Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nem büntetõpontért reklamáltam ha nem tûnt volna fel
a nevem pedig nagy betû kedves Dean
Azért kicsit érdekes,hogy direkt keresztbe akar tenni nekem ,de hát ha így gondolja ám legyen. Erre õ kapott egy választ amit meg lehet tekinteni az illetékes helyen.
Mindenkitõl megkérdezem a házi szabályzatot elfogadjátok-e? Benne vagytok-e ,hogy a topic újra a régi fényében csillogjon és a rosszakaratú flémelõ,"trollok" kikerüljenek errõl a helyrõl? Ne legyen folyamatos veszekedés,vita! A topic szóljon arról,hogy egymást segítjük és nem hátráltatjuk!
Efreet moderátor hozzászólása a témával kapcsolatban
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
szerintem egyébként tedd ki nagy piros betûkkel a topic tetejére
persze most lehet, hogy kapni fogok én is offért 1 pontot 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Szabályzat!
Ami a közeljövõben módosulhat, mondhatni béta változat.
Aki flamel,offol,kötekedik, közösség romboló hozzászólásokat termel az büntetõpontot kaphat.
aki folytatja a flamet, vitázik a "trollal" akkor a hsz súlyosságával arányosan megfelelõ számú büntetõpont kerül kiosztásra.
3 pontnál az illetõ hozzászólása csak kattintás után lesz látható.
5 büntetõpontnál 1 hét tiltás jár
10 pontnál végleges kitiltás
ha valaki kéri, hogy tiltva legyen akkor megkaphatja ! Visszavonva nem lesz, szóval aki így cselekszik az elõtte gondolja át mit is akar valójában!
nem rossz végülis.
Barcelona szerez gólt 1.01
tét 200 Ft
várható 202 Ft(mivel kerekitünk 200 ugyebár)
gogogo
Fölött(+1.5)2.10
ezt rakom bár az al arabi félidõ over 1.5et akartam 2.85ért de végül ez lett! Remélem jól döntöttem ^^
ja sajnos ez elment :S
A Napoli-Cesena visszavágós?
Djurgarden - Frölunda H 2,05
Skelleftea - Linköping H 1,80
Lukko - SaiPa H 1,60
Napoli - Cesena H 1,26
Osasuna - Barca V 1,32
szerintetek erre mennyi esély van?
56 Napoli - Cesena: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,74
61 Académica - Uniao Oliveirense H 1,59
Eredõ odds: 2,76660
A spanyol labdarúgó Király-kupa egyik nyolcaddöntõjének visszavágóján a tavalyi ezüstérmes Barcelona az Osasuna otthonában lép pályára. A katalánok a múlt heti elsõ összecsapást 4-0 arányban nyerni tudták, így Josep Guardiola vélhetõen kissé tartalékos összeállításban küldheti pályára a szinte már biztosan továbbjutott csapatát.
Immáron csak és kizárólag a Barcelona labdarúgócsapatán múlik, hogy vajon a sportág szerelmesei láthatnak-e két újabb El Clásico-t, azaz Barca – Real Madrid párharcot. A fõvárosiak ugyanis a Malagát kiejtve bejutottak a legjobb 8 közé, és most már csak Josep Guardiola tanítványainak kell megõrizniük 4 gólos elõnyüket az Osasuna vendégeként. Mivel az elsõ mérkõzésen ilyen nagy arányú gyõzelmet jegyeztek a gránátvörös-kékek, ezért aztán a visszavágón Guardiola mester pihentetheti állandó kezdõcsapatának tagjait, vagy legalábbis többségüket. Az alapcsapatban is számításba vett játékosok közül csupán Valdés kapu, valamint Mascherano és Pedro játékára van kilátás, a többiek egyelõre még szinte teljesen ismeretlenek a nagyvilág számára. Bárhogy is legyen, az Osasuna nem valószínû, hogy a tartalékosan felálló Barcának négy, vagy annál több gólt vágjon, miközben egyet sem kap – ettõl persze még nyerhetnek a házigazdák – így szinte biztosan kijelenthetõ, hogy a legjobb 8 között jön majd két újabb El Clásico, vagyis Barcelona – Real Madrid csata.
remélem azért talál valaki egy gólt
10' - 0:1
basel-nec félidõ 0.5 over 1.533
25.percben járunk
így a tegnap esti utolsó 5 élõ fogadásom eredménye a következõ!
500 Ft -> 1 625 Ft
2 125 Ft -> 3 670 Ft
670 Ft -> 1 474 Ft (félidõ fogadás over 1.5)
474 Ft -> 1 208 Ft (félidõ fogadás over 2.5)
708 ft-al akartam tenni egy 3.5 overt de a sportingbet oldala nem töltõdött be így a fogadás abba maradt... a gól jött mert a meccs eredménye 2-2 lett
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Liverpool Stoke H 1,4
Mnch UTD Bolton H 1,14
Tottenham Wolwes H 1,26
Swansea Arsenal V 1,66
Sevilla Espanyol H 1,75
Madrid Villareal H 1,65
West Bromwich Norwich H 2.00
Odds 25,63983049
ötletek rá? west-tõl kicsit tartok csak rádupláz a nyereményre.
egy másik kérdés hogy vajon a barcelonabetis meccsre nagyon merész betis-re tenni? 20as a szorzó rá. van esély h barca leszarná a meccset?
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
bele lehet tenni, de én félek tõle kicsit
Bilbaon én nem érzek, albacete gólt😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
42 Ath. Bilbao - Albacete: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,85
Eredõ odds: 3,58900
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1075 Ft
ez egész jó lehet már, lévén kupáról van szó, esélyesnek tartam a két V gólt is
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Everton - nem @ 1.14
Alcorcon - nem @ 1.14
Chievo - nem @ 1.16
Four-Folds, 1 bet * 3 000,00 HUF
Fax szopó City..
Tottenham Gyõzelem : Pipa
Birmingham Gól : Pipa
Udinese gól : Pipa
tét 4.000 Ft
kösz City fogadjunk továbbjut a liverpool , és kifog kapni a döntõben