Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha döntenem kellene inkább blackburn siker ezt tuti nem rakom x-re😊)
tippmix945
Ez azt jelenti,hogy még nem kapott ki idén...pedig már többször közel állt hozzá.De meddig bírják még?

tippmix945
Ezt írtam én is 😄

És ez most mit jelent?😄 Vagy nyer most is, vagy végre nyer a Newcastle. Szóval csak ez elég kevés ahhoz, hogy bármire is fogadj a meccsen.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

sztem a newcastle ma nem szerez három pontot inkább x vagy 2-es
tippmix945
Húzza még a veretlenséget a Newcastle? <#nemtudom><#vigyor>

tippmix945
Három éve mindig a Blackburn nyert a Newcastle otthonában...

Meg is raktam 1X-re.😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

tippmix945
Newcastle-Blackburn X2 szerintetek?

hull soton derb 7 forduló 0x elõbb utóbb õk is ikszelnek miért ne most😊
Jah, hát ez mind igaz, csak el kell találni, hogy melyik fordulóban lesz sok X😊.

ilyen a sorsolás hol egysem hol hat bár nem lenne jó olyankor megtenni mikor egy x sem születik
amúgy meg minél több mecsre teszel egy ligán belül annál tutibb hogy esik bele x
igaz de nézd meg a 4-ik és 5-ik fordulót
mindkettõben 6 döntetlen
Jah, de épp ez az, hogy egy ligán belül eltalálni, ennyi döntetlent...

jaja csakúgy mint tegnap
a 7döntetlenbõl 3 bejött
1400ft-ból 1800ft nem nagy összeg de ha jobban játszanak lehetett volna szebb is a vége
Shep
Statot nézni és értelmezni bizonyos dolgokat nem ugyanaz. KULTÚRA!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azt nem tudja valaki, hogy a sportingon a flash kaszinóban nyert pénz hova kerül, mert hogy a számlámra nem az tuti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak úgy mint tegnap a francia 2 ?😄

Angol League Championship
mai forduló minden mérkõzés döntetlen
kivéve:
West Ham - Peterborough
Birmingham - Barnsley
AlieN911
1 szelo, eddig jól áll xDD ingyenfogadást kaptam...

Stoke - Manchester United
Meccs eredmény : Manchester Utd (Nyereményszorzók : 1,55)

Bayern München - Bayer Leverkusen
Meccs eredmény : Bayern München (Nyereményszorzók : 1,33)

Elche - Almeria
Félidõ / Teljes játékidõ : Alm. / Alm. (Nyereményszorzók : 6,00)

12,37 - 265,50 Ft - 3284,24 Ft

2. szelo, ez már éles:

Juan Ignacio Chela - Pablo Andujar
Meccsgyõztes : J. Chela (Nyereményszorzók : 1,40)

Filippo Volandri - Florian Mayer
Meccsgyõztes : F. Mayer (Nyereményszorzók : 1,40)

1,96 - 10600,00 Ft - 20776,00 Ft

Hajráááááá

Honda - The Power of Dreams

tippmix945
*francia 😄

tippmix945
Ja,az Inter 1.9-ért nem éri meg,simán kikaphat...
A Montpellier szerintem is veri a PSG-t,elnézve utóbbi Evian elleni idegenbeli és Nice elleni hazai vergõdését és a Montpellier formáját....
A Napolit is adom,az Evian szerintem ki fog kapni...bár úgy vettem észre,hogy a franci tippeid jönni szoktak.<#eljen><#taps>

tippmix945
Hát én például a Hamburg-gal és a Köln-nel vagyok így.Ha rájuk fogadok,kikapnak,ha ellenük teszek nyernek.Hihetetlen.

inter hulladék , nem szabad rájuk tenni...

evian, montpellier,napoli win
overes szelóra meg (értsd, mérkõzések és nem adott csapat overt gondoltam)
city , bayern , sevilla , milan, lyon , napoli , arsenal , ajax 1.5 over

city,napoli,ajax , talán 2.5 over is jó

de a semmitõl mégis több...
de a stat. nézésen és az utánanézésen kívül még mi a faszomat kéne csinálni? 😮
WuFraZselic
MU, Valenciára holnap nem tennék. mindkét meccs 1X

Schalke, City, Inter, Sporting, esetleg Bruges/Pool/Milan egyike, 5 körüli szorzó

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

passatgt
Yokohama F. Marinos - Vegalta Sendai (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen ? 1000.00 1.18
Imbabura - Olmedo (A 2-es csapat szerez gólt?) igen ? 1000.00 1.38
Sporting Kansas City - Philadelphia Union (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen ? 1000.00 1.16
Iquique - Union Espanola (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen ? 1000.00 1.23
Goias - Salgueiro (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen ? 1000.00 1.08
Boa - Criciuma (A 2-es csapat szerez gólt?) igen ? 1000.00 1.45
Parana - Nautico (A 2-es csapat szerez gólt?) igen ? 1000.00 1.35
La Serena - Huachipato (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen ? 1000.00 1.14
Manta FC - LDU loja (A 2-es csapat szerez gólt?) nem ? 1000.00 2.95
Audax Italiano - Union La Calera (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen ? 1000.00 1.10

Shep
Ja és utánanézni, meg statokat nézni mindenki tud az nem jelent semmit. Hiába olvasok el egy kötésmintát nem fogom tudni megkötni a ruhadarabot. Nyilván kicsit sarkalatos volt a példa de a lényeg érthetõ.

