Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
Real Madrid - FC Barcelona

1 X 2
2,30 3,40 2,75

<#wow1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
a régi szép idõk...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
221 M. Fu - M. Selby V 1,23

Eredõ odds: 1,23000
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 1230 Ft

kevés kockázat, kevés haszon <#eljen>

szomferi
na most meg már van snooker, jókor teszik ezek is ki... 😄

szomferi
mai szeló, komolyabbat nem merek tenni, mivel nincs snooker :/

193 Manchester City - Bayern München H 1,70
215 Ajax - Real Madrid V 2,40

Eredõ odds: 4,08000
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 815 Ft

szomferi
miért niiiiiiiincs snooker ma tippmaxoooohohohohohooon <#rinya> <#rinya>

bakkerman
City-Bayern 1X
Villareal-Napoli X2
Lille-Trabzonspor 1
Inter-CSZKA vendég gól tuti
Basel-MU 2
Benfica-Galati 1
Dinamo-Lyon 2
Ajax-Real hazai gól,de X2

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

demonsss
Hát bocs feri , hogy erre is beszólok ,de ez is ritka szar " elemzés / elõrejelezés "

Meg is jött egy Reálos😄 Én nagyobb eséllyel látok bûn szar meccset a zágrábira. De ezt már írtam tegnap is.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

szomferi
a kurva életbe, egy tag úgy maradt... Dean javítsd már ki ha tudod

szomferi
Bajnokok Ligája - Szerda

Szerdán végre kiderül a 16 továbbjutó csapat neve. Kérdõjelek még mind a négy csoportban vannak, azonban meglepetést nehéz elképzelnünk. Nézzük végig ismételten a nyolc mérkõzést, vizsgáljuk meg a jelenlegi állapotokat, reményeket, elvárásokat. Sok érdemlegeset nem lehet elmondani elöljáróban, ezért csapjunk rögtön a lecsóba, és tegyünk bele tojást is!

A csoport

A már nyolcaddöntõs veretlen Bajorok az angol listavezetõ Manchester Cityhez látogatnak. A németek csoport elsõségét semmi sem veszélyezteti, míg Roberto Mancini alakulatának csak a gyõzelem lenne elég, ugyanis a Napoli otthonában elszenvedett vereséggel lépéshátrányba kerültek az olaszokkal szemben, akik így ha nyernek a pont nélkül utolsó spanyol Villarreal vendégeként, akkor újoncként bizonyosan ott lesznek a legjobb 16 között.

Manchester City – Bayern München

Hiába nyer a City, ez édeskevés lesz a továbbjutáshoz. A németeknél valami influenza járvány féleség lehet, mert Thomas Muller, Arjen Robben és Toni Kroos is elkapott valamit. Muller állítólag már kezdeni fog, de megint azon a középsõ középpályás poszton, ami nem a sajátja. Õ inkább a szélrõl befelé tud menni, de oda meg a sértõdött Ivica Olicot tervezi Jupp Heynckes mester. Philipp Lahm pihenõt kapott, el sem utazott a kerettel, helyén Diego Contento fog kezdeni. Annyira felborítja Heynckes a mostanában amúgy is elég gyenge formában játszó csapatát, hogy simán lezúzza õket a harciasabb City.

Villarreal - Napoli[/nagy

De szép is lenne egy olasz továbbjutás a halálcsoportból. Azonban én még mindig 50-50%-ra teszem ezt, mert a Sárga tengeralattjáró a Madrigalban azért nem egyszerû megye II-es csapat. Nilmar a hétvégén már cserepados volt a Racing Santander ellen, de Juan Carlos Garrido mester még nem kockáztatja meg a kezdõcsapatot vele. Az olaszok a legjobb csapattal kezdenek, mindent egy lapra tesznek fel. Ha az angolok fizettek, akkor a spanyolok harcolni fognak, ha nem, akkor csak a tiszta lelkiismeretükért hajthatnak. A Napoli továbbmegy, szép ezt kimondani!

