Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ez jó 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
Kezezés volt tény, és nem lehet azt mondani, hogy le volt szorítva 😊.De mostmár ezen kár gondolkodni, meg a bíróra fogni.

ups and downs

Mor3llo
Á, mikor Van Buyten húzta fel a kezét estében, de erõbõl eltalálta ígyis a labda, nem? Arra én is emlékszem.

Persze a fociban nincsen ha, ettõl függetlenül a kéz, az kéz. Lehet a bíró ekkora mérkõzésen nem fújja be. Ki tudja. Inkább Müllernek kellett volna kicsit jobban alányúlnia a labdának, és akkor 1-1😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"”A mi napunk lett volna, ha a játékvezetõ bünteti a kezezést” – panaszkodott a BL-döntõ után a vesztes Bayern München edzõje, Louis van Gaal."

http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/05/25/ha_a_biro_befujja_a_bayern_nyer/

Érdekes,nem tudom... Ez olyan ki tudja hova pattant volna kategória,mert ebbõl kezezés nélkül se lett volna már fejes,legfeljebb máshova pattan a labda.Igaz a kezezés tényén ez nem változtat,az meg egyértelmû.Valahogy mégsem érzem hogy óriási igazságtalanság ért volna.
Pár éve a Milan ellen befújtak egy kezezést ellenünk,azzal a 11-esel a Milan került nyerõ helyzetbe,azt azóta is egy egy elcsalt vagy döntõen elhibázott ítéletnek érzem.Ezt nem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
Nomen est omen - ezt tom mondani 😄

ups and downs

Bercy
Most ez, hogy jön ide hány olasz volt a csapatban?
A Coppa Italias rugdosódó meccs alatt az olasz kupadöntõt értettem (coppa italia = olasz kupa).
B0B0
Coppa Italiana? Hány olasz volt a pályát, kérdem én! 😊 1 db, 5 percig. Focizni meg persze nem tud.

Murder3
lögdössék el gomezt melegebb éghajlatra.
aztán hozzanak helyébe egy normális csatárt.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
ergó megmondtad a tutit😄

és ki megy el és ki marad tudni már valamit?
kell egy kapus is!
Bercy
Nagy meccs volt a tegnapi. Az Inter nem szép focit játszik, de eredményeset. És aminek nagyon örülök, hogy nem coppa iatalias rugdosódó meccs volt hanem korrekt. A díjátadón a sorfal amit álltak sztem szép gesztus! Jövõre mi nyerünk.
antijuve
Úgy legyen!

ups and downs

Mor3llo
Jövõre Ribéry is nagy formában lesz, lenyugszik, és akkor ténylegesen beindul a Robbery középpálya...de szép is lesz<#idiota>

Addig meg a németek nyernek egy VB-t<#vigyor1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
túlságosan egy emberre építitek a dolgot (robben) 😊

Mor3llo
Nem sikerült, nem, nem, és nem. Akartunk mi, de ahogy Hajdúbé mondta: ez ellen az Inter ellen nem lehet focizni. És itt a hangsúly a focin van.

Ennek ellenére gyönyörû szezont futottunk, a duplázás csodálatos dolog, és ha az elsõ év így sikerült(van Gaal mondta, hogy adjanak neki 2-3 évet a BL-hez), akkor hogy sikerül a többi?! Fel a fejjel, Ribéry is hosszabbított 2015-ig. Hozunk 1-2 védõt, egy klasszis csatárt, és jövõre ismét esélyesek leszünk!!!

FC BAYERN ÜBER ALLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lippet
Szvsz. a Bayern-nek több tapasztalattal bíró játékosra van szükség! Jó játszik a Müller meg a Badstuber is, de nem sok BL tapasztalatuk van!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

antijuve
Nehéz még felfogni hogy elment egy BL-döntõ.Örülni is nehéz most annak hogy döntõben voltunk, mert alapvetõen semmivel nem volt rosszabb a Bayern, mint az Inter.Persze a két gólt leszámítva.Igazából az elsõ gól az ami nagyon bosszant, mert kapuskirúgásból nem kéne kapitulálni.Három húzásból gólt lõttek belõle...sajnálhatjuk, mert másképp is alakulhatott volna simán.
De tényleg gratuláció a csapatnak, mert BL döntõ, bajnoki cím és kupagyõzelem egy szezonban, elég jó teljesítmény.Sajnos a legfontosabb nem jött össze, de talán majd jövõre 😊.

ups and downs

rásszistááá😄 egy kínaira gondoltál? ilyen vadember vagy?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

djemba-djemba
ill du 2kor volt a meccs...

djemba-djemba
Kikaptunk, de nagy szezont jatszottunk. Gratula a csapatnak, mert osszessegeben eron felul teljesitett.

Erdekes volt a donto, Dallasban vagyok, itt du. 2 van...a feeling annyira nem jott at, de igy is elveztem, mar amennyire tudtam... :S Nem a meddo mezonyfoleny zavart leginkabb, hanem az a kis kocsog kiani faszkalap, aki elottem ult Sneijder mezben, es minden golnal ugy ujjongott, mint egz orult...o volt az egyeduli interes a kocsmaban.

