Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ria-ria-hungaria
4,5 fölé raktam a Barca meccset. És nem 3/4-ben hanem szimplán (unibeten jóval kisebbek már az oddsok kivéve az NHL meccsre, így nem érte volna meg).
Így is az össz odds ennyi lett: 23,66. Jóval kisebb mint a tiéd.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
így raktam egyet aznapra, 4/4 meccs ment el 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
hát ezzel jó poénkodni, de egy idõ után unalmas tud lenni számodra, gondolom én...
én mára egy ilyen kombit néztem, de nem tettem meg:
204 Neath - TNS V 2,05
215 L'Hospitalet - Barcelona: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 1,98
188 Anaheim - Nashville V 2,33
198 Ruch Chorzow - Cracovia Krakkó H 1,80
Eredõ odds: 33,66549
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 3365 Ft
Kombináció: 3/4 (4 alapfogadás)
valakinek hátha segít... amúgy a Barca kezdõ elég tré lesz, szerintem lehet rakni a L'Hospitalet gólt 1,90-ért...
helyette ilyenek vannak dögivel: Nehogy megtegyéé valamit.. mondmeg mit teszel ellene teszek...
na meg a kamu "segítségekrõl" nem is beszélve, amikor nem akarják páran, hogy arra tegyek, amire õk...
most nem konkrétan rólad van szó, hanem úgy a topic egymáshoz hozzáállásáról mostanság
de pl tegnap elõtte banánnak a chaten mondtam hogy tolja meg a Bears-t mert úgy érzem nyernek, de szoros meccs lesz, és lám nyertek is 4x odds-ért 😄
amúgy milyen ferdítésre gondolsz? mert nekem semmi ilyesmi nem rémlik
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
nfl-ben még tán én is
van benne igazság amit írsz nem tudom miért nem megy inkább kaszinóba ott még is csak esélyesebb lenne😄😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Portugália U19 - Mo. U19 H 1.22
Szolnok - Paks H gól 1.42
Gyirmót - Videoton V gól 1.14 (Vidi gyõzelem 2.20-ért is kecsegtetõ, vagy X2 1.38-ért)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Chesterfield , ruch , kosice ,portugália 2 v több gólt lõ
talán: nitra, sokolov gólt lõ
Chesterfield - Tranmere
hazai sikert mondanék de csak is DNB-be!
egyéb iránt a 2.5 overt javslom mert 2-1es hazai sikert várok de félek ,hogy 1-1re fog végzõdni a találkozó.
Bohemians Praha - Sokolov
full 3 esélyes , vendég sikert is ki tudok nézni a meccsbõl
am talán 1.5 overt mondanék
Ruch - Cracovia
hazai! kedvenc lengyel csapatom 😄 (tj. biztosabb 1.38ért)
2.5 over
L'Hospitalet - Barcelona
A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,35
barca overektõl újabban félek plusz ez ugye kupa meccs így mindenki saját felelõsségre rakja meg az overt ilyen rohadt alacsony szorzóért
U19Portugália - U19Magyarország
H 1,25
Ahogy azelõtt nézegettem az u19 eredményeit most azt mondom simán kikapunk, talán hendivel is.
Dun. Streda - Nitra X
hazai csapat még nem ikszelt a bajnokságban , vednég csapat meg kurva sokszor játszott döntetlent! Viszont a bibi az ,hogy a vendégek viszont nagyon régen nyertek így a vendég is benne van a pakliban.
Presov - Z. Moravce
páros a gólok száma
Slovan - B. Bystrica
08.13-án 2-1re nyert a slovan idegenben , hazai pályán elvileg hozniuk kéne a kötelezõt (de hát ilyen elven vártam én az oxford gyõzelmet is ma...)
Kosice - Ruzomberok X
nagyon-nagyon poén szelvényre mondanám csak , ez a leg gyengébb tippem 😄
ha nem lesz X akkor hazai sikert várok..
portugál liga-kupa meccseken minden találkozóra azt mondom hazai siker fog születni de ezek csak nagyon halvány megérzések.
Bangor - Airbus
hazai gyõzelem 1.25 de hát én ennyiért ilyet nem teszek , nem éri meg...
Neath - TNS
szeot. 7-én a tns 3-0ra nyert a hazai közönség elõtt... a nealth hazai pályán veretlen (6-1-0) viszont a tns utóbbi 10 mérkõzésébõl 9et megnyert míg 1szer döntetlent játszott.
Nagyon három esélyes ez a találkozó de ha mondani kell valamit akkor inkább legyen egy laza X. (talán 0-0 , 2-2)
A szelvény így is kinézhet. (akár 5/4be is meg lehet játszani , már ha esetleg van olyan akinek van felesleges , "kidobható" 500ft-ja)
210 Chesterfield (H) vagy Tranmere (V) jut tovább H 1,75
202 Ruch Chorzow (H) vagy Cracovia Krakkó (V) jut tovább H 1,38
190 U19Portugália - U19Magyarország H 1,25
195 Dunajska Streda - Nitra D 3,05
196 Kosice - Ruzomberok D 2,80
Eredõ odds: 25,78013
a tutinak vélt 4es szorzó elment míg a poén 10es meg jött...
oxford szépen kikapott 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
over 1.5 félidõre 1.9 volt , mondom rakom mobilon meg (mert ugye 11 nap fogadás utan jár 2500 bónusz , szorzó követelmény mondjuk nincs csak annyi ,hogy naponta kell 1k értékben mobilon fogani)
mire megkötöttem volna a fogadást látom a monitoron ,hogy 2-0...
na most over 2.5et raktam 2.1ért
az 1k bónuszt raktam fel rá...
********************-************** tıp:1/0 OR 2/0 ODD:15 INBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOXXXXXX !!!!
Az oldham meccs
KAFA FİXED !!!
ORAN:3-15
😄 😄 😄
EZMIT JELENT ? pls valaki segitsen 😄
össze kéne ott pörgetni 250ft-ot és áttolnám a sportfogadásos részlegre, neten is kéne játszogatni kicsit...
igyekszem, még meg kell találnom a legjobb utat magamnak.
Filóztam hogy ma is teszek egy ilyet csak duplában, és akkor 3x 100 HUFér...hát az se lett volna rossz, de egyelõre tesztelgetem ezt az új fajta taktikát. Ha összeszedek pár ezret lehet bátrabb leszek, de egyelõre ez van...
Mai tippem (mondjuk poén mix-nek; bár meggondolandó)