IncrediMail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül mi lett a york féle naigen.extra.hu-s oldal új címe????

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok!
Én is használom az incredimail-t,minden jól mûködik,egy problémám van csak vele,hogy a levélpapírt amit kiválasztok,nem küldi el.Tud valaki segíteni?Köszönöm
Wask
Hogy tudom kiszedni az összes levelet az incredibõl és mondjk átteni outlookba? vagy Windows Live mailbe??

Attila8805
Hali all én beállítottam a programot a megadottak szerint de amiokr le akarom kérnia a leveleimet akkor -ERR authorization failed jön ki és kéri megint a jelszót meg a felhasználó nevet.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Evin
Én nem használom a programot, de szerintem:
incoming: a postafiókod szolgáltatója (pl mail.freemail.hu)
outgoing: az internet szolgáltatód (pl smtp.t-online.hu)

Mindkét beállítás meg van adva a szolgáltató honlapján.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Most szeretném telepíteni ezt a programot.
A beállításoknál oda, hogy Incoming mail server,Outgoing mail server, ti mit írtatok?<#kerdes>
Attila8805
nekem van egy olyan problémám hogy beírkálok mindent és mindig kéri a kódomat és azt írja hogy nem jó a kód,pedig biztos hogy jó.
De a mozilla thunderbird is ezt írja.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Raho
Köszi!

VW Jetta II 1,8T

Incredimail magyarítás Itt megtalálható: http://naigen.atw.hu/
Raho
Van hozzá magyarítás???

VW Jetta II 1,8T

rosszul installáltam egy magyarítást az Incredimail levelezõ klienshez.
tudja valaki hogy lehet úgy uninstallálni hogy semmi ne maradjon belõle a gépen?
A vezérlõpult-progr.eltávolítással nem lehet.
fenegyerek1
Megoldodott!8 letöltöttböl egy sikerült. Na végre.

fenegyerek1
Egyszerüen nem tud feltelepülni a program a gépemre.Installálás közben a felénél kb. megáll a telepitõ csík,az animációk pedig mennek rajta.Amikor ki akarok lépni belölle felszólit hogy telepités allatt van.Három óra elteltével lekapcsoltam. Segitsetek!<#conf>

CSOCSO
SENKI?
Bocccs, hogy nem írtam... Rájöttem és köszi!
Crem
huh...

Ha semmenyire nem értesz hozzá, akkor nehéz dologom lesz elmagyarázni.
Nézd meg a szolgáltatódal kötött szerzõdésedben, hogy mik a beállítások.

Ilyesmit keress: Szerver információ
bejövõ levél server: mail.t-online.hu EZ AZ ENYÉM!!!!!!szal ha nem itt vagy elõfizetõ akkor természetesen más...
kimenõ levél server: ugyan az...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

és azon mit lehet állítani??
Crem
valószínû nem jól állítottad be a postafiókot.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

nincs itt senki??<#idiota>
hello.ki tud segíteni..nem akar se levelet küldeni, se fogadni... (incredimail)
Evin
Ez egy magyarításnál alapkövetelmény. Vagy nem?<#fejvakaras><#vigyor3>
Szivesen

Köszönöm a magyarítást!
Mûködik!:-)
CSOCSO
van valakinek olyan incredimailje (exe) amiben meg nem fizetos a junkfilter???
pls priviben kuldjetek
Evin
Mivel ezt már nem én csinálom, nem az én dolgom. Ha a készítõ gondolja, majd szól nekik.

Crem
Hát ez lol!!!

Gratulálok!!!!!

Esetleg elküldhetnéd a fejlesztõknek is, mivel kb. fél éve amikor írtam nekik, azt válszolták, hogy nem tervezik a magyar nyelvre való átültetést...

Evin

Crem
Tudtommal Nincs...

Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, van-e az IncrediMail-hez magyarítás?

Köszönöm
Hi all!

Olyan gondom lenne, hogy eltûntek a leveleim az Incredimailbõl. Már nem is érdekel a dolog, a winyón megtaláltam a leveles mappákat, amelyekben még benne vannak az üzenetek. Ezeket az üzeneteket hogyan tudnám áttenni az Outlook Expressbe ?

