10
-
#10 :DDDDDDDDDDDDDd aha.:DD
Ngage vagy mi?:)
Hagyjuk mar.
Volt jopar probalkozas eleddig is amik hol jobbak hol rosszabbak voltak s kozuk sincsen hozza.
-
#9 dehogy lesz NOkia labdaba se rug, vicc az az Ngage lattad mar akicoban? Siralmas.
-
hzx #8 Share: neked milyen GameBoy-od/Nintendo-d van? -
#7 Nokia és Sony a két jelölt.. a Nintendonak vége lesz valószínűleg. :( Kár érte.. -
#5 Lol.. a lokalizációért + a "szállításért" fizetni kell, ez érdekes gondolat.. :)
Az EU vámot is ki lehetne kerülni valahogy ha nagyon karnák.. Na mindegy.. -
#4 hát én eztet nem értem: "Ha az emberek nem akkor szarnak európában a gémbojjaikkal amikor mi akarjuk akkor nem lesznek milliárdos eladásaink és nem válunk főgonosszá" kb. ezt mondja az a williams csávó.. én ezt emberiség ellenes cselekedetnek értékelem... -
hzx #3 Mondjuk azért, mert az USA-ban gyártott cuccok nem ingyen ugranak át ide Európába, nem maguktól lesznek PAL rendszerűek, nem maguktól kezdenek el németül beszélni például, és akkor még nem is beszéltem a több adóról, amivel a mezőgazdaságot támogatják, hogy ne söpörje el a francia/német/(magyar) parasztot a délafrikai dömpingbúza. Nem bonyolult ez, szerintem. -
#1 Ez a mai világban már nevetséges szerintem. George Lucas pl. látja ezt.. ők miért nem látják?
Azt egyébként a mai napig nem értem, hogy USA-ban $50-os játék Európában miért kerül 60 Euroba?