Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Granada-Malaga under 2.5
szerintetek??
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
"Visszakaptuk továbbá Suárezt, sõt, Steven Gerrard is újra bevethetõ, a Spurs ellenben Defoe, van der Vaart, Adebayor, Lennon, Gallas, Huddlestone, Walker és King nélkül kell, hogy kiálljon."
Bale után (10) Adebayor, Defoe és VdV a legeredményesebb játékosuk, és mindhárman hiányozni fognak. emellett Walker abszolút alapembernek mondható, ahogyan Lennon, King és Gallas hiányát is megérezhetik.
hááát ezek után talán 29-ig percig születik egy gól szerintem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
zöldítsél nyugodtan tétet úgy se vállalod most hogy 0,23 dollárral rakosgatsz hú de nagyD:😄😄
mixen is nagy jani vagy tuti😄😄😄
na húzz már innen a vérbe inkább nézd meg a veteményt meg a lüke kutyádat
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
évente kétszer
de mind ketten tudjuk mit össze írkáltunk neki anno mert itt zöldítgetett össze vissza 10-es meg 20as odszokkal tét nélkül és itt villogott és annyit ...szóval én csak azt írtam hogy õ ne magyarázzon ilyen téren
most hogy ha ezt te írtad volna be akkor ok de pont õ inkább maradjon csöndbe
mondom tegnap írta is ,hogy egyetlen fogadása van a Super Bowl-ra...
te ilyenekrõl ne oktass ki senkit
életedbe nem írtál be ide tippet csak mindig utólag jöttek az zöldítések óriási odszokkal tét nélkül
úgyhogy csitu van szerintem
"Eskisehirspor - Istanbul BB
vendég (talán már félidõben gólt lõ az Istanbul B😎"
de lehet az eskin rakok félidõ 2.5 overt ha felmegy a szorzó 3.00ra
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Felett: 1.5 FK Pribram v Illichivec Mariupol
(1. félidõ gólok) 02/06/2012 Egyik sem 3.00 Függõben
Tét: 431,00 Nyer.: 862,00 Nyereség:
Felett: 0.5 Eskisehirspor v Istanbul Buyuksehir BSK
(1. félidõ gólok) 02/06/2012 Egyik sem 1.53 Függõben
Tét: 2 000,00 Nyer.: 1 066,67 Nyereség:
(1. félidõ gólok) 02/06/2012 Egyik sem 1.61 Nyert
Tét: 1 500,00 Nyer.: 923,08 Nyereség: 0,00
közben egy ilyen megy most ->
Felett: 1.5 Eskisehirspor v Istanbul Buyuksehir BSK
(1. félidõ gólok) 02/06/2012 Egyik sem 1.80 Függõben
Tét: 1 490,00 Nyer.: 1 192,00
Mondjuk most te is beírtad,hogy 3.5 over lesz a tökömtudja mi a giants meccsre... - ezt bebuktad így jöhetett volna a pirosítás xD
Karabukspor - Samsunspor
Karabukspor hazai pályán rohadt jól teljesít
odavágó 0-0 lett
egy a bibi, hoy a samsunspor idegenben még nem nyert... talán most? szerintem és nyer a hazai csapat.
Bucaspor - Sakaryaspor
hazai
Eskisehirspor - Istanbul BB
vendég (talán már félidõben gólt lõ az Istanbul B😎
Ankaragücü - Manisaspor
6 mérkõzés óta képtelen gólt lõni az ankaragücü - 5 mérkõzés óta csak vereséget szenved
manisaspor meg tizen x mérkõzés óta nem tud nyerni
azt mondom valaki nyer, tehát az X kizárható
közben egy élõ fogadás:
(1. félidõ gólok) 02/06/2012 Egyik sem 1.53 Függõben
Tét: 2 000,00 Nyer.: 1 066,67 Nyereség:
Minden szelvényemet közzé teszem, lol (ha nekem), ha nyerõ, ha nem <#rolleyes>#rolleyes>
Ám a spurs meccsen 3 lehetõségen gondolkozom
félidõ over 0,5: 1.4
páros a gólok száma: 1.9
29:00 elõtt gólt szerez: 1.83
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Al Shahaniya v Al Markhiya 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5)
1.85
Lehetséges nyeremény 1.597 HUF
1 fogadás @
863 HUF
Összes tét:
863 HUF
05.12.2011 D2 Al Markhiya SC 0-2 Al Shahaniya SC
11.04.2011 D2 Al Shahaniya SC 2-2 Al Markhiya SC
01.03.2011 D2 Al Markhiya SC 2-2 Al Shahaniya SC
19.10.2010 D2 Al Shahaniya SC 2-0 Al Markhiya SC
02.03.2009 D2 Al Shahaniya SC 3-2 Al Markhiya SC
12.01.2009 D2 Al Markhiya SC 2-4 Al Shahaniya SC
ez is overesnek tûnik, aztán majd kiderül!
Perth Glory v Gold Coast United FC Match Prices Perth Glory 1.80
1300 -> 2340
Szar Bayern, szar Bayern :)
Y Giants +5.5 NY Giants v NE Patriots
(Alternatív hendikep - 2 esélyes) 02/06/2012 Egyik sem 1.50 Nyert
Tét: 2 000,00 Nyer.: 1 000,00 Nyereség: 3 000,00
örülök neki meg minden de igazából ezt nagyon éreztem 😄 sima gyõzelmet is nagyon de nyuszi voltam, féltem valamiért és a biztosra mentem...
15k. befizetésre adtak ugye 15k bónuszt. ezt a vártnál is hamarabb sikerült megforgatnom! Ma nappal is mobilról fogadtam kisebb nagyobb sikerrel és végül vehetem ki a pénzt.
13.599 ft-ot még hagytam bent 😄 599 ft megy vmi poén livera és abból építkezek ill. ugye 3k értékben rakunk vmit a pool meccsre és akkor jogosult leszek egy kockázatmentes live fogadásra. (Reményeim azt is sikerrel vesszük) .
Mobilomra meg jön egy sms melyben a sportingbet tájékoztat, hogy ha fogadok ma mobilon (vagy gépen?! ,végülis mind1 majd megnézem) akkor 1k értékig bukhatok mert ha bukom a fogadást akkor azt is vissza adják XDDD
szóval mondhatni ez a pár nap elég fárasztó és egyben szerencsés is volt, full sok munka mellett délután-esténként sikerült ezt kiforgatni... Szóval a 15k-s bónuszt is meg lehet játszani..
Mondjuk ha valakit nagyon érdekel akkor tudok egy printscreent küldeni, hogy milyen értékben fogadtam szépen sorjában és mikor jött a szeló, mikor nem...