B csoport

A B csoportban a már nyolcaddöntõs Internazionale az orosz katonacsapatot fogadja. A vendégek csak abban az esetben jutnak tovább, ha õk nyernek, a másik párharc, azaz a francia Lille és a török Trabzonspor csatája pedig döntetlennel végzõdik. Ha nem így lesz, akkor az utóbbi mérkõzés gyõztese masírozik a legjobb 16 közé.

Lille – Trabzonspor

Néztem a Lille moszkvai vendégjátékát, és tetszett, amit láttam. Szépen megszerkesztett, jól összerakott, tudatos focit játszottak a franciák, igaz, az elsõ góljukhoz kellett a szerencse. Onnan könnyebb volt játszani, mert nagyon kitámadott a CSZKA, de ennek ellenére is megérdemeltnek érzem a gyõzelmüket. Pár forduló óta mondogatom én már, hogy ez a Lille nem olyan rossz csapat, most meg is mutatták. Reális esélyük van a továbbjutásra! Moussa Sow és Eden Hazard a hétvégi Ajaccio elleni meccsen padozott, kellõen pihentek lehetnek. A törökök védekezni jönnek, amiben – valljuk be – nem rosszak. Senol Günes nagy taktikus, területet kell elvenniük a franciák elöl, hogy ne legyenek gyors akcióik. Ez pedig tömörüléssel oldható meg a legegyszerûbben. Tehát hazai támadások, vendég védekezés. Tiszta fordított Szigetvár...

Internazionale – CSZKA Moszkva

Leonyid Szlutsky szerintem még egyszer sem küldte pályára mindkét ász csatárát az idei Bajnokok Ligája kiírásban – idegenben. Most Vágner Love és Doumbia is kezdeni fog, és a nem túl kemény Ranocchia-Samuel páros ellen kellene gólt szerezniük. Menni fog ez, tesókáim, itt a tuti! Szóval az oroszok kaparni fognak, persze addig, amíg meg nem szerzi a vezetést valaki a másik meccsen. Akkor elvesztik a lelkierejüket, és Zarate vagy Milito is beköszön egyet. Claudio Ranieri egy töketlen balfék, de ezt még õ sem tudja elrontani. Mindkét csapat lõ gólt, nálam ez a tuti, nem a Pöttyös túró rúdi!

C csoport

Ha a Basel hazai pályán legyõzi az elmúlt szezonban döntõs Manchester Unitedet, akkor az angol csapat története során harmadszor nem éli túl a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeit. A Vörös Ördögök eddig csak az 1994/95-ös, illetve a 2005/06-os kiírásban nem tudták beverekedni magukat az egyenes kieséses szakaszba. Tehát a csoport kérdése az lesz, beáll-e bekkelni a MU, vagy tiszta vizet önt a pohárba, és szétszedi a nagyon közepes képességû svájciakat.

Basel – Manchester United

Költõi a kérdés, de annyira nincsen SAF-nak védekezõ középpályása, hogyha Michael Carrick kidõl, akkor kénytelen a jobbhátvéd Phil Jonest elõretolni?! Ez komoly? Carrick ugyebár eltiltott, így az egyre jobb formába lendülõ Fletcher mellé kellett még egy szûrõt csempészni, bár tudja isten minek, hiszen nem olyan erõs a Basel, hogy ennyire kelljen védekezni. A jobbhátvédbe kimegy Chris Smalling, elöl pedig Javier Hernandez helyett Danny Welbeck kezd. A svájciaknál mindenki bevethetõ, Heiko Vögel karrierje legnagyobb lehetõsége elõtt áll. Szerintem szépen meg is torpan, azért a svájciak nem képviselnek akkora játékerõt. Ha az angolok odateszik magukat, akkor szerintem hendicapel is gyõzhetnek.