Multi/kulti deleutan volt az tuti, USA-ban egy ir kocsmaban neztem a bl dontot es majdnem megoltem egy sargat.

Fel a fejjel, jovore jobbak leszunk, ha veszunk min. 1 belso vedot.

antijuve
Totál így van.Csak Robbenre ment a játék kábé, de távoli lövések se jöttek, pedig ez lehetett volna fegyver a betömörülõ védelem ellen.Persze könnyû okoskodni utólag.
Jövõre mindenképpen kéne egy középsõ védõ.

ups and downs

antijuve
Hát a foci egy hülye játék... :S.
Sajna ez van, túl jó volt az Inter védelme és õk lõtték az elsõ gólt.Ezen múlt.

ups and downs

Murder3
édelmünk amikor kellet volna elfelejtett védekezni, támadás szempontjából ezen az interen ribery nélkül nem sok eséylünk volt átmenni.
Szinte végig Robbenen erõltettük a támadást, sajnos látszik h Túlságosan robbenre épül a játékunk.

Murder3
nah vége:S

antijuve
Ez szívás...mezõnyfölény megvan, de kár ezért az elkerülhetõ gólért...Támadásban kell valamit kitalálni.Nehéz lesz, de reménykedjünk

ups and downs

Ugyanúgy szopjuk meg mint a Barcelona.
Nem szép amit az Inter játszik,de zseniális.
Fogalmam sincs ezeknek mi hogy rúgunk gólt.Ha kapunk még egyet,ott vége is mindennek.Márpedig az jobban benne van mint a miénk.

ahogy a kommentátor mondta "mintha a barca-inter visszavágót látnám" :-|

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Murder3
Na itt a baj...

Murder3
Na akkor kezdõdjék....

Murder3
Nyerni fogunk, mert nyerni kell😄

Nagyon izgulok.
de ezt a lehetõséget nem szabad elherdálni.

banok
az oldalamon találsz linket a Sat1-hez is

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nehéz lesz,elõre játékban szerintem tudunk annyit hogy nyerhessünk,viszont a védelem kritikus.Azt bizony az Internél jóval gyengébb támadók is meg tudták eddig hülyíteni.Ha a védõk életük meccse közeli szintet hoznak,akkor nyerhetünk.

kabel15
Hello!

Valaki tudna adni 1 linket ahol tudom nézni a SAT1 et?

BattleTag: kabel15#2672

Bercy
De nagy a csend a topikban. Vihar elõtti csend.
Nagy lehetõség elött állunk 9 év után ismét. Nyerni KELL!!!
Mindenki drukkoljon.
Murder3
A lényeg h meg kell nyerni....

antijuve
9 év után ismét elérkeztünk ide!Jó meccset és Bayern gyõzelmet!! 😊)

ups and downs

Chelsea is ugyanígy tett😄 ez azért ritka, h kétcsapat is tripla közelében, tavaly sikerült a Barcelonának sõt ha jól számoltam 6 kupát nyertek, most vagy az Inter vagy a Bayern lehet eme várományos...ki lesz 2010 legjobb csapata?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

milyen érdekes hogy az intel is megnyertem az olasz bajnokságot és az olasz kupát !

BL dönt!!!!!
Murder3
Na ná h velük leszünk csak legyen meg.
Fúú már msot mekkora a feszültség hát még szombaton mi lesz....

Mor3llo
Nyílt levél a szurkolóknak:
- németül
- magyarul

Nyerni kell bassza meg!!!!!!!!!

antijuve
😊))
egy kis szubjektív 😊

ups and downs

B0B0
Ez tetszik 😊

antijuve
pff, nagy hiba 😄

ups and downs

B0B0

djemba-djemba
bocs sracok 😊

azert nem forditottam le, mert annyira kifejezo nemetul, amit a srac leirt, de megprobalom gyorsan leferditeni:
a span azt irja,h nem erti ezt a ribery ugyet, foleg, h lisandro lopez is elismerte, h nem velt szandekossagot felfedezni riberyben es vegig tudta jatszani a meccset, semmilyen serulest nem okozott neki ribery. Ennek ellenere kapott 3 meccset... Boateng brutalisan lefoultolja Ballackot (amit megelozott egy kakaskodas 3perccel az eset elott - ami ugyancsak alatamaszthatj a szandekossagot), ugy, h annak ki kell hagyni a vb-t... mi tortenik? semmi... Senki nem nezi meg ujra a felvetelt es reanalizalja es tiltja el azt a barmot, hanem szarnak bele... a vegen meg annyit ir, hogy nincs kovetkezetesseg a donteshozasban...

sztem se...<#szomoru1>

bakkerman
én annyit tudtam kivenni belõle,hogy Boateng durva szabálytalansággal lerendezte Ballackot,ennyi xd én 8 évig nyomtam a németet 😊 :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
ja! csodálatos..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!