Elõre is köszi
Sephi
Magyaran most elindult amiutan leszedtem az ujjat a site-rol de megint akarja updetalni es aszongya nem tudgya... Task Manager-bol kiirtom a updatet es megyen a progi de idegesito hogy akarhanyszor elinditom meg kell ezt csinalni... szal valaki help?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat en nagyot szivtam. Nekem nyaron kert egy upgradet a progi es anelkulel se indult. Amiutan upgredeltem ugye csomo cucc hianyzott belole mert aszonta vegyem meg. Vegre talatam crakcet hozza mire most az elobb megint akarta upgredelni de mivel crackelt volt nem engedi igy torolhettem le az egeszet 😞(

Most letoltom az ujjat a netrol de lehet megint nem lesz hozza crack egy csomo ideig 😞

De suxx vazz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
de lehet, hogy tényleg az a baj, hogy nem írtottam ki minden incredimail-es bejegyzést a registry-ben

zaki
ja...

Ch_Slater
de ezt akkor szokta kiirni ha már fel van telepitve egy és ami fenn van az ujabb...
uninstall volt?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

zaki
most megpróbálom kiírtani a registrybõl az incredimail-lal kapcsolatos dolgokat, hátha

zaki
nem tudom, egész 1szerûen ha nem azt installálom fel, amit letöltöttem a hivatalos honlapról akkor erre hivatkozik: This setup of IncrediMail is older then your existing installation - please download latest version!

Ch_Slater
gondolom ha uninstall incredimail, utána egy registry cleaner, akkor kitöröl minden incr-mailre vonatkozo utalást mert már nincs fenn. és utána mehet a régi...
vagy miközben installálod a régit megnézi a neten hogy van-e már újabb? (ez most jutott eszembe)

zaki
meg jó ha regisztrálva van, minden progim crackelve van 😊

zaki
pl nem tudok skin-eket váltani, ha nincs regisztrálva, aztán a jobb felsõ sarokba az óra helyén tele van hülye reklámmal, stb...

Adi
Zaki...
Minek crack?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

zaki
a registry-ben, hogy takarítsam ki, mindent töröljek ami a incrediamil-lel kapcsolatos?

zaki
1szerûen csak a legújabb verziót tudom feltenni, nem engedi felinstallálni semmilyen más verziójút

Ch_Slater
a picsába a kérdõjeleket mindig lehagyom.tehát:
és ugy akarod feltenni a régebbi verziót hogy még fennvan a legujabb?

Ch_Slater
és ugy akarod feltenni a régebbi verziót hogy még fennvan a legujabb. mert akkor le kéne szedni az ujat és ugy megpróbálni felrakni a régit (amihez esetleg van mukodo crack)...
+még a registry-t is ki lehet takaritani az uninstall után ha nem megy a réginek az installja

zaki
senki?

zaki
húúú, de hülyé fogalmaztam, mind1, gondolom azért lehet érteni

zaki
hello emberek régebben megvolt nekem ez a progi, most újra fel akarom tenni de egész 1szerûen nem tudom!!! pontosabban fel tudom tenni, de crackelni nem tudom. leszedtem a incredimail.com-ról a cuccost (a legújabbat), és nem vágom, hogyan kell crackelni... csomó cracket szereztem be a Dc-dõl, amit elvileg be kell másolni a bin könyvtárba, és el kéne indítani, de ilyenkor nem tudja feltörni, mert hiányzik neki vmilyen fájl. pedig van 1 csomag amit letöltöttem, amibe van 3 fájl (IncMail.exe;ImUtils.dll;ImLc.exe), bemásoltam õket a bin könyvtárba, de semmi extra. ja és más verziójú incrediMail-t nem tudok felinstallálni, mert ez írja ki: This setup of IncrediMail is older then your existing installation - please download latest version! most mi a fax van? mert nekem a legújabb progi van fent elvileg, de nem engedi feltelepíteni...