36
Egy újabb hacker gamma, de részletesebb mint az Uplink.
-
bazze #36 én most az uplinkel jaccok nagyon zsir!!!
-
#35 itt pontosan holvan mert rohattul nemlehet kiigazodni ezen a honlapon :S -
skristof #34 jah, látom 20 -
skristof #33 hány mega a teljes? -
#32 Valóban ott volt a hardwired-en :) Csak azt nem értem, hogy a múltkor is onnan töltöttem le, és akkor a demo verziót sikerült megtalálnom... -
#31 ÖÖÖ mit kell csinálni miután letöltöttem a DOSER 3.1-et? -
#30 www.hardwired.hu
itt van a teljes, mivel még freeware. -
#29 Sziasztok!
Most találtam csak meg ezt a programot, de sajnos csak a demo verziót tudtam letölteni. Hol található meg a teljes verzió? Illetve van valahol publikus jelszó, név, stb amivel le lehetne tölteni a fejlesztő oldaláról?
Köszi előre is :) -
#28 Én meg hülye vagyok. Már próbáltam, hogy dolphins, de síma dolphine-re nem gondoltam. :) -
[Walaki]D`Lair #27 és utána hagyd a faszba a 2 delfines fájlt, csak a jelszó a lényeg, meg a username...a biolabs.net-en van a lényeg -
#25 Na elakadtam. sehogy nem tudok infot szerezni a biolabsrol. megszereztem a network.info file-t de a research.biolabs.net-re már nem jtok be, mert kell nki jelszó és a leveleket se nézhetem át, mert itt is ugyana a jelszó. sehiol egy nyom. -
#24 Na elakadtam. sehogy nem tudok infot szerezni a biolabsrol. megszereztem a network.info file-t de a research.biolabs.net-re már nem jtok be, mert kell nki jelszó és a leveleket se nézhetem át, mert itt is ugyana a jelszó. sehiol egy nyom. -
#23 Nekem végzetes kivétellel elszáll:
IVIAUDIO.AX modul nem tetszik neki!!!
018F:0288C7F3 offseten!!!
Ha tud valaki valamit, hogy mi lehet a baj, akkor írjon lécci tippeket!!!
Köszönöm! -
#21 hehe :)
így már kész is van :)
thx! -
#20 portra nem gondoltam :)
thx!
-
#19 Jaj tényleg a portot is meg kell ott adni. asszem 25 ös. -
#17 próbáltam
1 szabad port van
de nincs konnekt -
N1 #16 9m.enc-t hogy lehet megszerezni.. van vmi bug amit kikell használni..de nemtom hogy:/ -
#15 Próbáld skennelni.
scan zrio.org -
#14 Próbáld skennelni.
scan zrio.org -
#13 pls help !
micsináljak ?? -
#12 kiírja hoy connect.. aztán ennyi
újra ott az a nyíl: > -
#11 hmm -
#10 Pontosan azt csináld:
connect zrio.org
megkérdi akarsz-e file-t feltölteni és igen, aztán írd be neki a file nevét. -
#9 vmi olyat ír hogy töccsem le a file-t ami a biolabsnál van aztán töccsem fel neki vmi zrio.org-re -
#8 elolvastam , de most se vágom igazán , mer az angol nem nagy haverom :) -
#7 Olvasd el méegyszer a levelet és rájössz, hogy mi a gond. Én is elkövettem ezt a hibát. :) -
#6 én elküldtem a 8m.enc-t de nincs válasz
mennyi idő múlva jön meg ?
-
#5 meg ézem én is ezt a gama-t
jól sikerült ? -
#4 Köszi, azóta megoldódott. Kár, hogyilyen rövid a demo. :((( -
Orange #3 Kaptál egy levelet benne egy cím security.com (ha jól emlékszem). Nézz körül azon a címen. -
#2 Ha valaki játszik vele, akkor segíthetne. Hogyan kell megszerezni a második biolabs filet (9m.enc)? -
#1 Megint megjelent egy nagyon jó kis ahcker game, részletesebb és valósághűbb mint az Uplink. Hardwired-en van a link.