Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chelsea helyett a Bayern?
és akkor csak holnapi mind, az úgy nem lenne jó? 😊
valamiért nem szeretek többnapit egy szelvényre.. 😊
és akkor csak holnapi mind, az úgy nem lenne jó? 😊
valamiért nem szeretek többnapit egy szelvényre.. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Man Utd
Real Madrid
Man. City
Chelsea
Ezek a gyõzelmek mehetnek
mindekinek kell a pont Citynek és az Utd-nek különösen én 20 k val raktam
Real Madrid
Man. City
Chelsea
Ezek a gyõzelmek mehetnek
mindekinek kell a pont Citynek és az Utd-nek különösen én 20 k val raktam
Holnapra valami tipp?
BL-bõl vagy egyéb is jöhet.. 😊
( amúgy baselt nem merném megrakni, max X-re.. nemtudom miért😊)
BL-bõl vagy egyéb is jöhet.. 😊
( amúgy baselt nem merném megrakni, max X-re.. nemtudom miért😊)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
szerintem basel nyer
bayern nyer
manchester nyer
szerintem keress még egy meccs és inkább 3/4be
bayern nyer
manchester nyer
szerintem keress még egy meccs és inkább 3/4be
Áhh a Basel ?? jó csapat az a Basel x is benne van ebbe a meccsbe , de nem akarlak elbizonytalanítani
123 1 Basel - Benfica 3.05 3.15 2.00 V
119 1 Napoli - Bayern München 3.15 3.15 1.95 V
128 1 *(1-0) Otelul Galati - Manchester Utd. 3.90 3.85 1.51 V
4000-23556
mit gondoltok?
119 1 Napoli - Bayern München 3.15 3.15 1.95 V
128 1 *(1-0) Otelul Galati - Manchester Utd. 3.90 3.85 1.51 V
4000-23556
mit gondoltok?
Forca Barca
na monaco gólt akartam rakni erre nézem guingamp játékosát fölvégj a monaco kapusa
kiállítás tizi
na így megfontolom ezt a monaco gólt😊
kiállítás tizi
na így megfontolom ezt a monaco gólt😊
ja, nekem kellett volna a góljuk, nehogy rúgjanak már, faszom beléjük...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Én mit mondjak? 😄
Sittard meccs elõtt néztem, hogy a 2.5 overre van 1.50, mondom tuti bejön. Erre látom, hogy a Sittard támad, úgyhogy 2.5 over helyett megraktam a félidei vezetést. Vezettek is, majd félidõ elõtt fordított a másik csapat, közben a Sittard statja sokkal jobb volt. 😄DDDD
Sittard meccs elõtt néztem, hogy a 2.5 overre van 1.50, mondom tuti bejön. Erre látom, hogy a Sittard támad, úgyhogy 2.5 over helyett megraktam a félidei vezetést. Vezettek is, majd félidõ elõtt fordított a másik csapat, közben a Sittard statja sokkal jobb volt. 😄DDDD
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
figyelj 15 kapura lövésbõl 4x találták el a kaput, ráadásul állandóan náluk volt a labda.. egyértelmûen nem akartak rúgni, belefért neki, hogy egy meccset eladjanak..
5-ös szorzóért kellett volna a Horsenst tenni XXXD de nézzétek meg a meccs statisztikáját.. végig a köben uralja a meccset, de gólt nem rúg, csak kap kettõt XXD ezt hívják utcai nyelven bundának..
épp azon kezdtem el gondolkozni, hogy talán jobb lett volna csak gólra tenni.. de aztán az sem, mert az is bukta lett volna XD
szerintem jó tippek voltak de onnantól kezdve hogy te megraktad õket...áá onnantól halott ügy😄😄😄
FC Köbenhavn gyönyörûen ki fog kapni...
mondtam is, hogy õk kiszopnak sajna, nem értem pedig, papíron sima köben gyõzelem lett volna...
megtettem amit írtál itt 4 tippet egész jó tippek voltak de nem láttom rá az esélyt hogy fordítanának
fener vezet, malmo vezet, sundsvall fordítani fog, köben valszeg bukó😄, atletico meg majd kiderül😄
Mégse :AS😄AS😄:ASD:AS😄:AS:
Na ez elment -5K 😄😄
örülj, ha egyel is nyernek!
idén még nem játszottak döntetlent 😄DD
city-mu-newcastle meg idén veretlen...
newcastle azért nem az a fajta csapat aki egy idényben nem szeret jó pár alkalommal vereséget szenvedni ,szóval lassan eljön az õ idejük is 😄
city-mu-newcastle meg idén veretlen...
