Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
holnap péntek 13., holnap kell megfogadni minden szelvényt a hétvégére, tuti nyerünk! 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

4,33 hol?😄 Unibeten most 3,00.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Nantes-ot én is nagyon X-re érzem. Jah és az elõzõ fordulóban 1!!! X volt csak.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

lippet
Holnapra egy ilyet be lehet próbálni?

109 Nantes - Angers D 2,85
110 Le Havre - Lens H 2,13
114 Nocerina - Sassuolo V 2,50
119 *(0-1) C. Vigo - Gimnastic H 2,03

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

demonsss
Xd és feljebb megy már 4,33

demonsss
Azért még a Cesenára 4-es odds van figyelitek ?

Mi a baj😄 ???..

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Effe88
lol😄

Demonssss gyenge ez osasuna kezdõ kihagyom a góljukat

szomferi
ezo tv, ez jó volt 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hát nagy Isten állatkertje....
Ezt te is bebizonyítottad...
Köszi szépen a rendrakást...
Köszi Szórakozás az megvan 😄
És nem kell visszajönni ígérjük Jóéjt Hellloo....

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Efreet
Ezért mondtam, hogy lépj túl rajta, felejtsd el. Elmúlt, vége. Nem kell több hozzászólás a témában, senkitõl, van a topicnak szerintem normális témája is, rájöhetnél, hogy minden provokációra adott válasz (bárkitõl is jön) csak fenntartja a feszültséget - emiatt koptattam a billentyûzetet, rád is vonatkozik, amit ott leírtam.

Megérteni kellene a dolgot, nem válaszolni rá csakazértis.

További jó szórakozást, remélem nem kell gyakran erre járnom, sikerül emberként viselkednie mindenkinek.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Tizta ezo.tv Cesena gól, Én megmondtam h albacete nem rúg golt
albacete szopoálarc keményen
lehet újra gyûjteni..:S

szomferi
vesszõkre célzott szerintem...

Effe88
én nyugodt vagyok csak megint provokált😊
írásjelek😄😄
mintha itt olyan sokan használnánk😉

Effe88
ja igen idegenben nem x-elt

szomferi
olasz is (!!!!), kupa is (!!!!), esélye nincs a bundának 😄

Ja Ja
Kell a 90. 90+1 2-1 lesz mert csak õk kellenek😄

Effe88
szerintem x lesz😄 aztán hosszabítás de ez csak egy ilyen halvány megérzés
cesena bajnokságban még nem x-elt 9m 2-0d!-7
tudom ez kupa de tegnap is nyert a chievo udinében akik még nem kaptak ki otthon😄😄😄

Efreet
Nyugi már, lépj(etek) túl rajta.

Attila8805
napoli 2. félidõben fordít?

Bunda<#ravasz1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Effe88
nem fér el nem írtam ilyet ne ferdítsél légyszíves
természetesen legyen meg a büntetése csak ne te adjad hisz nem vagy te modi szólni kell a modiknak majd õk jutalmazzák😊

írásjelekrõl ne oktass már(hisz ezt is nagyon fontos volt oda írni) ki hisz nem vagyunk egy szinten sehogy sem😊

szomferi
na én már délután megjósoltam õket 😄
bár ez a cetféle nem rúgott még gólt a Bilbaonak 😄

Abszolút, korrekt köszönjük szépen
ez most olyan volt mint 1 karácsonyi ajándék
most már mindenki, nyugodtan boldogan osztja meg élményeit társaival

szomferi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az anyázás meg a buzizás egyszer-egyszer még tûrhetõ egy embertõl, de heti pár alkalommal már tényleg törlendõ/büntetendõ szerintem is

akkor tömören: az itteni pontrendszernek kb értelmét nem látom a visszatartóereje hiányában, Dean itt a fõnök, neki kell eldönteni hogy törölhetõ-e a hozzászólás, mert flameáradat követné csak, vagy csak mert szimplán valaki trollkodni jön ide, vagy anyázni másokat

