Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

törvénytisztelõ állampolgár<#hehe>

szerintem itt akinek tök semleges ez az egész az weed 😄 õ mégjobban rányomul a mixre és kész 😄
Shep
Hát szerintem is szar taktika de van akinek ez bejön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én nem is fogadtam 18 éves kor alatt. Mióta fogadok azóta mindig is neten tettem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
ááá
nekem ehez nincs türelmem ennyi erõvel el is égethetnám a pénzem😄😄😄
rakjak meg 10 meccset aztán talán nyerek 8-kt persze nem egyen úgy is elmenne😄😄😄
szar ahogy van az egész helyzet de hátha

buldozer99
istenem miért vagyok ilyen könnyen befolyásolható, tudtam hogy az inter nyerni fog, be is írtam több fórumra is, erre lebeszélnek róla az INTERESEK! picsába😄 na majd holnap!

Forca Barca

yah , te kellenél oda 😄

egyébként meg míg nem voltál 18 illetve kurva régen se lehetett online fogadni , most ha ez bekövetkezik akkor megint ez lesz 😄
de te sokszor eddig is kimenetelre fogadtál vagy tévedek ?
a kínálat 80%a single-ba fogadható , szóval annyira nem lesz para 😄 bár a gól lövés , az overek hiányozni fognak , no meg nekem az a rohadt fasza élõ fogadás fog hiányozni :S
kurva fura lesz újra nem liveba fogadni :S
no mind1 , remélem valami megoldást fognak találni
Shep
Nekem nem lenne bajo ma mixel ha nem lenne ilyen hót szar a kínálatuk, meg igénytelen az egész. Nem igaz, hogy nincsen 1-2 milliójuk egy normális oldal elkészíttetésére.

Shep
Lelessük VPersie szelváényeit és a vsztes meccset kiahgyjuk 😊

Hát ja annyi, hogy a fogadásra is ki kellene terjeszteni. 100% állítom nem 1 iroda belemenne inkább kifizeti a 20%-ot... És akkor havonta kapná az állam a zsét. Így meg az lesz, hogy csak poker? Hát a franc fog csak miattunk új oldal csinálni, akkor semmi azt pápá 😄

Majd megszokjuk, ha nem lesz csak mix 😄😄

Effe88
hát ez az kurvára nem vicces:S

Shep
Bár olyan embernek magyarázni aki csak nulla közel játszadozik annak mindegy de akinek tényleg volt ebbõl havi plusza annak marhára nem mindegy.

Shep
Meg lehet csak nem látom hol fognak a miliárdok bejönni, mert õk ugye úgy kalkuláltak. Balfékeke ezek, értelmesebben is csinálni úgyhogy mindenki jól járjon és nekik is meglett volna a sok sok milliójuk de hát hülyék ezek hozzá.

😄 Szoktam ott fogadni 😄 De most mit lehet erre mondani baszod? Valahol meg lehet õket érteni.... tény nekünk ez szívás 😄, de valahol akkor is meg lehet õket érteni 😄

Effe88
és velem mi lesz...vége a fasza kis taktikámnak..elég sok pénztõl fogok így elesni ami ráadásul késõbb még több lett volna valószínû:S:S:S
még reménykedem hátha....

Shep
Akkor majd ha jan elsejétõl csak a mixen tudsz majd fogadni akkor ezt mondd, hogy jól tették, hogy belementek.

Shep
Úgyhogy én már finomítom a módszereimet a mixre nehogy hidegzuhany érjen január elsején. Öcsém mi lesz velem ha nem tudom majd nézni az angol lovit akár csak felvételrõl is.

Hát jól tették, hogy belementek.... Azokba az országokba az állami szrt biztos nem a mi szintünkön van 😄😄😄 Amúgy te ülnél ott és pár 100 milliárdos hiányhoz kellene pénz szerezni, te is belemennél :_D

Shep
Hát 2-3 oldalon és egyik sem ér fel ahhoz a kínálathoz ami elõtte volt, vagy ami pl csak a sportingbeten van. Ilyen betclic szintû szarjuk van, mert pl. a Betclic is megvette oda a licenszet. De a gond továbbra is az, hogy a sportfogadás illegális maradt vasgyis csak a fosmixen hjátszhatnánk elvileg és félek ,hogy képesek és tényleg letiltják a kinti oldalakat.

Shep
Mibe ne menne bele? Franciák, olaszok mindbe belementek. Az Unió csak egy jól csengõ valami ami gyakorlatilag nulla ráhatással bír az ilyen dolgokra.

Effe88
de végül is akkor még is fogadhatnak nem??

Effe88
unió ehez kevés😄😄
orbán nagy diktátornak hiszi magát szembe megy velük
szemet kilöüvetni se lehetett volna aztán tudjuk mi lett stb.
elbaszott egy ország ez

Kizártnak tartom, hogy az UNIÓ belemenjen.... de ezt a cikkben is feszegetik... Már eleve az is poén megtiltják reklám Uniós szabályok szerint nem lehetne szerintem 😄

Shep
Franciák nem játszhatnak pl. szinte sehol csak 1-2 helyen akik megvették hozzájuk a licenszet pl. Party csoport.

Shep
Még szerencse, hogy nem vagy 😊 Azért mert nem ismerem a SZRT dolgait szar ember vagyok, hát na vállalom. Tájékozottságról meg ne beszéljünk inkább ha kérhetlek. A többit meg kösz, akkor ez így egy nagy szar.

Effe88
de amúgy továbbra is kérdezem hogy ti tudok még egy olyan országot rajtunk kívól persze aki blokkol vagy tilt bármi féle oldalt ???😄😄😄(jelen esetben ugye fogadóirodák oldalait
jó most kínát meg észak kooreát és egyébb fantasztikus országokat ne vegyetek figyelembe😄😄:
szóval...

gps4everyone
2:3 Inter

öcséd a tudod kicsodád 😄
attól ,hogy valamit csak papíron játszok attól függetlenül lehet tájékozódni...
pl. még nem fogadtam bwinen attól tudtam ,hogy mennyi a min. ki befizetés, lehetõség...stb 😊

nem lehet keverni!
vagy mixezel vagy maxozol.
Shep
A lovi még ok de a online póker az évszázad átverése.

Shep
Csak az a baj, hogy amit elfogadtak továbbra is csak a pókerrõl és lóversenyfogadásról szól ergo ha teszem azt a 365 belemegy a buliba max lovira fogadhatsz náluk. Jó buli lesz mi?

Effe88
hát de baszhatjuk ha esetleg bele is megy egy iroda én nem fogok pókerezni meg lovizni:SS:S:

Shep
Hát öcsém csak papíron mixeltem neten sosem raktam náluk semmit. Na de akkor kerszt kérdés mixet a maxxal lehet-e keverni, mert elég sok minden csak az egyiken van a másikon meg nincs.

Shep
Utolsó mondat csak mese, mit csinált az unió mikor lenyulták a pénzünket tavaly szeptemberben, semmit. Ezt is le fogja szarni, úgyhogy a sportfogadás továbbra is illegális lesz a külföldi irodáknál, viszont ugye itt jön képbe az ,hogy olyan oldalak akik esetleg megveszik a licenszet és sportfogadni is lehet náluk (jórészt azért fõleg ilyen oldalak vannak) azok, majd külön oldalt üzemletetnek nekünk ,hogy csak pókerezni tudjon a sok hülye és fogadni ne, vagy nem tudom. Másik variáció, hogy szarik az összes terem bele és körberöhögi ezeket a hülyéket és kitiltanak minket. Esetleg nem tiltanak és minden marad a régiben. Vagy nem tiltanak de az országban letiltják az összes külföldi iroda elérhetõségét vagyis szintén no játék, mert ha úgy tiltanak akkor állítólag nem lehet vpnnel meg egyéb okosságokkal megkerülni.

Effe88
várható volt mert ha megcsinálnák bet365-re pl, akkor azon nyerni is lehetne így meg marad a kimenetel meg a többi baromság nagy szopás az egész

Effe88
köszi
kurva anyukat!!!

Eleve halálra volt ítélve az szrt-s dolog, 10 éves lemaradásuk van min a külföldi irodákhoz képest... Nem tudták volna felvenni a versenyt... Sokkal egyszerûbb inkább az, ha adót fizettetnek a külföldi irodákkal és ezáltal mûködhetnek + a nyeremények is adómentessé válnak. Ami meg a játékosoknak jó...

Az már más kérdés melyik iroda megy ebbe bele. Marha egyszerû a képlet. Irodák kb 2 perc alatt meg tudják nézni mennyi a bevételük pl Magyarországról. Ezután csak fel kell tenni a kérdést perkálunk e 20% adót, és marad 80%unk vagy nem perkálunk de akkor elesünk a 80-tól is....

be lett nyelve? megint valakik UJ AMG-s merciket vettek?

eléggé, azért azt hittem ennél tájékozottabb vagy !
Zrt online oldalán az összes szerencsejátékra lehet fogadni!
luxor,lottó,totó,mix,max...minden!
Shep
Ja amúgy másik fórumon azt írta valaki ,hogy a SZRT-s online projekt állítólag le lett fújva mivel a rá szánt lóvé be lett nyelve. Ha igaz akkor ennyit a decemberi indulásról. Marad a fosmix. Neten amúgy nem tudok a mixes kínálatra fogadni csak a maxosra, vagy tévedek?

ezaz ,hogy ennyi erõvel bedobhatta volna a linket is..
meg találtam , tessék
a lényeg!

Benyújtotta Rogán Antal az online szerencsejátékok szabályozásáról szóló törvénytervezetet. E szerint a játékszervezõknek nem kell magyarországi székhely, de engedélyeztetniük kell a mûködést. A javaslat viszont a játékszervezésbe csak a kártyát és a lóversenyt emeli be, a sportfogadáshoz és a kaszinójátékhoz nem nyúl.

A tervezetbõl érdekes módon teljes mértékben kimaradt a sportfogadás és a kaszinójáték, a szervezõk csak kártyajátékot és lóversenyfogadást kínálhatnak. Ez nagyon furcsa, hiszen mennyivel lehet a lovi biztonságosabb, mint egy kézilabdameccs eredményének megtippelése − tette fel a kérdést egyik érintett forrásunk. Az unió várhatóan nem fog támogatni ilyen különbségtételt, vagyis akár hónapok alatt bekerülhet a sportfogadás és a kaszinó is a körbe.
Effe88
linket már 😊
nem találom és érdekel😄😄

Shep
hvg.hu pl. de itt az sg-n is van róla egy rövidebb cikk.

valami linket is dobhatnál vagy valami forrást h mi is tudjunk már róla 😄
Shep
Hát kurva érdekes ez a törvény amit ezek a ....-ok megszavaztak. Remélem mindnek tövig ég a haja, MOST! 😊

gps4everyone
ott a gólod 😊
De nyerjen az Inter

inter 0-2
megbukni látszik a napi tutim 😄D
fix hazait vártam , de hát 0-2 az 0-2
bár lille is 2vel ment mégis 2-2 lett!
félidõben kéne nagyon az a cszka gól...
bujcsik555
csak megvillogtattam a némettudásom xD

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

szomferi
verstehén? új faj? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

még a félidõben kérek egy cszka gólt!