Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rossi, Nilmar, Zapata nélkül?😊 Oké.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Shep
Minden meccs más, bármi megeshet. Felesleges azt nézni ,hogy 2 héttel ezelõtt éppen ,hogy nyertek. Lehet, hogy most simán behúzzák de lehet, hogy a sárga tengeralattjáró elsüllyeszti õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Már tegnap mondtam én is, h Villareal H-ra vagy X-re teszek... <#miaz>
Úgy néz ki H lesz.. - Köszi Csodalámpás 😄DD
tippmix945
Mi van veletek,fiúk? 😄D
Manchester-ben épphogy kiszenvedte a gyõzelmet a City egy tizenegyessel,akkor most miért nyerne? 😄

szomferi
ez is 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

<#banplz>

tippmix945
Igazad van,mert elírtam. 😄DD
*(1-0) Villareal-Manchester City H

szomferi
hát ez elég szar tipp

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

tippmix945
*(0-1) Villareal-Manchester City H

FERNANDINHO1997
Davos is 4-0 ra kikap :?_D ?:_D_:?D:_??_: ááááh ez a tegnapi nap -.-''

FERNANDINHO1997
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

gps4everyone
Na hogy az Arsenal sem bírt nyerni így azért kevésbé bánt hogy a Milán sem. Apoel-t éreztem pedig, de arra meg nem mertem rakni. BL meccsek eléggé nem papírformák, továbbiakban kihagyom ezeket a meccseket.

demonsss
A tegnapi Bl 4k-s bukó után egy kicsi vissza jött az esti szelóval

tippmix945
Az Inter-Lille meccsben szerintem nagyon benne van egy 0-0 vagy 0-1 is.
Az Inter nem jó hazai pályán idén.

tippmix945
Sosem hallgattok rám Arsenal-ügyben.<#szomoru2><#szomoru2>

Trabzonspor - CSKA nálam inkább under.

cesc fábregas

holnapra:

178 Villarreal - Manchester City: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,72
183 Bayern München - Napoli: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,61
191 Trabzonspor - CSZKA Moszkva: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
210 Lyon - Real Madrid: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,70
Eredõ odds: 8,42668

múltkor inter vereség volt az alap , most szerintem nyernek és eléggé biztos de az interre se fogadok mert mikor megrakom õket akkor nem hozzák azt ami nekem kell ! jobb kihagyni.. bár oda is 2.5 overt várok.
bayerntõl 3-1es gyõzelmet
city-tõl talán egy gyõzelmet de bl-ben akár ki is kaphatnak
trabzonsport gyõzelmet vártam az odavágón is , szóval ezek után alap a gyõzelmük hazai pályán (2-1)
lyon gólt lõ , mix és sok ember a real gyõzelmét várja így az over alap.

mindent kimagyarázol 😄 neked a 2*2is tuti 5 😄DDD
csak mond meg miért nézed a fos antifocit és miért nem kapcsoltad ki?
rájöttem , szereted a szadot 😄D imádod magad kínozni...
arsenal is marad a tiltó listán 😄 ha gyõzelmet várok tõlük akkor nem nyernek ha overt várok under jön 😄 ha undert akkor over... áá
max jó szorzó van rájuk akkor fogadok és kész 😄
hétvégén wba x2-t lehet megtolom azt csõ 😄 max drukkolok ,hogy bebukjam a pénzem és a csapat meg nyerjen
LOL hát most attól, hogy antifoci tolnak, kerülhetnek kontrából bármibõl hirtelen jó szituba, most akkor direkt lõjjék mellé vagy mi? 😄😄 Na hagyjál pls 😄😄

Ja ezt Dean nem neked akartam írni, csak úgy.. SZÓVAL NEM KELL REAGÁLNI? NEM NEKED SZÁNTAM 😄😄😄

anitfocival nyernek 😊 azért vald már be h tulzol.. nekik hazai pályán bõven jó az X is 😄 ilyenkor már siman csak elõre kéne rugniuk a labdát és kész nem is kéne h elõl legyen bárki 😄 mégis nyernek 2-1re
w77d
de nyernek XD

Na 2-1 😄😄 WÁÓÓÓÓÓ 😄😄 BL BAJNOK APOEL 😄😄

Na az antifocistáknak nem jött össze egy belépõ....

azért nézd már ki játsza az antifocit és ki nem! ha egy kis csapat akinek ez kurva nagy eredmény , hogy ott van a bl-ben (jelenleg az elsõ helyen) akkor simán elnézhetõ az antifoci! fõleg ha megnézzük ki vel került egy csoportba , szerintem az emberek 90%-a tuti a 4.helyre tippelte volna õket , köztük engem is.
szóval nekik elnézhetõ 😄 de mint mondtam ha ennyire idegesít akkor kapcsold ki amin nézed és hagyd rá ha ennyire felbassza az agyad

"Porto ellenfele nem antifocit fog tolni, így megkapják a 2-t min 😄"
ezt meg úgy írod mintha a portot csak antifocival tudnák elverni 😄D te is tudsz ordító hülyeséget beszélni 😄
de most ha ennyire idegesít az antifoci akkor mi faszért nézel egy porto-apoel meccset? 😄 kapcsold ki ha ennyire idegesít..
gondoltam azért pattogsz itt annyira mert fogadtál és buktál már megint..

