Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
koncentráljunk a jövõre...
pl. én a soder és legia gólt lõt mondom holnapra mint eléggé várható esemény ,ha te is áldásod adod rá akkor lehet pár emberke megteszi mert ugye így a tipp még "erõsebb" :D
demons.: most nézd meg :)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
egyébként a hsz-ban pici gúnyt érzek hiszen pont a kis "vitánk" után kérdezed ezt ! Ha egybõl kérdezted volna mikor beírtam akkor simán normál , nem kötekedõ kérdésként kezeltem volna de így...
pláne ,hogy arra a hozzászólásra ugye valami poénnal reagáltál és már akkor megkérdezhetted volna :DDD
de most olyan kedvem van mikor nem válaszolok erre ha nem gond :) Holnap se fogok összeget írni , viszont ha 4 bõl 3 hibám lesz azt is látni fogod :DDD Sõt az összes ma beírt tippjeim zöldíteni / pirosítani fogom mert kíváncsi vagyok rá mi sül ki belõle..
Fõleg a soder és legia gólra leszek kíváncsi mert ez a két tuti a holnapi napra..
de ugye mivel te gólos tippadó vagy simán érdemben is hozzá szólattál volna , helyeselhetted vagy cáfolhattad volna a gólt lõ tippjeim :D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
régen mindig beírtál mindent???nem értelek???
demons: megnézem! De regisztrált neveddel vagy tiltva??? :O ha anon vagy akkor lehet kivagy tiltva ,de reg névvel sztem nem. de megnézem...
hogy tippeket kéne írnom???:D:D:D
ne márr
szerintem összkeversz valakivel
2800 -- 5600
de továbbra is csak azt tudom mondani ,hogy a topic erre való! Egymásnak tippeket beírni ,azokat megvitatni , ellenezni ! Ezt kéne tenni sokaknak... (ahogy teszik is páran)
""mi értelme van hogy gól tippeket írsz ezt látja valaki olvassa valaki" :D:D
na de csak viccelek<#hawaii>#hawaii>
Erre való a topic...
de lehet én is nyitok egy blogot és oda írom , majd csak linkelgetek orrba szájba :DDD
de ha már belém kötöttél (persze poénból) akkor azt megkérdem ,hogy a blogod miért linkeled mindig? egyszer kétszer ok, az egyéb kategóriába is már beleraktam ,szóval miért ? A topicban lakók tudják ,hogy van szóval majd nézik ha akarják :DDDD
ennyi mérkõzést eltalálni szép teljesítmény... (még szebb ,hogy a tétet is mered vállalni!
shepi: neked is gratula a 1.5es szorzós tippjeidhez!
holnapra.:
Aue - Frankfurt
a frankfurt idén még veretlen , a legutóbbi (2003) meccsükön az aue gólt se lõtt. Azt mondom poénból megéri megjátszani a hazai sikert !
Statisztika nézése elõtt 2.5 overt mondtam volna, stat után is tartom magam az over tipphez.
Brescia - Sampdoria
4 mérkõzés óta nem lõtt gólt a brescia! Azt mondom holnap be talál a sampdoria hálójába.
Bari - Helas Verona
hazai gólt lõ , de szerintem nyerni is fog.
Murcia - La Coruna
hazai csapat gólt lõ! ( 1X )
Jagiellonia - Legia
vendég csapat nyer akkor azonos pontszámmal állhat a tabella élén a slaskkal.
jagi hazai pályán eddig veretlen
egymás ellen az aktuális pályaválasztó 7 mérkõzés óta nem nyert
szóval minden a vendég mellett szól! Vendég gól eléggé biztos viszont én mixen tuti megjátszom a vendég gyõzelmet is.
TOP Oss - Dordrecht
vendég csapat gólt lõ
mindkét csapat gólt lõ
1.5 over
dordrecht idegenben eddig nyeretlen
Sonderjyske - Aarhus
aarhus nagyon régen kapott ki!
augusztusban ugyan ebben a felállásban 3-1es hazai siker született!
Hazai gólt lõ az nagyon , atom biztos :D Mondhatni "100k mehet rá"!
hazai gyõzelem tuti szerepelni fog a mixemen
M. Tel Aviv - B. Jerusalem
1.34ért nem éri megjátszani a hazai gyõzelmet! tavaly mindkétszer 1-0ra nyert a m. tel aviv , de inkább kihagynám.
ha valakinek van poén szelója akkor vendég gólt megrakhatja
St. Johnstone - Aberdeen
hazai gyõzelem! zárójelesen annyit megjegyeznék , 5 mérkõzés óta nem volt olyan hogy mindkét csapat gólt lõjjön!
Tippmixen én ezt rakom meg!
4/3
aue-frankfurt 2.5 over
sonderjyske win
legia win
st. johnstone

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
mai napra talán
real 74' over 7.5
fulham - spurs over 1.5
bolton - wolver gólt lõ