ennyi.
  • forsbergp21
    Nem csak erről az egy eredményről van szó. Azt mondod, hogy ha nem jönnek az eredmények a csapatnak, akkor ahhoz az edzőnek semmi köze?
  • Taranov
    Mi lesz itt a csapattal? Ez a szereplés azért méltatlan a Bayern híréhez.
    Lassan már a Werder lesz a "nagycsapat" Németországban.
  • B0B0
    Nem akarom védeni Klinsmannt, de az nem az edzőn múlik, hogy a csapat 2 perc alatt 2 gólt kap.
  • OPM
    Tonit padra! + #5154
  • antijuve
    de megint kik lőtték a gólokat?hát nem a csatárok.Van Buyten meg Ze Reborto kettőt.
  • forsbergp21
    Rensing sok mindent foghatott volna mostanában. Klinsmann pedig egyre távolabbra és távolabbra kerül...
  • antijuve
    sőt, a 84.-ig...
  • antijuve
    hát ezt nem hiszem el.ezt hogy a francba nem lehetett megnyerni???
    3-1 volt a 80.percben....
  • antijuve
    Szerintem ez azért öngól, mert Rensing ezt a beadást simán fogta volna.(persze ebbe is bele lehet kötni).

A kifejezés sztem nem a védőket (vagy az öngólt szerző játékosokat) akarja bántani, csupán jobb kifejezés nincs rá:).
  • forsbergp21
    Borowski megint pados. Na lássuk, Klinsi.
  • Taranov
    Nem tudom, mi alapján döntik el.
    Ha az alapján, hogy kapura tartott-e, akkor ez lehet gól is, öngól is.
    De az öngól kifejezés használata azért is igazságtalannak tűnik sokszor, mert a védők mindig menteni akarnak, a legtöbb esetben ha nem érnének bele, akkor a mögöttük lévő támadó rúgná be a gólt, vagy magától bemenne a labda.
    Persze ezesetben pont nem lett volna gól talán, ha Demichelis nem ér bele.
  • SzocsA
    egyébként hogy döntik el az ilyen eseteknél hogy kié a gól!
    mert nem lövés volt hanem beívelés de a kapu irányába tartott! és megpattant a fején a labda! elég hülyén fejelt bele! csúsztatni akarta nem is ugrott akkorát de pont úgy kapta el hogy a saját kapujába csúsztatta!
    ki akarta fejelni csak már jött vissza a föld felé fejelésből!

2 rúgtunk fejeltünk de X-eltünk!
  • antijuve
    egyetértek.
  • B0B0
    Várjun még ezzel szerintem.
  • OPM