Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez csak májusban derül ki.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

FERNANDINHO1997
Akkor is a Barcelona a legjobbb !!!

Így szokott lenni. Valamikor szeptemberben vezetett utoljára a Barca, azóta kussoltak. Most nyertek erre kirajzottak. Hányadék... De érdekes. A Barcások mondták, ha nyer a Real (9 pont elõny) nem dõl el semmi. Szerintük már eldõlt most, hogy a Barca a jobb. Szerintem meg az, aki megnyeri a bajnokságot.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Hát kb. az X lett volna az igazságos, szerintem. Mindkét csapatnak volt 4 helyzete/ziccere +1-2 próbálkozás, valamint, Valdez hiba és Xavi mák gólja. Egyszerûen a Barca több helyzetet lõtt be, mint a Real ennyi. CR és Messi is full ugyanazt mutatta tegnap. CR 2 ziccert hibázott, Messi 1-et, CR rengeteget védekezett, Messinek meg volt egy-két remek elindulása, aztán ennyi. A Realban Özil volt észrevehetetlen, a Barcában meg Fabregas. 1* volt a labda Fabregasnál, sajnos be is ment. Ilyenekkel nyert tegnap a Barca.

Shep
Bírom ,hogy most megjött a sok Barca fan és megmondják a frankót de mikor kikaptak 1-0-ra egy sehonnai csapattól akkor persze mindegyik behúzta fülét farkát. Meg szidják Ronaldot még a Realosok is távozásra bírnák azt meg ugye elfelejtik, mikor gyakorlatilag õ egymaga nyert meg meccseket, mert az egész csapat egy nulla volt. Nem mehet neki sem mindig, meg mindenki ellen õ is csak egy ember. Az egész csapat gyenge volt, nincs itt mit magyarázni a Barca jobban feltudta szívni magát, ennyi. Na de nem dõlt még el semmi ezzel az 1 meccsel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na, a "nagy" Ronaldo megint leszerepelt!Azt tette amit már megszoktunk tõle.:A földön ülve nem lehet meccset nyerni!
tippmix945
Hát még a hendis 5.5-ért.<#vigyor2>

FERNANDINHO1997
Mondtam én h Max Bet a Barca gyõzelem !! Biztos voltam benne 2.9 ért ajándék volt 😉

tippmix945
Azért weed szépen megjósolta az 1-3-at!

tippmix945
Valenciennes-Montpellier H ment helyette,asszem írtam is valamikor.

tippmix945
Jó hülye vagyok,hogy hendis Barca gyõzelmet raktam.<#vigyor><#vigyor>

w77d
ááá a jó öreg NAV... várom õket sütivel meg pálinkával XXD

w77d
de van éppen annyi, hogy a rangsort meg lehet állapítani...

V43 1105
Ezt majd mondd el a NAV-nak is te kis adócsaló, meccs bundázó atyaúristen <#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

dragon11
.. azért tényleg nincs akkora különbség közöttük..

Ferrari: xÐÐÐÐ csak nincs annyiba..😊

köszi

w77d
bankszámlakivonatodon nézd meg az adatokat, ott minden fel van tüntetve

bwines kifizetésben segítene valaki? banki átutalást választanám aztán kell valami 2 azonosito, ami fogalmam nincs hol talalom meg. köszi

Mostmár csak -15 millióba van 😄😄😄

w77d
egy kis aprót... nem a pénzrõl szólt ez, hanem elvekrõl.. pár olyan elképesztõen meredek valótlan elszólásról, mint amikor ment itt az erõsködés, hogy a Real a világ legjobb csapata... hát nem az XD

w77d
mondtam, hogy ez a kép a jövõbõl érkezett XD

amúgy kíváncsi leszek majd a magyarázatokra pár embertõl.. "a bíró elcsalta, eszméletlen mák, nem is akart a real nyerni"... ezek mind az olcsó kifogások.. egyszerûbb lenne már bevallani azt, ami a tény, a Real ROSSZABB csapat, mint a Barca...

