Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak én érzek így, vagy esetleg vki támogat az érzésemben? 😄
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Spanyolország - Skócia: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 2.27 --- 1.41 V
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
holnapra tippek a blogomon
hollandia 1:1 lesz
én ezt rakom meg!
105 Magyarország - Finnország: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,71
117 Dánia - Portugália: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,91
91 Németország - Belgium: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,49
Eredõ odds: 4,86649
Németország nyer , viszont szerintem Belgium egy gólt lõni fog így a 2.5 over jönni fog.
Finnek szintén 1 gólt lõni fognak , lehet 1:1 lesz de hajrá magyarok!!!
Dánia nyer , portugália gólt lõ = 2.5over sima ügy 😄 mert ugye 1-2 is lehet a végeredmény
1k megy rá 4.86k jöhet
horvát,török,ír gyõzelemmel 9.12es szorzót kapunk!
Dánia - Portugália D
Franciaország - Bosznia és Hercegovina D
Svájc - Montenegro V
?????????????????????
Vélemények 3/4be esetleg??
VÉÉJLLEEEMÉNYEEKK??
Ottawa - Minnesota
Pittsburgh - Florida
Columbus - Colorado
Carolina - Boston
Philadelphia - Vancouver
cesc fábregas
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bet365-ön akarok fogadni gyõztesre, és amikor rányomok, behoz valamit hogy kinek kell kezdenie? Wtf? Itt mit kell nyomni?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
bejött én nem gondoltam volna hogy ok gól lesz nyertél
jó tipp volt grat!
ferrari: te irtad , hogy all in 4-0as német gyõzelem , nem??? chaten...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB