Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2k-val akartam tenni a tétet de mondom legyünk túl az elsõ forgatáson!
65.percben raktam! gól a 78.percben született!
3.000 HUF Nyitott Egyszeri (4.950 HUF) Labdarúgás
Vostok v Taraz
Over/Under 1.5 Goals
Over
1.65 +1.5
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Hazai gól 1,47
(2-0) H 1,47
1X 2,45
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerencsére nekem is jött egy szeló
Schalke
PSV
Plzen (jégkorong)
Mannheim(jégkorong)
1000---> 5655Ft.😊

😄😄😄
2.Rubin Kazan v PAOK Saloniki : rubin over 0,5 - 1,45x
3. Rubin Kazan v PAOK Saloniki : Rubin over 1,5 - 1,7x
4. Rubin Kazan v PAOK Saloniki : over 3,5 - 2,1x
5. Schalke 04 v Maccabi Haifa : Half time over 1,5 - 1,65x
6. Twente v Wisla Krakow : hazai over 2,5
Schalke 04 v Maccabi Haifa : over 2,5
1,45x
7. Maccabi Tel Aviv v Dynamo Kiev : vendeg over 0,5
Tottenham v Shamrock : hazai over 2,5
2,19x
8. Maccabi Tel Aviv v Dynamo Kiev : hazai over 0,5 - 1,55x
9. Ronnie O' Sullivan v Ali Carter : Frame 4 win O' Sullivan - 1,61x
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Twente - Wisla Krakow H 1.35
8k -> 10,8k
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kedden elbuktam a BL-es szelómat Bayernen és a Benfica meccseken. Ezen a szelvényen volt még egy Zenit - Porto 2,5 over (ami jött), meg az Arsenal - Olympiakos 2 vagy 3- gól (ami szintén jött).
Meg akartam tenni nagy téttel, de nem mertem mert annyit buktam így is, hogy rengeteget.
Na mára feltettem egy 6/3-as kombit 20x200 Ft-al:
Kazan - PAOK H @1,52 (nem jött)
Lokomotiv Moszkva - Anderlecht H @1,73 (nem jött)
Metelist Kharkiv - AZ Alkmaar V @2,90 (nem jött)
Celtic - Udinese D @3,05 (jött)
hátra van még a Rapid Bukarest - PSV V @2,00
Athletic Bilbao - PSG V @2,62
muszáj ezeknek jönnie, hogy nyerjek valamit :|
ÁMEN!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
haver 30.000-ret tett Sporting CP-re . Mindig 1 meccset játszik, utolsó 5 meccsen 120k nyert ezért ma a 30k. Lehet átállok én is nagyobb tét egy meccs normális (1,7-2,2) szorzóra.
deant meg lehuzom xd
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Madrid idegenben még nem lõtt gólt sem !!!
ezt nevezik tapasztalatnak 😄 azt hittem neked van ilyened de tévedtem xD
na hajrá rubiny!!!!!
ha nem jön akkor ma nem tudok fogadni :S
"Ptk.204. § (1) Bírósági úton nem lehet érvényesíteni:
a) a játékból vagy fogadásból eredõ követeléseket, kivéve, ha a játékot vagy fogadást állami engedély alapján bonyolítják le;"
így ez lett!
jól jönne ha bejönne 😄
<div><div>Rubin Kazan v PAOK Saloniki Félidõ 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5)2.375
Lehetséges nyeremény 7.125 HUF
1 fogadás @
3.000 HUF
Összes tét: 3.000 HUF
Összes lehetséges nyeremény:
(téttel együtt)
7.125 HUF
valóban a feltételeknél csak azt nyomták oda amit a tájékoztatóban is!
de hát én azért próbálok olyat tenni, hogy ne bukjak.
"Nadeviszontmárazonban a betfairon ugyebár a játékosok egymás ellen fogadnak akkor, hogy is van ez, mert lényegében olyan, mintha fogadnék a szomszéddal, hogy nyer a Madrid õ meg azt mondná ,hogy nem ez asszem nem törvénytelen vagyis a BF-et elvileg legális kellene, hogy legyen. De javítson ki valaki aki jogban jobban otthon van!"
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">
</span>
hiába javítana ki bárki is ha meghoznak valami törvényt és ennek a bf is áldozata lesz akkor nincs mit tenni 😄 hiába tudjuk mi ,hogy legális meg elvileg sima ügy , ha a "nagyok" megálljt parancsolnak 😞