Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a dolphins elmúlt meccsein meg bõõven ível felfelé: az emlitett chiefs lemosása, a giants ellen a 4. negyedig vezettek bõven idegenben, szintén a broncos ellen 15-0-ra vezettek a 4. negyed 13. percéig, aztán egyenlitettek, és ho. kikaptak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
hát remélem nem lesz igazad 😄
a Red Skins nem nagy szám most, otthon csak elkenik a szájukat...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
na ettõl függetlenül nagyon jó meccs lesz, mint kb az egy héttel elõtti Packers - Chargers
delfinekrõl mit gondolsz? bár már meg van téve, de azért na
Morecambe - Sheffield Wednesday V gól 1.14
Halifax - Charlton V gyõzelem 1.33
Dender - White Star Woluwé H gól 1.17
Hjørring - Viborg H gól 1.28
FC Roskilde - Hobro H gól 1.20
Pogoñ Szczecin - Górnik Polkowice V gól 1.86
Plauen - Hallescher H gól 1.33
RB Leipzig - Holstein Kiel H gól 1.14
Winterthur - Locarno V gól 1.28
Marokkó - Kamerun X2 1.40
(Jah, a chatra valaki mostanában az én nevemmel ír, az nem én vagyok. 😄)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
a 49ers - Chargers meccs nagy lesz, hazai gyõzelmet remélek, de becsúszhat egy vendég is simán...
64 Sampdoria - Vicenza: Sampdoria szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,14
34 Deportivo - Celta Vigo: Deportivo szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,23
157 Miami - Washington (hosszabbítással) H 1,45
Eredõ odds: 2,03319
Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 815 Ft
amúgy a Depor meccsre a GG is simán jó lehet <#eljen>#eljen>
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
De azért elég összetartóak az észtek ha már majdnem 30.000 lájkolójuk van😄
Corinthians - Atletico PR H
Torino - Bari H
Reggina - Nocerina H
Sampdoria - Vicenza H
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
+ Ceara - Santos X2-be simán játszható.<#wink>#wink>
nfl tippek mára?
dolphinssal szemezek
Dánia-Svédország H
*(0-1)Hollandia-Svájc V
Wales-Norvégia H
Anglia-Spanyolország:A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz H
Áh mondom ugyse jön,tuti bukó,inkább nem rakok semmit,erre tessék,persze,hogy jött volna.
235 Juve Stabia - Albinoleffe H 1,82
238 Torino - Bari H 1,65
229 Reggina - Nocerina H 1,69
232 Brescia - Ascoli H 1,63
233 Verona - Crotone H 1,84
Eredõ odds: 15,22115
köszi nem vagyok rá szorulva arra a 2000 forintodra , hétfõ, kedd környékén majd vissza nyerem 😛
jóéjt !!!!
többieknek meg éjjelre sok sikert , már aki fogadni fog
érdekes
én is csak szövegként írtam be a bukásomat legutóbb
na akkor most hogy is van ez😄😄😄😄
dean hihetetlen vagy
nem tudom miért kötekedsz
kifizessem a 2k-t amit buktál???
az elmút pár napban raktam be jó pár live fogadást , nem képként hanem szövegként 😊
pl. demonssel nyomattuk tegnap is , beírtam elõre vagy 3-4 szelvényt is amik jöttek is, aztán az 5. elment kb.
szóval ezt a hozzászólásod nem értem , mert nincs semmi alapja..
tegnapi török félidõ over
még1 😄 aztán még van ezen a környéken még pár...
én már be se merem rakni mire raktam mert "csak powerkedek a zöldítésekkel"
mit szólsz ehez Ferrari???
Cartagena gól hozott 9K-t! 😄
de jól van én örülök ha nyersz és nem buksz , legalább van aki kifosztja az irodákat 😊 jelen esetben a unibetet <#eljen>#eljen>
azért van ez a fóürumon
én szivesen megnézném a live fogadásiadat
nem fikáznám😊
szóval hajrá 😊 lehet belinkelni😊