Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

mintha nem írtam volna már pár embernek ,hogy hülye vagy ...stb.
weed is hányszor megkapta , hogy te "hülye vagy h ennyi meccset raksz..stb) még se reagált rá hisztis kislányként mint te. Másnak is írtam már pl. hülye vagy ,hogy hendikeppel mered megtenni x meccset és az az illetõ se sértõdött be ennyire mint te , szóval biztosan velem van a gond! De több ilyen nem lesz.
komolyan ha tudom ,hogy a hülye szóra így reagálsz akkor azt írtam volna h butuska 😄
de érzékeny lelkû lettél 😞
a törölgetést meg ne nagyítsd fel légyszíves csak azt törlöm ami nem a topicba való.
am 3-5 munkanapot írnak ugye? na már most az nem lehet ,hogy az 5. munkanap pont szombatra esett így azért nem fizettek ki és majd holnap tudnának?
am fura mert én mindig idõben megkaptam a pénzem ( banki utalással)
tegnap is te kezted meg szferike
berakok egy szelvényt erre jösz a lehülyézéssel hozzád se szóóültam ember
ez itt a gond
de fátylat rá
a tétjeimmel tisztában lehetsz , max 500asokat szoktam rakni szóval kurva nagy ész kellett kikövetkeztetni ,hogy nem valami nagy összeget raktam fel rá 😄DD
leszállhatnál a témáról 😊
csetban fel lesz oldva csak legközelebb viselkedj normálisan! mielõtt ebbe is belekötsz csak azért tiltottalak ki mert a topicba beírtál valamit flame keltõ hsz-t majd szóvá tettem neked erre te csak annyit reagáltál ,hogy " úgyis beírom ha elmégy "
...
Ügye már 9napja vártam a kifizetésre és kíváncsivá tett a supportnál az a kérelem,hogy:Kifizetés megszakítása. Leginkább arra voltam kíváncsi,hogy milyen gyorsan reagálnak rá...kb 20-25perc...
<#kocsog>#kocsog> egy banda 😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
de gondolom nem lehetett valami nagy összeg hogy itt terelsz😄😄😄
csetbanomat meg old fel😄😄😄
viszont egy ideje skrillnek nevezik de ez csak név
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ma burnley talán ikszel míg a bari idegenben verni fogja a grossetot , ez elég halvány megérzés!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
cesc fábregas
(Játékidõ eredménye) 11/01/2011 Egyik sem 1.57 Függõben
2 Arsenal Arsenal v Marseille
(Játékidõ eredménye) 11/01/2011 Egyik sem 1.61 Függõben
Többszörös
Fogadás típusa Fogadások száma Tétegység Tét Nyer. Nyereség
2-es gyûjtõ 1 10 000,01 10 000,01 15 384,58
én is a mb-es korszakom elõtt így reagáltam mint te de mióta van mb minden más 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez H szerintem, 0-0 vagy 0-1 lesz
Forca Barca
Én ezeket gondoltam:
AC Milan
Chelsa -1
Barcelona
Bayer München
Arsenal
x6.21
durván az oldal közepe fele találod ! (nincs fogadás döntetlenre alatt kb)
112 Zenit Szentpétervár - Sahtar Doneck: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,72
125 Valencia - Leverkusen: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,72
131 Arsenal - Marseille H 1,65
Eredõ odds: 4,88136
Zenit meccstõl félek, elég gyakorta elõ szokott fordulni az miszerint ha az odavágón sok gól esik akkor a visszavágón ennek ellenkezõje fordul elõ.
Legbiztosabbra az arsenal gyõzelmét érzem! Ettõl viszont csak azért félek mert a múlt héten a Lille-Inter meccsen a hazai sikert vártam mint a hét tuti bl tippje és láttuk mi lett a végeredmény ( 0:1)
darksector.:
hendikepp eredmény címszó alatt fut.
Bate Borisov - AC Milan V
és
Genk - Chelsa V
meccs jonak igérkezik....nem?
mármin mától hlnap 3-ig, mert azokbol válogatnék mig nézem a filmet 😛
😊
52 Stoke - Newcastle: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,82
57 Sevilla - Granada: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,71
46 Fürth - Braunschweig: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,72
Eredõ odds: 5,35298
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
mind1, azért szólhattál volna ,hogy regizel és küldjek ajánlatkódot 😄DDD
ma különösen jók voltak
életembe egyszer a betclikcen próáltam ki +6ks visszafizetési garancia volt akkor kiszedtem onnan 18k-t😄😄😄 nem érdekelenek a bónuszok evvan
na hajrá még 1 gólt a sevilla meccsre!!