Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
és ha csak a bónuszt kell, akkor gondolom apránként is be lehet forgatni, nem muszáj feltolni egybe az egészet. vagy igen? :D
Darts élõbe... svéd-japán. Hatodik frame-be vagy mibe 41-200akármennyi amit dobni kell, mondom jó hát svédek hamarabb ledoják, de nem néztem hogy a japók egy körrel le vannak maradva. Le is vitték, 41-12. Jött a második emberük, na mondom itt a vég, megint kezdhetem elölrõl... erre a kis sárga mindent dob, csak jót nem. Svédek meg elsõ emberrel megdobták a 41-et <#taps>#taps>
Sweden v JapanLeg 6 Winner Sweden (Caris + Nilsson) 1.50rõl fölvitték 1.833-ra :D
5.283 -> 9685
Elõtte volt egy tenisz élõ megint:
Berdych, T v Mahut, N First POINT Winner - Game <3>3> - Set <1>1>Berdych, T 1.333
3.962 -> 5282
Szar Bayern, szar Bayern :)
Woori Bank Hansae v KDBLife Winnus H 1.30
Ding Junhui v Yu Delu H 1.222
8.570 -> 0
maradt 6000, de némi tenisszel visszakapaszkodtam:
Baghdatis, M v Kubot, L Game <6>6> To Deuce - Set <1>1>No 1.222
6000 -> 7333
Baghdatis, M v Kubot, L GAME <8>8> Winner - Set <1>1>Baghdatis, M 1.133
7333 -> 8310
Heliovaara v Zopp - Live GAME <5>5> Winner - Set <1>1>Zopp, Jurgen 1.133
8311 -> 9419
Youzhny, M v Zemlja, G Match PricesYouzhny, M 1.222
9419 -> 11512
és jött a török hideg :D
Samsunspor v FenerbahceTeam 1 Over/Under 1.5 GoalsUnder 1.222
10512 -> 0
még jó, hogy meghagytam egy ezrest :D
Barcelona v Zalgiris Kaunas 1st Quarter Handicap Barcelona -4 1.70
Nieminen, J v Mathieu, P Match Prices Nieminen, J 1.40
Stephen Lee v Yu De Lu Match Prices Stephen Lee 1.444
1000 -> 3437
Szar Bayern, szar Bayern :)
920 HUF Nyitott Egyszeri (1.656 HUF) Labdarúgás
Lech Poznan v Politehnica Timisoara
Over 2.5 Goals
1.80 +2.5
1.540 HUF Nyertes Egyszeri 2.420 HUF Labdarúgás
Over1.5 Goals
1.571 +1.5 Nyertes
400 HUF Nyertes Egyszeri 1.040 HUF Labdarúgás
Maccabi Ahi Nazrat v Hapoel Jerusalem
Over1.5 Goals
2.60 +1.5 Nyertes
2.000 HUF Nyertes Egyszeri 2.900 HUF Labdarúgás
ATM FC v Pahang
Over 4.5 Goals
1.45 +4.5 Nyertes
12 perccel a vége elõtt 1576-ot akartam tenni de megint csak féltem xD
Sebaj , sok kicsi sokra megy :)
576 HUF Nyitott Egyszeri (1.152 HUF) Labdarúgás
Over 4.5 Goals
2.00 +4.5
Ezek után 10 perccel a vége elõtt még egy ilyet bepróbálok.
732 HUF Nyitott Egyszeri (1.756 HUF) Labdarúgás
Over 5.5 Goals
2.40 +5.5

Szelvény minket is érdekelne :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
gondoltam nem lesz itt gól a 2. félidõben, de végül csak raktam egy over fogadást , mert underre nem szeretek rakni xD
SønderjyskE v Esbjerg fB
Over/Under 4.5 Goals
Over
1.727 +4.5 Vesztes
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy ez mi? 1. félidõ és 94. perc? 0-0 t ír de 6. szorzó az X re?
81. percbe 2-2 volt, 81:43 -nél tettem, 82:06-nál már 2-3 volt :DDDD
Angelina87
90%-át tehát igen ebbõl élek, nem dolgozok mellette itthon ülök egész nap, és 1 héten majdnem minden nap játszok.
most igazad van, de a lényeg, hogy most jött és folytathatja a játékot..
bátor dolog, ha esetleg ez bukta lett volna akkor mennyivel kezdted volna elölrõl az egészet?
all in volt, közbe.. ilyeneket kéne keresni, és lassan vissza is jönne a 1100 elbaszott $ <#idiota>#idiota>
liverpool otthon még veretlen , a spurs meg 4-0ra kiverte õket az odavágón is bár akkor a pool elég gyér formát mutatott.
szal picit veszélyes, szerintem X lesz így élõbe majd lehet X-re rakok vagy élõ elõtt megteszem ,hogy a gólok száma páros :D aztán meg a végefele egy over fogadást megejtek...
