Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Eighteen players have been selected for tonight's Caring Cup tie against Shrewsbury at Emirates Stadium.
Arsenal squad (in alphabetical order):
Chuks Aneke
Yossi Benayoun
Daniel Boateng
Marouane Chamakh
Francis Coquelin
Johan Djourou
Lukasz Fabianski
Emmanuel Frimpong
Kieran Gibbs
Carl Jenkinson
Damian Martinez
Ignasi Miquel
Alex Oxlade-Chamberlain
Oguzhan Ozyakup
Ju Young Park
Ryo
Sanchez Watt
Nico Yennaris"
Forca Barca
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
500 HUF -- 1325 HUF
14K -- 17,5K
1,4x
10K-->14K/szin]
Leeds - Manchester Utd. 6.10 3.50 1.43 V
Valencia - Barcelona 6.65 3.65 1.38 V
20-tól visszafele behúztam a számokat, pont jól jött ki, 5-öt el is találtam 😄
és raktam egy merészebb szelvényt:
115 *(0-1) Arsenal - Shrewsbury H 1,51
67 Ceske Budejovice - Trinec H 2,18
118 Leeds - Manchester Utd. V 1,43
111 Novara - Internazionale V 1,57
100 Villarreal - Mallorca H 1,60
96 Fenerbahce - Manisaspor H 1,22
Eredõ odds: 14,42610
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 4330 Ft
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Villarreal - Mallorca ; Meccs eredmény : Villarreal (1,65)
Fenerbahce - Manisaspor ; Dupla esély : Döntetlen vagy Man. (3,05)
1.000->5.030 (HUF)
pláne ,hogy idegenben játszik az inter
Ám tervezek pakolni egy "gólos és overes" szelvényt is, itt viszont nagyon agyalok egy Novara gólon, továbbá a Fener Manisaspor meccsen -> Manisaspor szerzi az elsõ gólt (3.45 körül adják azthiszem) kimenetelen.
Eddig ez van mára:
Boulogne - Guingamp ; Meccs eredmény : Boulogne (2,30)
Novara - Inter Milan ; Meccs eredmény : Inter (1,60)
Villarreal - Mallorca ; Félidõ / Teljes : Vill. / Vill. (2,45)
1.000 -> 9.020 (HUF)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
tippek?
én hazai gólt várok , sõt kettõt is!
dnb hazai, hazai gyõzelem
Fociban is van over-under 2-3.
Pinnacle Sports kínálatában pl benne van.
Ott olyan is van hogy Over 2 and 2.5. Ami végül is tök jó sztm.
Ferrari: rosszul tudod, NINCS olyan iroda ami ebbe bukót tudna belemagyarázni, ha over 10-es fogadásnál csak 10 esemény volt, akkor az tét visszajár
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
sportingbet megújult
fasza...
másabb kinézet de amiért tetszik a megújulás az annyi ,hogy eddig ha az élõ klienst indítottam el akkor befagyogatott , most meg simán elindul !
gyorsabb.
Van olyan hogy over-under 2 vagy 3.
under/over 2 gól: itt úgyancsak arra fogadhatsz, hogy kevesebb, vagy több, gól lesz a mérközésen, mint egy megadott ponthatár, csak, hogy ebben az esetben a ponthatár egy pontos szám.
Mondjuk arra fogadsz, hogy kevesebb gól születik a mérközésen, mint kettõ, vagyis "under 2 goals", ebben az esetben a szelvényed nyertes, ha nem születik gól, vagy maximum egy gól születik a mérközésen. Ha pontosan két gól születik akkor visszakapod a tétnek az összegét, ha peddig több, mint két gól születik akkor meg a szelvényed vesztes.
Mivel pontosan 10 pont lett a meccsen így ha singlbe rakta volna vissza kapta volna a pénzét de mivel volt mellette egy másik fogadás is így 1 szorzóval számolt a rendszer.
Nõi meccseknél menyiszer van hogy valaki nyeri az elsõt,és után a másik simán hozza..de most persze nem! 😞 1 hete cumi egyfolytában 😞
Go Jeff Go!!!!
elég jo csak az a kérdés törökök még mindig bundázgatnak-e XD
v alaki rakja?
19/09/2011 10:25 CEST XXXXXX 643 HUF Nyertes Gyûjtõ 5.599 HUF
Labdarúgás CFR Cluj v FC VasluiMatch PricesCFR Cluj 1.833 Nyertes
Labdarúgás Rio Ave v Sporting CPMatch PricesSporting CP 1.80 Nyertes
Labdarúgás Besiktas v AnkaragucuMatch PricesBesiktas 1.30 Nyertes
Labdarúgás Ostrava v Sparta PragueMatch PricesSparta Prague 1.40 Nyertes
Labdarúgás Wisla Krakow v BelchatowMatch PricesWisla Krakow 1.45 Nyertes
Tuti van fogadóiroda, amelyik ezt simán betolta volna bukónak, és nem is magyaráztam volna érte, ha így cselekszik...Értelmezés kérdése....
Amúgy tök mind1, mert elment Arizonán az a 4k 😄😄😄