Benfica – Otelul Galati

Könnyû dolguk van a portugáloknak, csak gyõzniük kell a Fényben, és akkor azt nézni, mit játszik a Manchester United. Luisao sérült, Maxi Pereira pedig eltiltott, illetve Pablo Aimar is pihenni fog, mert nem szabad besárgulnia. A románoknál két eltiltott tér vissza az elsõ csapatba, Ionut Neagu és Sergio Costin erõsíti az amúgy elég gyengének tûnõ vendégeket. A portugálok pont olyanok, hogy akkor játszanak szépen, amikor nem kellene, tehát most várható a látványos, ötletes, góldús meccsük. Szerintem kiütik a románokat!

D csoport

A D jelû kvartettben a hibátlan mérlegének köszönhetõen már korábban továbbjutott Real Madrid a holland Ajax vendége lesz. A hollandoknak a vereség is beleférhet, ugyanis a harmadik helyen álló Olympique Lyonnal szembeni összevetésben - miután kettejük mindkét mérkõzése gól nélküli döntetlennel zárult -, gólarányuk miatt (+3, illetve -4) jobbak. Tehát kell egy nagyarányú francia gyõzelem, vagy holland vereség ahhoz, hogy a Lyon maradjon talpon. A spanyol csapatok soha nem a fair jellemükrõl voltak híresek, pláne nem akkor, ha a hétvégén El Classico lesz.

Dinamo Zagreb – Olympique Lyon

Szerintem a Maksimirben mészárlás lesz, a Lyon kivégzi a tartalékos védelemmel felálló horvátokat. Visszatért a vendégekhez Bafetimbi Gomis, akit Lisandro Lopez Briand és Bastos fognak támogatni a középpályáról. Ez túl erõs egy Josip Simunic, Mathias Chago, Igor Biscan és Tonel nélküli hazai védelemnek. Azonban a franciák hiába gyilkolják le a horvátokat, ha a hollandok egy pontot megtartanak a Real Madrid ellen, akkor búcsút mondhatnak a továbbjutásnak. Épp ezért lesz a vége mészárlás, valakin bosszút kell állni ezért.

Ajax Amsterdam – Real Madrid

Hasonlóan a Barcelonához, a Real Madrid is tartalékolni fog a hétvégi szupermeccsre. José Mourinho olyan játékosokat fog bevetni, mint a számomra ismeretlen kapus Antonio Adan, vagy a totál peremember Raul Albiol és Hamit Altintop, illetve a most felépült Alvaro Arbeloa. Egy ember miatt nézném meg a meccset, ez pedig Nuri Sahin játéka, de egyébként tök érdektelennek ígérkezik. Ha a Lyon nem ajánlott fel sutyiban legalább egy játékost a spanyoloknak, akkor nem fognak hajtani a meccsen, és beérik egy 0-0-ás döntetlennel is. Persze lehet motiváló a tökéletes mutató, de nem hinném, hogy kardjukba dõlnének egy döntetlen esetén. Persze a Blanco-szurkeszek ellentmondhatnak nekem, de szerintem bûn gyenge meccsre van kilátás.

by Szigo prof

szomferi
3-0, jesszokéééé 😄

DeerHunter01
Nekem 6/7-es kombiba vitte el a Róma fõnyereményt pár napja..., ha nyertek volna akkor 21k.... így meg csak 2k.
Másik szelómon meg ha a Lazio megverte volna a román csapatot, akkor 13 jött volna...
Ilyen a szerencsém...

\"Erről van szó!\"

zaki
pf, az a milan látom sokmindenki szelóját elvitte 😄
enyémet "szerencsére" csak részben vitte el, kiba pipa lennék, ha azon buktam volna el, porto-zenit (2v3 gól) nem jött be még, másik 6 jó volt.

<#eljen>
ez nagyon szép ajánlás volt!
Tigristank
Chelsea nyeri a csoportot 4.0 Ez jó megérzés volt. 😄
Végül csak Chelsea továbbjutást tettem 1.45-ért + 1.40-ért Barca gyõzelmet, és egy 3. szelóra ráraktam a Milán gyõzelmet, amit sikerült leadniuk az utolsó pár percben... Berlusconinak biztos kellett valami sikerélmény, ha már az országa irányításában egy nagy 0 volt. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

DeerHunter01
1 perc alatt szoptam ki 2 meccsel is...
Plzen-Milan V(2-2)
Olimpiakosz-Arsenal (2-3gól) 3-1
legalább ez a 2 jött volna, akkor még nyertem volna vissza valamennyi pénzt, de így....