Szóval nagyon esélyes az X de vendég gól lesz, 1.5 over elég biztos lesz szerintem.
Mai nap elég rosszul indult :D
esbjerg meccsel úgy gondoltam megpróbálom vissza nyerni az elõzõ bukót, aztán rakni akartam még de óvatos voltam és nem mertem kockáztatni - félidõ 2-2 bõven jött a gól.. nem bánom :D
aztán mondom plusszos is legyen a mai nap így raktam a cszka meccsre. Hazai gólt vártam, de a 84.percben ekkora szorzóért inkább overt kell tenni így jelenleg 1340 ft plusz a mai nap :D ezt a nyereményt kéne picit megduzzasztani
575 HUF Nyertes Egyszeri 1.840 HUF Labdarúgás
CSKA Moscow v Guangzhou Evergrande
Over/Under 0.5 Goals
Over
3.20 +0.5 Nyertes
1.500 HUF Nyertes Egyszeri 3.075 HUF Labdarúgás
SønderjyskE v Esbjerg fB
Half Time Over/Under 1.5 Goals
Over
2.05 +1.5 Nyertes
500 HUF Vesztes Egyszeri 0 HUF Labdarúgás
Parseh v Iranjavan Bushehr
Over/Under 0.5 Goals
Over
4.00 +0.5 Vesztes
1.000 HUF Vesztes Egyszeri 0 HUF Labdarúgás
Turkey U17 v Azerbaijan U17
Half Time Over/Under 0.5 Goals
Over
1.75 +0.5 Vesztes
Mert ez tényleg klassz ajánlat!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Viszont ez nagyon dura xDDD
3.000 HUF ingyenes Élõ fogadás a Liverpool v Tottenhamre
Elküldve2012. 02. 03. 14:02
Érted baszki még nincs is ennyi az idõ de már megérkezett az üzenet ::?A:S?D:A?SD:ASD
Ahhoz, hogy jogosult legyen az ingyenes Élõ fogadásra, tegyen meg egy fogadást a kezdõrúgás elõtt, majd fogadjon a mérkõzés közben is bármely Élõ fogadás piacon. Amennyiben ELSÕ Élõ fogadása vesztes lesz, visszafizetjük a tét értékét, legfeljebb a mérkõzés elõtt megjátszott legnagyobb értékû fogadás összegében (maximum 3.000 HUF).
javascript:document.newmessage.submit();
Ez kurva jó mert mérkõzés elõtt teszek egy olyat, hogy liverpool lõ gólt (mert szerintem fog) majd élõbe kockázat nélkül lehet fogadni, ez kurva jó.
ferrari: köszi, ezt bóknak veszem.
ferrari: ezzel a levéllel mi célod volt? Ha privátban írt neked egy üzenetet akkor te miért nem tudsz ott válaszolni? PLáne nem értelek hiszen adtál neki választ de ide nyomod be a topicba. Értelme = zero
Nem véletlenül találták ki a privát üzenet lehetõségét...
"Feladó: AdamBeyer
jégkorongban általában van rájátszást érõ hely amit a boston simán el fog érni, ettõl a meccstõl is függetlenül, ha ránézel a tabellára..
és van a konferencia tök utolsó helye amit most a carolina próbál elkerülni..
remélem 8 röhögõ szmájli között néha gondolkozol is és rájössz, hogy 82 meccsbõl áll egy nhl alapszakasz, tehát lehetetlen minden meccsen a maximumot nyújtani..
üdv"
Kedves Ádámka! Szarom le a NHL-t, csak azért írtam be, mert egyesek verték itt magukat tegnap azért, mert a törököknél tabella elsõ elverte az utolsót. Én akkor is írtam nincs abba semmi meglepõ, mint ahogy a bostoniba sincs.... Kioktatásodat meg kérte a halál.... Üdv! :D
Los Angeles X-et érzek mára...
Dormund over elég jónak tûnik 1,70ért vagy mennyi van rá :-)
Fürth X2-ben sem oly rossz:)
De olyan hideg van nálunk, ki sem merek/ akarok mozdulni! :-(
Monfils, G 1.30
Gasquet, R - Kohlschreiber, P Mérkõzés nyereményszorzók
Gasquet, R 1.363
Youzhny, M v Karlovic, I Total Games Won in Set 1 - Youzhny, M
Fölött(+5.5) 1.35
utolsó szelóm ha nem jön
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB