Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
Persze a fociban nincsen ha, ettõl függetlenül a kéz, az kéz. Lehet a bíró ekkora mérkõzésen nem fújja be. Ki tudja. Inkább Müllernek kellett volna kicsit jobban alányúlnia a labdának, és akkor 1-1😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
http://sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/05/25/ha_a_biro_befujja_a_bayern_nyer/
Érdekes,nem tudom... Ez olyan ki tudja hova pattant volna kategória,mert ebbõl kezezés nélkül se lett volna már fejes,legfeljebb máshova pattan a labda.Igaz a kezezés tényén ez nem változtat,az meg egyértelmû.Valahogy mégsem érzem hogy óriási igazságtalanság ért volna.
Pár éve a Milan ellen befújtak egy kezezést ellenünk,azzal a 11-esel a Milan került nyerõ helyzetbe,azt azóta is egy egy elcsalt vagy döntõen elhibázott ítéletnek érzem.Ezt nem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Coppa Italias rugdosódó meccs alatt az olasz kupadöntõt értettem (coppa italia = olasz kupa).
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
aztán hozzanak helyébe egy normális csatárt.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Addig meg a németek nyernek egy VB-t<#vigyor1>#vigyor1>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ennek ellenére gyönyörû szezont futottunk, a duplázás csodálatos dolog, és ha az elsõ év így sikerült(van Gaal mondta, hogy adjanak neki 2-3 évet a BL-hez), akkor hogy sikerül a többi?! Fel a fejjel, Ribéry is hosszabbított 2015-ig. Hozunk 1-2 védõt, egy klasszis csatárt, és jövõre ismét esélyesek leszünk!!!
FC BAYERN ÜBER ALLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
De tényleg gratuláció a csapatnak, mert BL döntõ, bajnoki cím és kupagyõzelem egy szezonban, elég jó teljesítmény.Sajnos a legfontosabb nem jött össze, de talán majd jövõre 😊.
ups and downs
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Erdekes volt a donto, Dallasban vagyok, itt du. 2 van...a feeling annyira nem jott at, de igy is elveztem, mar amennyire tudtam... :S Nem a meddo mezonyfoleny zavart leginkabb, hanem az a kis kocsog kiani faszkalap, aki elottem ult Sneijder mezben, es minden golnal ugy ujjongott, mint egz orult...o volt az egyeduli interes a kocsmaban.
Multi/kulti deleutan volt az tuti, USA-ban egy ir kocsmaban neztem a bl dontot es majdnem megoltem egy sargat.
Fel a fejjel, jovore jobbak leszunk, ha veszunk min. 1 belso vedot.
Jövõre mindenképpen kéne egy középsõ védõ.
ups and downs
Sajna ez van, túl jó volt az Inter védelme és õk lõtték az elsõ gólt.Ezen múlt.
ups and downs
Szinte végig Robbenen erõltettük a támadást, sajnos látszik h Túlságosan robbenre épül a játékunk.
ups and downs
Nem szép amit az Inter játszik,de zseniális.
Fogalmam sincs ezeknek mi hogy rúgunk gólt.Ha kapunk még egyet,ott vége is mindennek.Márpedig az jobban benne van mint a miénk.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nagyon izgulok.
de ezt a lehetõséget nem szabad elherdálni.
Nagy lehetõség elött állunk 9 év után ismét. Nyerni KELL!!!
Mindenki drukkoljon.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BL dönt!!!!!
Fúú már msot mekkora a feszültség hát még szombaton mi lesz....
azert nem forditottam le, mert annyira kifejezo nemetul, amit a srac leirt, de megprobalom gyorsan leferditeni:
a span azt irja,h nem erti ezt a ribery ugyet, foleg, h lisandro lopez is elismerte, h nem velt szandekossagot felfedezni riberyben es vegig tudta jatszani a meccset, semmilyen serulest nem okozott neki ribery. Ennek ellenere kapott 3 meccset... Boateng brutalisan lefoultolja Ballackot (amit megelozott egy kakaskodas 3perccel az eset elott - ami ugyancsak alatamaszthatj a szandekossagot), ugy, h annak ki kell hagyni a vb-t... mi tortenik? semmi... Senki nem nezi meg ujra a felvetelt es reanalizalja es tiltja el azt a barmot, hanem szarnak bele... a vegen meg annyit ir, hogy nincs kovetkezetesseg a donteshozasban...
sztem se...<#szomoru1>#szomoru1>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!