Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
itthon elverjük hollandokat 3-1-re, idegenben meg 1-0-ra kikapunk és mi vagyunk elsõk
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Az almeira 09.23án 3-1re nyert idegenben , most hazai pályán szerintem megint nyerni fognak!
1,36 ért a továbbjutás bõven jó üzlet
Albacete - Alaves
mindkét csapat gólt lõ
Cordoba - Huesca
okt 1-én 1-0ra nyert idegenben a cordoba! Itt is azt várom ,hogy hazai közönség elõtt is sikerül a bravúr! (gyõzelem 1.68) tj. 1.3
depor gyõzelem veszélyes!
Mai nap Hála a magyaroknak (2.5over) elment az ezresem mixen!
holnap vissza kéne nyerni :D
215 Accrington (H) vagy Tranmere (V) jut tovább H 1,75
203 Almería - Elche H 1,78
200 Cordoba (H) vagy Huesca (V) jut tovább H 1,30
Eredõ odds: 4,04950
pénteken is és ma is a hosszabbítás utolsó percében vesztettem :@
2.5 overt gondoltam oda is de aztán ááá az 1-0 utan lehet játszanak 1-1es döntetlent és kész xD
az viszont durva ,hogy második félidõben 4 perc alatt 3 gól majd 0
dánia gyõzelem jött amit mondtam :DD ergo 2.5 over sima ügy de hogy a magyarokon nem jött a 3 gól az már vicc!
viszont jobb ez a 0-0 mintha 1-1 lett volna mert az 1-1 , 2-1 ill. 1-2es eredményt vártam
svédek nek nyerni kelett mert így egyene ágon kint vannak az eb-n mint legjobb 2.
Igazából ha hozunk valami jó formát, akkor 2. hely meglehet, hogy aztán a pótselejtezõben kikapjunk valami jobb válogatottól. :D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ezt meg banán írta a válgatott fórumba
"Vb-n kint leszünk,románok-törökök szarok..hollandokat itthon megcsapjuk.Többi meg selejt.Ennyi."
igazából jó lenne ha így lenne de hát reálisan kéne nézni a dolgokat:D:D:Dha csak pl a játékosokat hasonlítjuk össze a törököknél
mondjuk két példa
nuri sahin vs. hajnal:D:D dzsudzák vs. arda turan:D:D:D stb. stb.D::D
:D:D:D
Egyetértek ....
Hát leszophat ez az EB Selejtezõ :D
magyarok -> nem bírnak a finnekkel
azért igen, ez nem egy "ÉPPHOGY nem jutunk ki" volt :d
Na de Gundel szavaival élve: " Taktikus focit játszik a magyar"
:D:D:D:D:D:D
Nálam amik ilyenek, azok a hollandok, spanyolok, németek és... és más senki. :D
thx
20-30. perc lesz gól 4000 HUF -> 3*4000 -4000
30-40. perc lesz gól 8000 HUF -> 3*8000 -8000
Összesen: +18000 HUF
Az ilyen "giga" csapatok mindig lõnek 1 szarnak gólt az elsõ félidõben!