én tuti nem vállalom a HG címet, mert nem tudnék pártatlan maradni egyes emberekkel szemben

ez a Dean által említett "cselzki" minden csak nem sértõ, semmi sértõ dolog nincs benne, nem úgy mint a "szarzenálban" és egyéb átalakított csapatnevekben (hirtelen egy se ugrik be, de biztos van még)
ez a 'tiszteld a csapatot' kicsit hülyén hangzik (bár ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, mert például ha meglátom hogy valaki szidja az Arsenalt a fentebb említett jelzõvel, azt meg tudnám b@szni az anyja hátán (hogy finom és nõies legyek 😄) kb olyan mint a tiszteld az öregeket, de sokan úgy vannak vele (és nekik adok igazat), hogy nem a kort kell tisztelni, hanem a tetteit az embernek

ja és Dean, ezt a kurva színezést meg a többi taget rakasd már vissza faszom 😄

Efreet
Beszélgettünk privát üzenetben Dean Winchesterrel, szerintem sikerült mindenki számára jó döntésekre jutni: õ visszafogja a törlés gomb (alkalmanként valóban indokolatlan, de sokszor teljesen érthetõ) használatát, cserébe viszont kérnénk mindenkit, hogy az
ebben a fejlécben található alapelveket a lehetõségekhez - és a topichoz - mérten próbálja betartani, és ne provokálja a másikat, valamint passzív csevegésre használja a fejlécben üldögélõ modult, vagy az OFF topicot - azért vannak ott.
Persze, mivel itt néha komoly pénzek is forognak érthetõ, hogy elcsattan egy-egy durvább kifejezés, de mindenki figyeljen oda önmagára és egymásra is, hogy a házigazdának ne kelljen hozzánk fordulnia, emellett legyen toleráns a többiekkel.

Ha komolyabb személyeskedés történik (pl. a lent említett nácizás), akkor viszont azt válasz és törlés nélkül azonnal jelezzétek a moderátori topicban, az ilyesmit büntetjük - azokkal együtt, akik reagáltak rá, vagy kiprovokálták. Egy normális hangnemû vita vagy beszélgetés a nyugodtabb idõszakokban elfér, el kell, hogy férjen (és a házigazda feladatai közé tartozik az is, hogy ezt kezelje, figyelmeztesse azokat, akik kezdenek indulatból reagálni), de a személyeskedés nem elfogadható - és mindegy, hogy ki kezdi, vagy ki ütött vissza elõször, moderátori szempontból mindenki hibásnak számít, aki részt vesz benne.

Köszönöm a figyelmet, remélem sikerül mindenki számára egy nyugodtabb, kellemesebb környezetet kialakítani.

szerk: ahogy itt alattam le is írta a kolléga, míg én fogalmazgattam 😊

írásjelet használhatnál 😄
Az megint azon embereket minõsítik aki szerint elfér a nácizás,anyázás...stb.

Kérnék mindenkit,hogy normálisan fórumozzon! Ha bejön egy emberke aki reklámoz egy adott oldalt vagy szimplán beszól valakinek akkor kérlek engedjétek el a fületek mellett, az illetõ megkapja a jutalmát, reklámot törlöm. Vitázni ne álljatok le egymással. Off topicban továbbra is minden megengedett. Ha valakinek problémája van a másikkal akkor azt szintén az off topicban kivesézheti de ne itt!
DeerHunter01
Cesena 😄DD
mondani is akartam a 10. perc körül, hogy simán vállalható a góljuk

\"Erről van szó!\"

demonsss
Mivel Barcelona ellenes vagyok Szerintem lesz 😄
De ha eltekintünk ettõl akkor nem tudom , mert most az egy dolog , hogy a Barca 4:0-ra ütötte ki az osasunát és akkor most tartalákosan áll fel a BArca , de lehet hogy az Osasuna is úgy gondolja , hogy ez a hajó elúszott és inkább rápihentei a bajnokira a fõbb játékosait , nem tudom hogy lõnek e gólt

Rash87
Pont h azt kellene büntetni,mert szánalmas,ami megy itt 1-1 meccs után.
Mindenki anyázik meg szid mindenkit....
Bár ki mihez van szokva,lehet én látom rosszul.

Glory, Glory Man. United!

Effe88
köszi
egyébként ha senki nem vállalja vagy nem szavazzák meg aztán nekem is mindegy felõlem maradjon csak ja ne magyarázzon nekem többet ennyit kérek😊
ja illetve ne akarjon modist játszani ha valaki nácizik zsidózik stb anyázik ne pontozgason írjon a modiknak aztán annyi....ez lenne minden

Demonsss osasuna gól szerinted lesz most tanácstalan vagyok???

