Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez beszarás...
már 4. alkalom hogy 200ft-ból felviszem 15-20K ig aztán jön 2 nap és viszlát....

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

szomferi
másfél liter LPG még kijön belõle 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Effe88
na fasza
mondanám hogy 1 liter benzin de már az semD😄😄

Kurvajó ez az EB Svédek x
All in kombiba volt de így viszontlátás pff
400 ft-om maradt-_-

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Effe88
lol
barca már zsinórban 12.hazai meccsén nem kapott gólt😄😄
bajnokságban otthon 9m 8-1-0 39-0
na talán ma a betis,weednek ajánlom😄

2006-2007 környékén lettek azt hiszem utoljára EB gyõztesek illetve bronzérmesek, utána 4 és 5. hely, majd tavaly valóban csak 10.-ek lettek. Ettõl függetlenül még mindig jók, Csehországot kötelezõen verni kellett volna. Na mindegy én már túl vagyok a meccsen.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

múlthét óta nézek NFL-t. most hajrá Ravens ! és bár a NY Giants szimpatikus de a Green Bay-re tettem 😛

Effe88
azt mondta a szaki a tv be hogy 2007 óta már leszálló ágban vannak és hogy õt nem lepte meg a vereség egyel talán

Oké mondtál 1 nevet. Szerintem akkor ez az EPIC FAIL... 1 névtõl még ugyan akkora senkik, mintha õ se lenne itt.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Shep
Hát eddig számomra csalódás a Houston játéka, még akkor is ha Ravens gyõzelmet vártam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
<#eljen>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

FERNANDINHO1997
sztem a Marseille meccsen a mind2csapat gól eléggé jó 1.83- ért 😄

Forza Italia
Marseille - lille és a Braga - Sporting meccseken 1.5 over sztetek????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

A csehek senkik kézilabdában? EPIC FAIL XD
Ott van pl Jichá...ismerõs a név?
ReszegKoldus
pedig ez annyira nem tûnt rossznak 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

demonsss
Am a Gijon - malaga meccs elég x-es , azért mondom ezt mert a mai nap nem volt még x a spanyol 1.osztályba és gondolom a barca csak nem x-el

demonsss
Nem nagyon nézztem statisztikát most egyszerûen csak szimpátia miatt tettem osasunát + úgy éreztem ezt behúzzák az Arsenalt meg éreztem , hogy nem nyer ma

Hát a német válogatott még mindig a világ legjobbjai között van. Viszont a csehek senkik kézilabdába. Ennyi.

És szted ez kit érdekel... Azért 1 csehország ellen illet volna nyerni....

Nem akarok a megmondó ember lenni de a német válogatott már nincs a világ legjobbjai között egyrészt, másrészt pedig az EBre való felkészülési meccsek egyikén még mi is megvertük õket...
Rohadt nagy szégyen...
Persze remélem Szerbek nyernek 1.64 ért....

Tiszta Pipa vagyok érted utólsó pénzem dobtam fel ezekre
Erre kiszopnak köszönöm szépen....

Persze nem is lepõdök meg. Ma úgyis minden simán jött. Besiktas gól, Lazio gól, Atletico meccsen over 1,5, Parma gól.

Ugyanez a helyzet itt is... De nézi ezeket a faszom. Bazze a világ legjobbjai között vannak, aztán egy Csehország leveri õket. Vicc...

DeerHunter01
én sem, és azt sem tudom megérteni, hogy hova tûnik az a pénz, amelyeket az eladott játékosért kapnak...
veszik a 17 éves noname emberkéket, akikbõl 3-4 év múlva lehet, hogy lesz valaki, de addig már rég el lesznek adva vagy nem válnak be...
pedig nem lenne rossz csapat csak kéne pár klasszis oda, akiknek van rutinja, az a fontos nekik, hogy minden évben ott legyenek a bl-ben

\"Erről van szó!\"

Bukó...
X re nem tudták fölhozni a csehek ellen
najó.....

Shep
Arsenal a nap vicce, ha nem látom nem hiszem el. 😊 Továbbra sem értem ,hogy ülhet még mindig Arzén a padon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
benne van
bár már ez gyanús volt
oasuna otthon 8m 5gy 3d 0vereség!!!!!!
racing idegenben 0gyõzelem 4d 4v
ráadásul jobb a mérlege is az osasuna ellen én racing gólt raktam egyébként(de nem okoskodni akarok meg senkit se kioktatni csak ilyenekkel mindig vigyázzon az ember szerintem mármint az ilyen csapat mutatókkal)

mixem viszont jó mellé ment
-400ft😄
chievo-palermo v
fio-lecce hazai
genoa-udinese x
nacional-leira x
ezléett volna😄

Shep
Jó szar ez az Arsenal ezzel az ötlettelen nulla játékkal.

DeerHunter01
Swansea 😄
nekem már mindegy, elment a mai szelóm...nem szabad erõltetni ezt a 6/7es kombit sok az a 7 meccs nagyon...holnapra 4/3ast kéne összedobni... valami tutit nagy téttel
tippek esetleg?
Wigan-Manchester City V 1,44
Napoli-Bologna H 1.30
Manisapor-Fenerbache V 1.90
meg még valamit...

\"Erről van szó!\"

Most ültem a géphez sajna, de hála az égnek nem láttam az eddigi játékot..
Kurvára kell ez a szeló szóval remélem meghajtsák...

Ramox
Detto, de ha nézted az elsõ félidõt, és nézed az eredményt, rájössz hogy jobb ha kezded temetni a pénzed. :\

demonsss
Am kimondta neked , hogy ez tuti tipp volt szerintem volt csak biztos én csak azok elé írom a tuti szót amik tényleg tutik és már irtam is párat és jöttek is , és még veszekedés is volt a forumon ha jól tom tippmix45 szólt be nekem érte

Német kézisek szedjék össze magukat All in partyba vagyok.....

Ramox
Egyenlõk a nullával. Nekem konkrétan a fél vagyonomat viszik... 😄
Elképesztõ szarok. Itt tudod nézni: http://www.youtube.com/ehfeuro#p/l/Atvhi1BZbJQ

Shep
Én nem értem ez a Walcott gyerek mit keres a pályán, annyira amatõr megmozdulásai vannak ,hogy hihetetlen.

Németek is mit mûvelnek el se hiszem😄:S

FERNANDINHO1997
haha.. 😄D

Rash87
Ez olyan fernandinho-s tuti volt?! 😄D

Glory, Glory Man. United!

Santander 2 db 11-essel vezet 😄😄

remélem is bazzeg, kezd elegem lenni a packersbõl már 😄

tippmix945
A Wolfsburg emberelõnyben kap gólt a Bunyodkortól(!!!!) óóó igeeen.

Shep
Egyik sem jobb, mint a foci csak mivel fociban rengeteg a meccs sokkal könnyebb belefutni egy egy hosszú rossz szériába. Az persze igaz, hogy NHL-t vagy MLB-t könnyebb meghatározott szisztéma alapján játszani.

Semmit, nyer a Giants 😊

FERNANDINHO1997
1 Arsenal - nem Swansea v Arsenal
(Kapott gól nélkül) 01/15/2012 Egyik sem 1.50 Függõben
2 Mindkét csapat Marseille v Lille
(Gólt szerzõ csapat) 01/15/2012 Egyik sem 1.83 Függõben
3 Zulte-Waregem felett 1.5 Zulte-Waregem v Genk
(Csapat összesített gólok) 01/15/2012 Egyik sem 2.37 Függõben
4 Mindkét csapat Athletic Bilbao v Levante
(Gólt szerzõ csapat) 01/15/2012 Egyik sem 2.00 Függõben

Mára.. 😄 13 oddsz durván, elsõ megvan 😄

jo, nfl rájátszásnál nem rosszabb.
de szerintem sokkal jobb belemerülni a baseballba, hokiba, kosárlabddába (pedig eddig utáltam) mint a fociba, de ez relativ, szal nem ér annyit hogy errõl beszéljünk 😊

mit vársz a packers meccstõl?

Grat hozzá 😊

cesc fábregas

Shep
Hát nem sokáig vezetett az Arsenal de ha így folytatják simán ki is kapnak.

Shep
Na jó, a lovitól rosszabb 😊

Shep
Nem rosszabb, mint bármi más.

kraawz
nem kombiban szoktam fogadni, de beírom persze 😊
estére még egy Marseille H van rakva.

Newcastle - QPR H 1.83
Newcastle - QPR 2.5 gól alatt 1.85
Lazio - Atalanta H 1.80
Cesena - Novara H 2.00
Parma - Siena H 2.10
Parma - Siena 2.5 gól felett 2.30 (!)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!