szerintem meg te is jobb ha néha csöndbe maradsz mert most te lovagolsz ezen a marhaságon , senki más 😄

közben gaba eltalálta a barca gólszerzõit !!!
messi-messi-cesc :S kurva szép volt <#eljen>
Hétvégén meg bukni fogsz 😄 Ott a Porto ellenfele nem antifocit fog tolni, így megkapják a 2-t min 😄

De nekem ne mondja senki, hogy ez az antifoci annyira nagy elismerést ér, meg most boruljunk le az Apoel elõtt, hogy wááááóóóóóóó.... Múltkor érdekes módon Sevilla - Barca után nem nagyon olvastam, hogy a Sevilla milyen qrva jó volt... 😄😄😄

És ki a faxom mondta, hogy rátettem 😄😄

"hazai pályán se tudja megverni akkor ezek után miért mernek rakni rá ,hogy majd idegenben nyernek?"

Ennek mi a fax köze van TE NAGYOKOS az antifocihoz?? Idegenbe is olyan volt a stat, hogy porto 760 kapuralövés, Apoel 3, csak összemiákoltak egy gólt, aztán csinálták a szokásost 😄😄 Qrvara semmi köze hozzá, hogy idegenben voltak vagy nem...

Néha jobb lenne, ha inkább nem szólnál, mert néha elég SÍK vagy 😊

ki mondta , hogy szar?
azt mondtam ,hogy nincsenek hude nagy formában , nem magabiztosak számomra nem ér annyit a porto h bármely meccsükre is merjek tenni..
de nem értem , hogy lehet valakinek annyi esze, hogy van egy adott csapat (jelen esetben porto) aki hazai pályán játszik egy tõle elvileg gyengébb csapattal és hazai pályán se tudja megverni akkor ezek után miért mernek rakni rá ,hogy majd idegenben nyernek?

napközben írtam ,hogy számomra most a barca se egy acélos csapat így a 2.5 overt se merem rájuk megtenni! sõt most se tennék rájuk mert siman benne van a 0-2es végeredmény..

hétvégén 10es szorzóért viszont megjátszom (min. téttel) a porto vereséget 😄
Tigristank
APOEL-t eddig csak a Wis³a Kraków tudta megverni. Bajnok csapat! 😄DD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Egyébként Porto tényleg fos elvégre csak vezeti a Portugál bajnokságot + BL be is csak a zenittõl kapott ki, de ott nagy hátrányba kerültek a piros lap miatt. Szóval amúgy ja tényleg elég szarok 😄😄

Apoeltõl meg szop az ukrán, portugál, orosz bajnok 😄😄 Érdekes... Na de hajrá antifoci 😄😄

Jóvan 😄😄 Mindig csak röhögni tudok rajtad 😄😄

Amikor antifocival buksz, minden szarnak elmondod az adott csapatot, amikor nincs tét és úgy játszik egy csapat és ér el sikert, akkor meg "kibaszott jó a csapat" 😄😄😄D😄😄😄😄:

Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

amúgy nem értem miért vagytok az apoelen kiakadva 😄
baszki az odavágón is döntetlenre voltak képesek a dragao stadionban...
hazai pályán a zenitet is kiverték!
mintha a porto olyan kurva jó formában levõ csapat lenne úgy csinál itt egy két ember 😄
semmi meglepõ nincs ha kikap a porto
Ulvar
Szerintem lényegtelen milyen játékkal...ha nyernek, nyernek...

FERNANDINHO1997
Lofaszt az osszes davos jatekos seggibe x"D

Ki mondta, hogy nem jutnak tovább? Én csak azt mondtam, szégyen, hogy ezzel a focival BL csoport elsõnek lehet lenni... 😄

Ulvar
Nem szabad lenézni az Apoelt...kevesebb pénzbõl de jó csapatot kovácsoltak össze! Eredmény mutatja...X volt múltkor Portonál szóval..simán továbbjutóknak mondanám.

demonsss
0-2 😄

grebber
Barca ez így nagyon sovány. 😞
tuti x-re mennek de akkor bekaphatják a kis csiklómat!

Next PC upgrade: 2022

Attila8805
Apoel 5 percel hamarabb lõtte a gólt :S

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DarkSector
mit mondtam? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na kezdõdik 😄😄D:

Apoel 1 - 0 Porto 😄😄

grebber
Barca 1-0 és emberelõnyben van.Na innen már csak kihuzza!

Next PC upgrade: 2022

csak én nem tudtam ,hogy a tv2 az arsenal meccset közvetíti???? 😮
most figyeltem fel rá ( valaki szólt nekem , miközben én a streammel baszakodtam)
DarkSector
mindegy mit nyomsz mert én vendéget raktam bármelyik lehet a 2 közül...)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FERNANDINHO1997
APOEL nyerni fog ma vagy Döntetlen

DarkSector
NEEE!
AC Mialnra is sokan fogadtak lásd mi lett...

én nem látok semmit sem 😄