DeerHunter01
ja,a csapatok szidását meccs után 20 percig szerintem nem kéne büntetni 😄DD
néha jó kiadni magunkból a feszültséget egy vesztes szeló után 😄

\"Erről van szó!\"

demonsss
Jaj Fiúk , lányok milyen veszekedésrõl maradtam le 😄 Én Valahol Effével valahol Deannel értek egyet sztem simán maradhat Dean a Hg , de viszont
Deannek se kellene törölgetnie Effe nyertes szelvényeit meg beszólni érte neki mert csak nyertes szelvényeket rak be , ami nem igaz mert láttam már vesztes szelókat is amit berakott , meg mit vártok ha csak nyer ? ami azt illeti szerintem ez a pontozás dolog nem valami jó ötlet mert pl én is hirtelen haragból mikor sokat bukok idegességembe szidom a csapatot aki miatt bukok és ezt kinyilvánítom. Szerintem azokat az embereket kellene büntetni valahogy akik a másiknak szólnak be PL Eriador mikor le nácizott enegem csak úgy ! Kösz Pusz mindekinek

Ramox
Te sem jártál túl jól sajnos a Bilbao 2. góllal :\ Nem azt hozza eddig az este, amit vártam. Kéne valami, hogy legalább a nullszaldó meglegyen.

Neath Atletic v Port Talbot Félidõ 1,5 gól fölött
1.666
Lehetséges nyeremény 3.333 HUF
Összes tét: 2.000 HUF
ez a durva! 10.perc 1-0 és nincs még 1 gól. részvétem!
Liverpool - Stoke (0-1)V 2,45-ért nem is rossz valóban.

DeerHunter01
hétvégére egy poén 4/3ast lehet meg kéne próbálni:
Fiorentina - Lecce V 7.10
Chievo-Palermo V 3.20
Milan-Inter H 2.35
*(0-1) Liverpool - Stoke V 2.45

vagy 5/3asba ugyanez még ezzel kiegészítve:
Catania - Roma V 2.28

amúgy ha valakinek van egy kis ideje és ért az ilyesmihez, írhatna egy olyan programot, ahol ki lehet számolni a tippmix kombiknál a várható nyereményeket meg a max. nyereményt

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Liverpoolt én nem raknám be a szelvénybe, elég az a 3 angol meccs...
még szerintem a WBA is necces

\"Erről van szó!\"

Effe88
ne fenyegess, a privi üzijeid jöhetnek

Effe88
rizespor-gazientep mind 2 cs gól 1.88 +2k
atromitos-aris v gól 1,57 +2k

vajon osasuna gól lesz????hm

Az ilyen hozzászólásokra nincs szükségem! Gondolom ezt is nagyon muszáj volt beírnod. De az elõtte levõre is nagy szükség van.

Most azért töröltem mert nem akartam 2 hsz-t elpostolni így egybe raktam a fogadásomat a neked szóló válasszal. Ez volt az utolsó,hogy bármit is megmagyarázok neked. Bármi bajod lesz PM-ben keress fel, így teszem majd én is.

Ramox.: köszi! gondoltam, hogy all in-t nyomok de nem mertem! Ám a nyereményt most felrakom a félidõ 1.5 overre. (bár ez lehet hülyeség de szerintem 2-0 lesz)
Ramox
Ez gyorsan jött... most akartam megrakni, már nem vette be 😊 Grat

Effe88
hát most is miért törölted az üzidet????

a jelen levõkre gondoltam ,de ezt is írtam már ,hogy a többiekre még várunk!...

bilbao-albacete félidõ 0.5 over 1.55
2k -> 3.1k
odavágó 0:0
+stat
+ megérzés
+ spanyoloknál szokott jönni a félidõ over
ezért merem bevállalni a fogadást.
Effe88
ja ilyenkor már"a jelen lévõkre gondoltam"😄😄D: de jó
"Mindenki más egyetért és nem ellenez" 😄😄

1-0 😄 bejött volna
Effe88
igen mindenki😊ha így jobb😄😄😄
ferna,shep pl nincs is itt demonsss sem szomferi nem írt semmit rég arcok
a többiek se
na de mindegy legyen a te akaratod😄😄😄

a napokban vagy múlt héten történtek nem ezt bizonyítják, pont te szóltál vissza eriadornak!
Viszont akkor eddig úgy néz ki, hogy te és eriador az aki a hg és a pontosztás ellen vagy! Mindenki más egyetért és nem ellenez.
Ramox
Na, a Fener amit kihagyott a félidõ utolsó perceiben... Köszönöm nekik 😊 Nem szeretem mikor ilyen könnyelmûen játszik egy csapat... elszórakozzák.

Effe88
egyébként viselkedni tudok
nem hiszem hogy bármikor szidtam egy csapatot vagy anyáztam volna itt vagy zsidóztam volna stb....szóval mellé ment ez is