Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én se rakok be pl olyan szelvényt aminek az alaptétje 500ft és nyerek 1000ft-ot! De inkább fernandinho hsz-t átugrod és kész 😊
1230,00 HUF Single 05/11/2011 15:59:55 1230,00 Aki akarja rakja, ez elég erõs megérzés 😄 bár már 4 el vezet
"mondjuk ha 2k-val kezdenénk akkor startnak megtenném de az 5. alkalom után már nem mernék nagyobb tétet rárakni)"
nálam az ilyen lesz még gól max 2000ft-ig megy ,igaz volt rá példa, hogy 5k-t (ritkán) vagy 10k-t (elvétve , mondhatni ritka mint a fehér holló) is raktam ilyen fogadási lehetõségekre.
newcastle meccsen most viszont 4.jéra a tippem nem jött ! egy gólt pedig mindenképpen vártam volna , van ilyen is xD
arsenal meccsre nagyon halványan van egy félidõ 1.5 over érzésem de nagyon kibaszott halványan ,szóval ezt senki se rakja meg még 100ft-al se 😄😄
am jó a meccs 😉
arsenal-wba stream
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Arsenal, Chelsea, Liverpool, City gyõzelem (bár vmelyik nagy tuti hibázni fog 😄)
Liberec gyõzelem
KTE gyõzelem
Hertha gól
Hearts gól (2 meccse nem lõttek gólt és a St Mirren ellen jól megy nekik)
Rangers gyõzelem
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Liverpool - Swansea City 1 (1,30)
Manchester United - Sunderland 1 (1,25)
Vélemények errõl?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
20 Arsenal - West Bromwich H 1,40
Eredõ odds: 2,57600
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 515 Ft
egy poénféle mára
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
volt olyan hétvégé, hogy raktam az over fogadást és nem jött! na mondom áttérek az underre...
akkor meg az under nem jött be! de az undert ne ugy értsd ,hogy 1 gól nem lehet a meccs hátralévõ részére hanem , volt ,hogy 1-0 nál raktam under 4.5et 😄
vagy 1-0 nál under 2.5et
de ez még régebben volt , azóta underre nem fogadok mert szar azért drukkolni ,hogy ne legyen a meccsen több gól
viszont örülnék ha jóvá írnák a bónuszom és most azt tervezem ,hogy 1000ft-ból csinálok 10.000ft-ot de úgy ,hogy minden szelvényem elõre beírom (még ha élõ fogadás is) aztán 7000et kiveszek és kész.
Szóval mondhatni lenne egy olyan rész " hogyan csináljunk ezer forintból 10.000ft-ot " 😄
viszonylag nem eget rengetõ összeg így aki akar majd be is szállhat =)
halványan azt mondom ,hogy a hazai csapat is lõ még 1 gól (1.75) de ha választani kell akkor inkább a vendég gólt mondanám...
am félidõben vártam a vendég gólt de azért már nem mertem beírni , hogy félidõ 2.5 over (kb 4es szorzóért)
ha most fogadtam volna online akkor 1k -> 1.6k majd 1k-> 1.65k végül meg kb 400al raktam volna 3-4es szorzóért az overt félidõre...
mind1, köszipuszi , hogy idõbe jóváírják a bónuszom...
Akinek érdeke az be favolja ,mint ahogy én is teszem és ha érkezik üzi akkor olvasom! ... Szóval köszi ,hogy megemlítetted mert ha nem szólsz akkor tuti elavult volna ez az akció mivel tuti nem léptem volna be a kaszinóba még egy jó darabig
ha már van ez a post akkor leírom mire jutottam ezzel
0.17 euro nyeremény a robin hoodon
-> ruletten piros bejött majd még1szer raktam a pirosra akkor zöld 0 lett .D aztán pirosra raktam és jött a fekete , szóval 0.07 euro maradt
/off
na 2-0
, elõre beírtam és jött ^^
most azt mondom ,hogy a vendégek is lõnek gólt (1.65)
Már nagyon elegem van belõlük.<#violent>#violent>
newcastle 1x helyett city gyõzelmet tettem.
hát a 1.5 overt is megtenném... (mielõtt valaki megkérdi miért nem rakom meg a válasz egyszerû! A befizetett 3k-t kikértem és a bónusz 1000ft-ot még nem írták jóvá 😞
aztán az ajánlatkódot gépen is beirhatod ,csak az a lényeg ,hogy a fogadásokat mobilról kösd! Minden fogadást mobilról kell kötnöd mert ha géprõl ködöt az nem számít bele a forgatásba..
150 üzenet érkezett , azt hittem már valami vita volt közben meg látom megy az 1.5os szorzós történet!
nem rossz!
megpróbálok én is beszállni de hát offline nem vagyok jó 😄
mondjuk én nem 2-3 meccs alapján tenném hanem pl. egy ilyennel raknám meg (mondjuk ha 2k-val kezdenénk akkor startnak megtenném de az 5. alkalom után már nem mernék nagyobb tétet rárakni)
Newcastle v Everton
Féidõ 0,5 gól fölött
1.60