Shep
400-ból 0 nyertes az már nem balszerencse ott többrõl van szó. Ha normálisan fogadna, felállítana bizonyos szabályokat akkor nem azt mondom, hogy pluszban lenne de elkezdene nyeregetni. Azzal amit õ csinál egyértelmû ,hogy csak bukni lehet.

felesleges! nem kell arra fogni , hogy átgondolatlanul rak valamire is hiszen írta h utánanézett, statokat lesett...stb
egyszerû a képlet! Van olyan ember akinek nincs szerencséje, neki a fogadáshoz nincs egy szemerkényi szerencséje sem.
Ez olyan ,hogy adott csapatnak nyernie kéne , de ilyenkor mikor weed rak elõjön az a szitu mikor a jobb csapat lõ 4-5 kapufát , büntetõt kihagy, labdabirtoklás 80-20 és a vendég csapat egy pl gólt lõ egy kontrából 😄

Effe88
na végül 8-2 lett a mérleg😄😄

tippmix945
Még jó,hogy ezek közül egyiket sem tettem.<#idiota><#idiota>
A Valencia szerintem leikszel,a Schalke meccsre meglepit érzek. 😄

passatgt
LB Châteauroux - US Boulogne

X kellett, 95. percben lett 2-1<#zavart2>

szomferi
nem mindet, csak egyet-kettõt 😄
de akár a Valenciát is rakhatja kevesebb pénzzel, valamiért ajándéknak érzem ezt a magas szorzót érte... feltéve ha nyernek 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ezaz gratulálok baszki beszéld rá az összes ilyen meccsre hogy az egész forum bukjon...zseniális O.o

szomferi
miért érzem ennyire hogy holnap idegenben veri a Valencia a Sevillát? 2,75x mixen...

weed, én ha nagy pénzben játszanék, a MU-t megtenném /1,45/, esetleg a City-t 1,36-ért, a Bayern is jó választás lehet holnapra szerintem, Schalke úgyszintén, kéziben a Kiel, van választék... igaz hogy ezek nem 1,6-2x odds közé esnek, olyan meccsekbõl talán a Spurs és a Valencia lehet nyerõ amit érzek...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
hoki... azt lehetetlen átlátni ember 😄

shep: bocs fõnök 😄

Shep

Nem tudom az Interben én most bízok, edzõváltás azért csak edzõváltás. A bajuk pedig eddig az volt, hogy Gasperini valami elképesztõ idióta rendszerben játszatta õket, aminek már vége.

A Marseilles meccset én meg megmondom õszintén hasraütésre raktam be, bár a Marseilles most tán javuló tendenciát mutat.
w77d
már csak a nagy számok törvénye alapján illene bejönni legalább 1-nek. És nem 5-6 meccseket tettem egy szelóra, hanem 2-3, vagy 1db... És néztem statisztikát, azok alapján simán kellett volna hoznia mindegyiknek. Olyan pl, hogy jégkorong multkor egyik csapat vendégként 1-5-re verte elõzõleg akivel játszott, otthon pedig 2-6-ra kikapott. Ilyenekbõl egy csomó van. Meg olyan, hogy meccsenként átlagba 3-4-et rúg egy cspat, teszek hogy rúg egy nyûves gólt és nem rúg, pedig akivel játszik, annak mindenki rúg minden meccsen. Egyszerûen nem tudom mi lenne az átgondolt fogadás ilyenek mellett...

kérlek hétvégére netegyél szelvényt!!!!!
inkább hivd fel luminit hogy szabaditsa rád a pénzenergiát! :ADS😄AS😄SA:
de tényleg! nemvicc! mármint hogy netegyél szelvényt hétvégére légyszi...jah és a másik se xd

Shep
Nekem kell a Patricks de ha most kiabáltad mindenkinek megmondom ,hogy kínai vackokat árulsz 😄

szomferi
igen, ezzel legalább nyerni is lehet 😄
mára az Altach és a St. Patricks jó választás volt, egy másik fórumon tárgyaltuk, ahogy látom itt senki se vette észre ezt a meccset

Shep
Próbáld már ki azt, hogy 10 napon át csak 1 szelvényt adsz fel amin 1db 1,6-2 körüli szorzós meccs van!

tippmix945
Szerintem ne rakj a hétvégén,fõleg ne azokra a csapatokra,amikre én 😄 😄 😄

Shep
Átgondolatlanul, szervezetlenül fogadásnak ez a vége de ezt is magyaráztam már neked.

w77d
figyelj sokat tettem olyanokra, ami szerintetek egyértelmû (bár utána lelkesen tagadta mindenki, helyette ment a váratlanul bejött meccsekre az ajándék szócska dobálás). Próbáltam rakni papíron esélyesekre. Próbáltam meglepetés gyanúsakra. Próbáltam overre. Próbáltam "szerez gólt ez meg az a csapat"-ra. Próbáltam páros vagy páratlan gólra. Tettem 1X-be, meg X2-be. Tettem szöglet overre vagy underre. Volt, hogy ezeket egy napon belül halmoztam. Volt, hogy kombiba tettem õket, volt hogy egyenesbe és volt, hogy egyenként.
Kb 400 szelvénybõl nyertes: 0

asszem elmegyek valami bocsorkányhoz, mert el vagyok átkozva..

tippmix945
Hát nem tudom,tavaly 0-0 volt a Bologna-Inter,és azért köze nincs a mostani Internek a tavalyihoz,most a Bologna a Juve ellen is jó volt idegenben.
A Marseille tavaly is kikapott a Valenciennes-tõl,idén pedig csak árnyéka tavalyi önmagának,akkor miért nyerne? 😄
Az Arsenal-Bolton meg akkor legyen háromesélyes 😄

Nem tudom az Arse már a Blackburn ellen se volt rossz, csak a 2 öngól. Internél meg edzõváltás volt ilyenkor jók szoktak lenni, meg ha nem nyernek talán pápá bajnokság.
Shep
Hát akkor valamit piszok szarul csinálsz csak nem akarod felfogni egyszerûbb a bundára, meg mit tudom én mire fogni.