Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
am overt én is raktam volna csak expekten 0-3 utan over 4.5 opció volt csak azt meg nem mertem bevállalni...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
míg a leverkusen rálövi és kapus mindent véd
no de alakul a 4-3 xD
már 1:3 az állás
viszont én is leverkusen gyõzelmet vártam 😄
de még lehet 4-3 😄D 😄 😄
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ugyanaz a csapat játszik aki a bl-ben , szóval nem kell a bl-re fogni a vereséget , egyszerûen nem jön össze nekik semmi sem.
két köln meccset néztem és mikor kikaptak akkor mákkal kaptak ki mert kurvára nyomtak, jól játszottak ... nem volt szerencséjük most meg igen
egyébként meg gladbach is vezet..
ez a hétvége a zsíros szorzók hétvégéje szóval ezek utan all in ossasuna gól ^_^
viccet félretéve tényleg ezen a hétvégén az 1.2 es szorzóju csapatok tuti kapnak gólt 😄
ajándék 😄 szép is lenne 7es odds 😄 minden nap azt paff 😄 leverkusen aláz XD
Négy meccset vettem fixre:Leverkusen,Hertha,Everton,Bolton.<#duma>#duma>
Everton 1 - 1 Wigan
Hertha BSC 1 - 1 Augsburg
Leverkusen 0 - 2 1. FC Köln
És mindez ugyanabban a percben.<#worship>#worship><#worship>#worship>
viszont a bayer az meglep, de õk képesek a fordításra
Leverkusen 0 - 1 1. FC Köln
Hertha BSC 0 - 1 Augsburg
Swansea 2 - 0 West Brom
Nehezen tudom ezt elhinni.<#whatever>#whatever><#ejnye1>#ejnye1><#szomoru2>#szomoru2>
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>