545
Railroad Tycoon III
-
BYpsilon #20 nagyon kivancsi leszek ra, hogy 3d mennyire lesz elonye vagy hatranya
az elso naon sokat jatzottam, megszunt a vilag ha leultem ele, egy teljes jatekmenetett akkoribn 8-10 ora alatt eg vegteben megcsinaltam, neha tobbszor is egymas utan :)
a masodik elso kanyaban nem tetszett de aztan raereztem es az is jo lett -
#19 király game lesz -
#18 sztem nagyon kevés Tcyoon játék közelítette meg a TTDLX élményét (nekem a Rollercoaster is nagyon bejött)... -
Borg #17 Jónak tűnik, bár a városok kivitelezése ugyanolyan hányás mint az előzőben...
Kérdés, hogy vajon a feeling milyen lesz. Mert az elözö rész khm hogy is mondjam, nem közelitette meg a TTDLX élményét... -
#16 -
#15 -
#14 akit érdekel itt van 1 múvi a játékról -
#13 hát akkor benyomok én is pár screenshotot :)
-
#12 tetszik!
-
#11 Huuu a 2-vel mennyit játszottam azt el nem tudjátok képzelni az tényleg király játék volt!
ezt is le kell töltenem! -
#9 mintha lett volna neki :-) még screenshot is meg minden volt benne,vagy a rrt2 topicjában futtata vki a 3t?végülis mind1,nem én vagyok a moderátor ugyse ;-) -
#8 ja valami olyasmi :D -
#7 ez valami vonat menedzser:) , jéé:) -
#6 ja jó, csak kicsit félreérthető volt az a smiley -
#5 semmi örülök ennek a játéknak talán még honlapot is csinálok hozzá magyar hq t -
#4 drága barátom légy oly szíves, áruld már el, hogy most mi bajod van -
#3 éljen -
#2 itt a játék honlapja, ha ezt +nézitek kiderül az is, hogy 71 nap van még hátra a +jelenésig -
#1 csodálkozom, hogy még nincs ilyen topic, pedig ez a játék is megérdemelne már 1et :)