dragon11
grat az 1etlen barcásnak, w77dnek..

mennyit nyertél mennyire ?

w77d
akkor valszeg az lenne, de a lényeg hogy most nagyon nem az XD és a hisztis krisztike ronaldo is szépenb beégett XD

Shep
Jól van már, egyszer végre eltaláltál valamit, most 1 hétig ezt fogjuk hallgatni? 😊

Amúgy meg a Real megveszi a Barcát mindenestõl és akkor a Real lesz a világ legjobb csapata 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem hát, végül is vagy 4 ziccert hagyott ki a real, + lõtt egy qrva nagy mák gólt a barca, de ezt te nyilván tudtad elõre, hogy így lesz 😄😄

w77d
gyerekek én már jópár napja megmondtam az 1-3-at, nem volt kétséges a hendis gyõzelem 😄

Hát most már nincs 😄😄

Tigristank
Eddig jól áll, remélem megraktad a Parma nélkül. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

virtuálba ugye 100k-m van még 😄
over 4.5
50k -> 82.5 k
majd egy jó minõségû összefoglalót aki tud az linkeljen már legyen oly kedves..
az elsõ gólra vagyok én igazándiból kíváncsi
De idegesít ez a balfék kommentátor a "klasszikus" szövegével 😄😄

Shep
Overt tett ha minden igaz.û

Amúgy szar a Real, lássuk be. Nem tudnak egy épkézláb támadást vezetni.

azt rakta , a barcát 😄 azért is írtam a hsz-a után, hogy most így még biztosabb az 1X 😄
szomferi
overt tett, ha hiszed ha nem 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

eufória meg 3 liter pálinka után egy spanyol 5.osztályú csapat is legjobb 😄
... erre azért nem számítottam ,hogy a real kikap hazai pályán :S
Biztos barcára tett, mondjuk teljesen mind1, hogy most nyer, már holnap a dupláját baxxa el balfaxságokon 😄😄😄

Shep
Jól van már, azért nem kell túlozni. Jobbak de azért annyival nem.

w77d
Ronaldo a legjobb?? olyanokat hagy ki, hogy az már szégyen.. egy szarkupac...

Tigristank
Mármint 3-3. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

dragon11
szép volt ronaldo ezt várjuk tõled 5méteren belül üres kapura

imádom legjobb focista de utolsó ember lenne akit beállítanék a barca ellen 1xûren sose ment neki ellenük

1-3 ollé..

Shep
Benzema a gólján kívül szinte semmit nem csinált, jöjjön már Higany!

w77d
1-3 XXXXXXXXXXD GYÕÕÕÕZ A SOKKAL JOBB CSAPAT!!!!!!!!!!!!!

Tigristank
Ha Ronaldo rendelkezne legalább Torghelle képességeivel, akkor már 3-2 lehetne. Miket hagy ki, te jó ég... 😄

szomferi
az lenne szép ha megint összekerülne a Real meg a Barca ott is... 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Lehet itt beszélni ide-oda de ennek a Realnak van még hova fejlõdnie, fõleg ha nyerni is akarnak valamit. Egy BL pl. pont jó lenne 😄

szomferi
ezt mondom én is, ott volt, ment is a játék úgy ahogy, most nincs, aztán mindenki leszopatja õket :/
itt jó hogy nincs másodosztály 😄

Shep
De tavaly nem is votl sérült egész szezonban Manning, ha jól emlékszem 2 meccset hagyott ki.

szomferi
inkább szerencsésebbet mondanék

Shep: áhá, csak tavaly azért ennél jobban voltak, nem hiszem hogy sok meccsüket láttam eddig életem során, megkockáztatom hogy egyet se 😄

Shep
Még Higanyban bízom.

Shep
Hát ja, sajnos igazad van.