Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
078. Chicago - Calgary tippem Chikago nyer ez 1.9 odds
074. NY Rangers - Carolina tippem NY Rangers nyer 2 odds
Elég sok pénzt tennék fel rá 😊
lopezre 3-as odds , hypo szarra 6-os odds, ez így kapásból 18..nhl X-re kb 3.8 lehetett ami 68.4-es odds...ami a téttel szorozva .: 4.514.400 Ft

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Nem megfeledkezni arról, hogy a Bosnyákoknak 20, míg a Franciáknak 21 pontjuk volt csoportjukban. Ez is kicsin múlt, hogy nem egybõl a Bosnyákok jutottak ki.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na én húztam Debrecenbeeeee
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hát nemcsodálom hogy abbahagyja.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
figy ha 40ezereért rak egy mixet vagy 100k-t egy szelvényre akkor szerinted olyan nagy összeg az az 1-2-3 milla? fõleg ha több évi veszteségrõl beszélünk
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
cesc fábregas
Ha egy pici félre tett felesleges pénzed is van a malac perselyben akkor bizony nem bírod ki ,hogy ne fogadj.
max. annyit tudsz tenni ,hogy hetente 1 szelvényt teszel de az hogy 1-2-3-4 hónapig egyáltalán ne fogadj az nem fog menni, szerintem...
szerintem jól döntöttél!!!<#eljen>#eljen>
viszont most is lehetne maseratid
jó ki kvatroportékat 97-98asokat 3-4 millába lövik
Kiszállok, nem játszok többet, és ez már tuti
Egy kicsit átértékeltem ma a dolgokat, és ha az eljátszott pénzt összeraktam volna inkább, akkor nem egy szaros Cadillac-el csapatnék, hanem mondjuk Maseratival.
Tényleg nem megy nekem a dolog, de nem azért, mert nem értek hozzá, hanem megmagyarázhatalan okokból akármire rakok az elmegy. Meguntam, ilyen szintem veszteni már semmi értelme sincs. Mert ha mondjuk úgy menne hogy felváltva vesztek és nyerek, akkor semmi baj sincs, de ezt az állandóan vesztést meguntam.
Az eredményeket továbbra is követni fogom, mert érdekel és mostantól tényleg a meccsek élvezetére koncentrálok.

Vagy Penarol fog nyerni mindenképpen?