\"Erről van szó!\"

Shep
Mit gondolsz miért nem lõttek? Kellett egy orosz a következõ körbe. Olimpiakosz volt a nap tutija.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ezaz baszki , porto meg ilyen stattal és nem bírt lõni 1 gólt?? pedig 1 gólt továbbjutást ért volna 😊
élõbe tuti nyomtam volna az overt...
baszki mivan a blben 😄DD
milan 47.percben 2 gól? aztán a 89 és 90.ben kap 2 gólt?? 😮

marseille 2-0ról fordít ugy ,hogy a 45+3'ban szépít majd a 85 és 87ben 2 gól :A?SD:?ASD
Tigristank
Ez mi? Milan utolsó 3 percben leikszel, Marseille pár perc alatt fordít. Wtf?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Rash87
Jó ez a Dortmund, csicska bundás német banda 😄

Glory, Glory Man. United!

Palesz2
jolenne

demonsss
szerintem is 😄 és Hulk fogja lõni a gólt

FERNANDINHO1997
Porto nyerni fog ! (szerintem)

Tigristank
Naa, Shakhtar idegenben behúzza, persze otthon nem voltak képesek nyerni, amikor tettem rájuk. 😄D

demonsss
Ha a Porto nyer tuti elsõ a csoportjában 😄

demonsss
Jön torres és 3-3 lesz a vége XD

w77d
nna a srácok 1-szer már eljutottak a kapuig XXXXD

FERNANDINHO1997
3 nyúl _D

demonsss
Chelsea 3-0 😄

Palesz2
már csak egy porto gólt 😞

w77d
annál talán egy picit többre XD

Tigristank
70 perc alatt 0 kapura lövés, szerintem csodára lesz szükséged. 😄

FERNANDINHO1997
<#idiota>

demonsss
De raknék most egy porto + leverkusen gólt ha lenne pénzem neten

w77d
bammeg már csak a zenit kéne a kurva istenit...

Tigristank
Úgy néz ki, hogy ajándék volt a Barca 1.40-ért. 😄

FERNANDINHO1997
haha 😄DD mind2 bejött 😊) +3,3k eddig de még van 2 szelom amit utanna raktam.. 😄 am 5,3 k lenne

demonsss
Sztem azért nem meglepõ , pedig utálom a Barcát , de azért sztem az elég tuti volt hogy nem fognak veszíteni

a durva ,hogy azok égnek akiknek bizonyítania kéne..

barca b meg eléggé meglepõ!
Roberto gól? ki õ? 😄
bartra ki???
tök b a csapat mégis az "A" csapatot is megszégyenítõ statot mutat fel.
w77d
Arsenal is mekkorát ég 😄

alba berlin is mekkora egy csicska csapat...

Tigristank
Most õszintén, mit vársz a Marseilletõl? A bajnokságban a középmezõnyben vannak + hazai pályán képesek voltak kikapni 1 görög csapattól, amin én pont buktam, úgyhogy inkább kihagytam most õket. 😄

w77d
A zenit és a Marseille 30 perc alatt nem jutott el a kapuig.. Az Arsenal és a Milan is nagyon gyenge... én már most kimondom teljes nyugalommal: ma is buktam..

amúgy mindegyik meccsen csak az általam leírt csapatoktól 1 kibaszott gól kéne, ennyi...

Tigristank
Mondjuk a 8-ból 1 kaput eltaláló lövés eléggé ciki. 😄

FERNANDINHO1997
kapuralövés : 8-0 😄

Tigristank
Shakhtar sikeresen kihagyott egy 11-est. 😄

demonsss
Ebbõl a statból ahogy nézzem sima bate gyõzelem fog születni XD

Tigristank
Barcára is 1.35 van jelenleg, és nézd meg a statjukat. 😄