Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha az intézkedés megtörtént aztán (úgy tudom lehet) takarítok...
Shep
Hülye alreges majom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dehogy, ö alcoyano wint tett 11.00-es oddsért ;D
plusz lesz-e piros lap opciot legvégén 14.00ért 😊
Shep
Nekem is kellett volna úgyhogy nem az övékén a sajátomon.

Szevasz! Nem lehetek itt a 24órából 25öt!
Szerintem a modik cselekedni fognak és megkapja a méltó jutalmát! Ha valaki trollkodik és tényleg már annyira elszáll az agya akkor hagyjátok figyelmen kívül a hozzászólásait és kész 😊
jólvan azt is mikor, amikor már rákérdeztem, hogy rakott-e valamit elchére, de mindegy is látom te le vagy ragadva a mai napnál.
irogassad csak be a gól tippjeidet lássuk mennyire leszel vagány ha weed nekiállja pakolni öket =D
Shep
Hergeljed még õket, így kell.

Rash87
Te se hergeled így a háttérbõl a többieket,meg gondolom nevetsz otthon mások kínján 😊

Glory, Glory Man. United!

Nagyon vicces fiú vagy komolyan mondom....

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Tigristank
Beírta, hogy 1.5 overt rakott, élõben nyugodtan megrakhattad volna az undert. 😄D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Alcoyano kaput eltaláló lövések 2 ebbõl 2 gól, kaput elkerülõ lövések 0. Ez az igazi 100%

kurvára, mint ma is...
max beirja a 300 esemény közül melyikre nemrakott 😄 jólvan, irogassátok csak ide a tippjeiteket 😄D
Weed azért gyakran elõre beírja a tippjeit.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Jah mert általában mindenki beirja, majd megteszi a szelvényt, weed meg szemez mindenki tippjeiböl összerak egy szép válogatást ami gecire elmegy és mindenki szopik, ilyenkor mit csináljanak te nagyokos mindenki gyorsan csináljon még 1 szelvényt a szefó miatt az ellenkezöjérõl? Valoszinû. A másik 50% esetben meg meccs utána beirja hogy bukott/közben irja be és akkor hirtelen mindenki megvilágosodik miért nemjön a saját tippje...
..............

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Shep
Huelva elég simán hozza amit kell 😊

Shep
1-2, na még lehet 3-2 is 😊 de ez csak 2-2 lesz

DeerHunter01
Mit hagyott ki a getafe azt a.... húúú 😄

\"Erről van szó!\"

Tigristank
A sok nagyokos, mind azt mondja, hogy amit Weed megrak, az elmegy. De az ellenkezõjét már nem merik megrakni, csak a pofájuk nagy. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ki az a szemét? bannt neki
Hát téged aztán nagyon kérdeztek....

nemtehet róla? weed mindenröl tehet, amit megrak ott 180 fokos fordulatot vesznek a dolgok és ha esetleg te az ellentétét rakod, akkor olyan eredmény születik amivel mindketten szoptok...a csodálatos weed...
Már írtam neki, de attól mert hg nem itt él😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Tigristank
Ilyenkor hol van a házigazda? Pár embert ki kéne innen tiltani, mert 1 embert okolnak (akinek most jött be a tippje) azért, mert a fos spanyol másodosztályú tippjük elment. Te jó ég...

igy néznék ki és ekkora rakás szerencsétlenség lennék már rég a busz alá tettem volna a fejem, én szurkolok neked hátha egy nap összehozod...
DeerHunter01
Nem akarom itt weedet védeni, de attól, hogy mindig elbukja a pénzét, attól még nem õ tehet róla, hogy kikap egy adott csapat 😄DD

\"Erről van szó!\"

w77d
a tiédre aswszem egy páleszt is letolok XXXD

dögölj meg mondtam már 😄 te dagadt törpe 😄
w77d
nnna akkor iszok egy korsóval a lelki békétekre is XXD

0-2 😄DD
ÉS EZ A SZERENCSÉTLEN HÜLYÉNEK MÉG BE IS JÖN XD
de ez a gyökér fasz MINDEN PAPIRFORMÁT BURIT XD MINDENT 😄D
dögölj már meg tényleg weed nagy szivességet tennél 😄
Jah...
0-2

DeerHunter01
és 1-1 😄
na gyerünk!!

\"Erről van szó!\"

Aki meg ide tippeket ir, hogy weed megrakja és elmenjen az meg fogyatékos mint most én voltam, legjobb ha mindenki megtartja magának.
Látszik ezt a fogyatékost mennyire érdekli ha esetleg bukik.
Gyökér egy ember vagy weed, pont
Shep
Van még idõ egy 2-1-hez 😊

DeerHunter01
na akkor fordítson a getafe hátha

\"Erről van szó!\"

w77d
én is csókoltatlak XXXD

Shep
Mondjuk azért hihetõ, hogy a vendégek akik eddig kapu közelében nem jártak gólt lõnek

igen ennyit érsz te dagadt szörös törpe bagoly, remélem eltöröd a szárnyad utközben te fostalicska 😄DDD apádat holnap meg szemköztköpöm 😄
Ramox
Várj. Mire raktál még ma? Áruld már el nekünk légyszi mindet 😄

0-1 najólvan

Shep
Bámulatos.

w77d
aztakurva

w77d
XXXXXXXXXXXXXXD de forró itt a hangulat XXXD nna én mentem inni....

0-1 dögölj meg bazdmeg...
VAJON MIÉRT?!Nem is tudom, kurvanagy talány, had gondolkozzak hülyegyerek...
w77d
háááááát rohadt elche baszik játszani :S

Nem kell ugrálni ember, senki nem drukkol ellenetek nyugi. Hidd el, hogy nem bántana az 1-0...

Ha 0-1 lesz kifizeted a nyereményem---
aztán drukkolhatsz

Van a nagy büdös lófszt. ezért jöjjön ide az ember beirni a tippjeit, hogy attúl féljen, hogy ez a gyökér melyikre basz rá 200ezret?!Ráadásul neki ez vicc mert leszarja ha bukik, mert ö megteheti!