Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az az igazság, hogy régóta nem játszottam és péntek-szombatra tettem egy
CSZKA Mo., Leverkusen, Schalke, Milan, Paris Sg szelvény 1000Ft-al- 15,7-es szorzóval.
Bejött minden és az egészet feltettem a Tottenham, Anderlecht, Lille Sporting meccsekre. 15.000 X 5,28 -as szorzóval.
Szal jó lenne ha bejönne😄
CSZKA Mo., Leverkusen, Schalke, Milan, Paris Sg szelvény 1000Ft-al- 15,7-es szorzóval.
Bejött minden és az egészet feltettem a Tottenham, Anderlecht, Lille Sporting meccsekre. 15.000 X 5,28 -as szorzóval.
Szal jó lenne ha bejönne😄
19:00 Estud.Tecos-Cruz Azul=2 @2,60 League:Mexico
18:00 Start-Grenland=1 @2,50 League:Norway
Total Odd:7.20!!!
MAX BET!!!
Höhh.. 😊
18:00 Start-Grenland=1 @2,50 League:Norway
Total Odd:7.20!!!
MAX BET!!!
Höhh.. 😊
úgy tûnik, hogy a levante is elszenvedi elsõ bajnoki vereségét 😄
TURQIA 1.LIGA
BESITKAS-SIVASSPOR 2/2
FILLON NE 18H!!
KOEF:14.50!! ezt mostrakta be.. reggel még 2/1 re rakta szóval a 2/2:11 oddsz 2/1: 30. oddsz lehet beprobalom 😊)
BESITKAS-SIVASSPOR 2/2
FILLON NE 18H!!
KOEF:14.50!! ezt mostrakta be.. reggel még 2/1 re rakta szóval a 2/2:11 oddsz 2/1: 30. oddsz lehet beprobalom 😊)
forrás ? 😄
Ha a Debrecen nyer, akkor csak a Real hendivel ment el a 23-as szorzóm.... Köszi Margit.
MATCH: Lumezane-Viaredjo
TIP: X/1
ODD: 5.20
TIME: 14:30
LEAGUE: Italy C1A
STAKE: 100% késön irtam be 40' 0-0 😄
TIP: X/1
ODD: 5.20
TIME: 14:30
LEAGUE: Italy C1A
STAKE: 100% késön irtam be 40' 0-0 😄
ez nevezhetõ ajándék eredménynek? XXD
Amerikai döntés miatt ez van (szerencsére 😊)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki meg tudja magyarázni,hogy a Tottenham-QPR meccset miért teszik elég sokan vendégre(több helyen láttam)?
Osasuna-Levante:az Osasuna nem túl jól teljesít hazai pályán idén,a Levante pedig elég jó formában játszik mostanában...
török foci? ráadásul galata meccs? hááát,szurkolok neked....
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hohóóó most látom én raktam mára egy graafschap-vitesse X2-t,meg is feledkeztem róla,79.perc 0-1,10 perc alatt remélem nem basszák el.3000---->3750
malaga gól szerintem simaliba,osasuna-levante mostmár érik egy levante bukás fix 1X,hamburg-lautern 1X vagy H gól,Parma-Cesena fix 1X,Udinese-Palermo na itt bármi lehet,angol 2.osztályhoz nem értek,groningen-feyenoord mindkét csapat lõ gólt,nec-utrecht szintén,heracles-AZ X2,guimaraes-rio ave under 2.5,siófok-fradi X2,
tippek a blogomon dicsak!!!!
ez mi a bráner, hogy a steelers - patriots meccs helyett a sport1 a 49ers - cle browns meccset adja?
amikor egyértelmûen alázni fog a patriots akkor persze hogy azt a meccset kell adni, hogy ne kelljen izgulni a nézõnek, de amint valami nagyobb ellenfél van máris keresünk valami mást?
amikor egyértelmûen alázni fog a patriots akkor persze hogy azt a meccset kell adni, hogy ne kelljen izgulni a nézõnek, de amint valami nagyobb ellenfél van máris keresünk valami mást?