newcastle azért nem az a fajta csapat aki egy idényben nem szeret jó pár alkalommal vereséget szenvedni ,szóval lassan eljön az õ idejük is 😄
neccesek szerintem, de megraktam systembe, ha egy kiesik tuti veszteni fogok, de legalább nem mindent.D
genk-nicosia-plzen
ha valaki véletlen miközben böngészi a fogadási ajánlatokat és látja, hogy ezen 3 csapat góljára mennyit adnak akkor írja már be! Szerintem lõnek gólt , lehet nem az összes de esélyes..
ha valaki véletlen miközben böngészi a fogadási ajánlatokat és látja, hogy ezen 3 csapat góljára mennyit adnak akkor írja már be! Szerintem lõnek gólt , lehet nem az összes de esélyes..
lyon kipotyog mint a szar a liberobol...
BL-re a tippjeim!
109 CSZKA Moszkva - Trabzonspor: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
110 Lille - Internazionale H 2,20
122 Napoli - Bayern München: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
192 Marseille - Arsenal: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
197 Porto - Apoel Nicosia: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,65
201 Sahtar Doneck - Zenit Szentpétervár: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
Eredõ odds: 32,51554
CSZKA meccsre ha overt rakok akkor nem jön és játszanak egy under 2.5et 😄DD Szóval ez veszélyes.
Bayern gyõzelmet várok de napoli gólt is így az overnek jönnie kéne.
Marseille sztem nyer , de arsenalnak drukkolok! Múltkor is az õ 2.5 overük miatt nem nyertem ,remélem most helyre hozzák az akkori hibát.
Porto siman nyerni fog.
Sahtar szintén nyerni fog szerintem de a zenit gólt fog lõni így inkább 2.5overre fogadok.
A legbiztosabbra a bl meccsek közül az inter vereséget érzem!
Hétvégén is vártam ,hogy kifognak kapni Cataniaban és ez jött is...
Jelenleg elég szar formát mutat az Inter így a Lillenak hazai közönség elõtt simán vernie kéne az Intert ! Ugye múltkor is biztos voltam az Inter vereségben és láthattuk mi lett a végeredmény...
Ez a szelvény egy 200ast simám megér , viszont ha kétesélyben kéne mondani meccseket akkor ezeket mondanám: (kétesély ,bocs inkább DNB mert jobban érzem a hazai gyõzelmet mintsem a döntetlent)
Marseille-Lille-Sahtar-Bayern
az a baj ,hogy a tutibb meccsekre annyira alacsony a szorzó ,hogy egyszerûen nem éri megjátszani õket..
(city-barca-mu , a realra meg roppant pici a szorzó ahhoz képest , hogy a lyon simán okozhat meglepit - ki tudja , lehet a tavalyi real tj csak egyszeri és egyenlõre megismételhetetlen esemény volt a közeljövõre nézve? -
109 CSZKA Moszkva - Trabzonspor: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
110 Lille - Internazionale H 2,20
122 Napoli - Bayern München: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
192 Marseille - Arsenal: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
197 Porto - Apoel Nicosia: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,65
201 Sahtar Doneck - Zenit Szentpétervár: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
Eredõ odds: 32,51554
CSZKA meccsre ha overt rakok akkor nem jön és játszanak egy under 2.5et 😄DD Szóval ez veszélyes.
Bayern gyõzelmet várok de napoli gólt is így az overnek jönnie kéne.
Marseille sztem nyer , de arsenalnak drukkolok! Múltkor is az õ 2.5 overük miatt nem nyertem ,remélem most helyre hozzák az akkori hibát.
Porto siman nyerni fog.
Sahtar szintén nyerni fog szerintem de a zenit gólt fog lõni így inkább 2.5overre fogadok.
A legbiztosabbra a bl meccsek közül az inter vereséget érzem!
Hétvégén is vártam ,hogy kifognak kapni Cataniaban és ez jött is...
Jelenleg elég szar formát mutat az Inter így a Lillenak hazai közönség elõtt simán vernie kéne az Intert ! Ugye múltkor is biztos voltam az Inter vereségben és láthattuk mi lett a végeredmény...
Ez a szelvény egy 200ast simám megér , viszont ha kétesélyben kéne mondani meccseket akkor ezeket mondanám: (kétesély ,bocs inkább DNB mert jobban érzem a hazai gyõzelmet mintsem a döntetlent)
Marseille-Lille-Sahtar-Bayern
az a baj ,hogy a tutibb meccsekre annyira alacsony a szorzó ,hogy egyszerûen nem éri megjátszani õket..
(city-barca-mu , a realra meg roppant pici a szorzó ahhoz képest , hogy a lyon simán okozhat meglepit - ki tudja , lehet a tavalyi real tj csak egyszeri és egyenlõre megismételhetetlen esemény volt a közeljövõre nézve? -