Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Úgy néz ki H lesz.. - Köszi Csodalámpás 😄DD
Manchester-ben épphogy kiszenvedte a gyõzelmet a City egy tizenegyessel,akkor most miért nyerne? 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Az Inter nem jó hazai pályán idén.
cesc fábregas
178 Villarreal - Manchester City: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,72
183 Bayern München - Napoli: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,61
191 Trabzonspor - CSZKA Moszkva: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
210 Lyon - Real Madrid: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,70
Eredõ odds: 8,42668
múltkor inter vereség volt az alap , most szerintem nyernek és eléggé biztos de az interre se fogadok mert mikor megrakom õket akkor nem hozzák azt ami nekem kell ! jobb kihagyni.. bár oda is 2.5 overt várok.
bayerntõl 3-1es gyõzelmet
city-tõl talán egy gyõzelmet de bl-ben akár ki is kaphatnak
trabzonsport gyõzelmet vártam az odavágón is , szóval ezek után alap a gyõzelmük hazai pályán (2-1)
lyon gólt lõ , mix és sok ember a real gyõzelmét várja így az over alap.
csak mond meg miért nézed a fos antifocit és miért nem kapcsoltad ki?
rájöttem , szereted a szadot 😄D imádod magad kínozni...
max jó szorzó van rájuk akkor fogadok és kész 😄
hétvégén wba x2-t lehet megtolom azt csõ 😄 max drukkolok ,hogy bebukjam a pénzem és a csapat meg nyerjen
szóval nekik elnézhetõ 😄 de mint mondtam ha ennyire idegesít akkor kapcsold ki amin nézed és hagyd rá ha ennyire felbassza az agyad
"Porto ellenfele nem antifocit fog tolni, így megkapják a 2-t min 😄"
ezt meg úgy írod mintha a portot csak antifocival tudnák elverni 😄D te is tudsz ordító hülyeséget beszélni 😄
gondoltam azért pattogsz itt annyira mert fogadtál és buktál már megint..
szerintem meg te is jobb ha néha csöndbe maradsz mert most te lovagolsz ezen a marhaságon , senki más 😄
közben gaba eltalálta a barca gólszerzõit !!!
messi-messi-cesc :S kurva szép volt <#eljen>#eljen>
De nekem ne mondja senki, hogy ez az antifoci annyira nagy elismerést ér, meg most boruljunk le az Apoel elõtt, hogy wááááóóóóóóó.... Múltkor érdekes módon Sevilla - Barca után nem nagyon olvastam, hogy a Sevilla milyen qrva jó volt... 😄😄😄
"hazai pályán se tudja megverni akkor ezek után miért mernek rakni rá ,hogy majd idegenben nyernek?"
Ennek mi a fax köze van TE NAGYOKOS az antifocihoz?? Idegenbe is olyan volt a stat, hogy porto 760 kapuralövés, Apoel 3, csak összemiákoltak egy gólt, aztán csinálták a szokásost 😄😄 Qrvara semmi köze hozzá, hogy idegenben voltak vagy nem...
Néha jobb lenne, ha inkább nem szólnál, mert néha elég SÍK vagy 😊
azt mondtam ,hogy nincsenek hude nagy formában , nem magabiztosak számomra nem ér annyit a porto h bármely meccsükre is merjek tenni..
de nem értem , hogy lehet valakinek annyi esze, hogy van egy adott csapat (jelen esetben porto) aki hazai pályán játszik egy tõle elvileg gyengébb csapattal és hazai pályán se tudja megverni akkor ezek után miért mernek rakni rá ,hogy majd idegenben nyernek?
napközben írtam ,hogy számomra most a barca se egy acélos csapat így a 2.5 overt se merem rájuk megtenni! sõt most se tennék rájuk mert siman benne van a 0-2es végeredmény..
hétvégén 10es szorzóért viszont megjátszom (min. téttel) a porto vereséget 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Apoeltõl meg szop az ukrán, portugál, orosz bajnok 😄😄 Érdekes... Na de hajrá antifoci 😄😄
Amikor antifocival buksz, minden szarnak elmondod az adott csapatot, amikor nincs tét és úgy játszik egy csapat és ér el sikert, akkor meg "kibaszott jó a csapat" 😄😄😄D😄😄😄😄:
baszki az odavágón is döntetlenre voltak képesek a dragao stadionban...
hazai pályán a zenitet is kiverték!
mintha a porto olyan kurva jó formában levõ csapat lenne úgy csinál itt egy két ember 😄
semmi meglepõ nincs ha kikap a porto
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
tuti x-re mennek de akkor bekaphatják a kis csiklómat!
Next PC upgrade: 2022
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Apoel 1 - 0 Porto 😄😄
most figyeltem fel rá ( valaki szólt nekem , miközben én a streammel baszakodtam)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AC Mialnra is sokan fogadtak lásd mi lett...